Nyt suunnitellaan vuoden parhaat yritystapahtumat! Täältä löydät vinkit ikimuistoisen yritystapahtuman järjestämiseen.

Suomen bisneskeskukset ovat täynnä loistavia tapahtumatiloja ja maistuvia ravintolapalveluita, joiden avulla viet yritystapahtumat uudelle tasolle. Nappaa alta Venuun vinkit yritystapahtuman suunnitteluun sekä alan parhaisiin toimijoihin 💪

Suunnittele ja delegoi

Yritystapahtuman suunnitteluun on varattava riittävästi aikaa. Muista, että kaikkea ei tarvitse tehdä itse! Voisiko päivän eri osia esimerkiksi delegoida eri tiimeille? Osallistujatkin ovat sitoutuneempia tapahtumaan, kun omaa aikaa ja energiaa on käytetty sen suunnitteluun. Ota suunnittelussa huomioon ainakin seuraavat pointit:

  • Osallistujamäärä ja kohderyhmä. Ketä tapahtumaan osallistuu ja mikä kohderyhmään iskee?
  • Aikataulu tapahtumapäivänä. Miten ajoitetaan tarjoilut, workshopit, asiasisältö ja vapaa minglaus? Muista myös varata aikaa taukoihin ja siirtymiin.
  • Mahdolliset apukädet. Teettekö kaiken sisäisesti vai palkataanko ulkoisia apukäsiä?
  • Tapahtumatila. Järjestetäänkö yritystapahtuma firman omissa tiloissa vai vuokrataanko tapahtumalle tila? Onko tila esteetön?
  • Tarjoilut. Onnistuuko tarjoilut suoraan tapahtumatilan kautta, vai käännytäänkö ulkoisen catering-palvelun puoleen?

Markkinoi myös sisäisesti

Ulkoisen markkinoinnin lisäksi yritystapahtumaa kannattaa markkinoida myös sisäisesti, jotta jokainen oman talon osallistuja tietää mitä odottaa.

Sisäinen viestintä on erityisen tärkeää silloin, kun kyseessä on firman sisäinen yritystapahtuma, kuten esimerkiksi tyhy-päivä tai kauden kickoff. Tällaisten yritystapahtumien onnistuminen riippuu nimittäin pitkälti tiimiläisten hyvästä osallistumisesta. On helpompi olla läsnä ja panostaa tilaisuuteen, jonka tavoitteet ovat itselläkin tiedossa!

Kerro siis tiimillesi etukäteen mikä on tapahtuman agenda ja tavoitteet, jotta jokainen voi asennoitua niiden mukaisesti. Pieni hypetys voi olla ihan paikallaan, jotta saadaan luotua innostunutta ilmapiiriä tapahtuman ympärille! 🔥

Ota vastaan apua - Tapahtumatuottaja tukenasi!

Oletko järjestämässä isompaa yritystapahtumaa? Yrityksen vuosijuhlia, tuotelanseerauksia tai isompia pikkujouluja varten voi olla paikallaan ulkoistaa osa suunnittelutyöstä. Tätä varten on erilaisia tapahtumatuottajia, jotka vastaavat käytännön järjestelyistä puolestasi! Etenkin jos oma työpöytä pursuaa tekemistä, kannattaa ammattiapu ottaa vastaan.

Yritystapahtumat - Eventlink Promotions tapahtumatuotanto.
Eventlink Promotions / Tapahtumatuotanto

Koko Suomen alueella toimiva Eventlink Promotions on tapahtumatuotannon moniosaaja! Tarvitsitpa apua koko tapahtuman tuottamiseen tai ajatuksissa on ulkoistaa jokin tietty osa-alue, Eventlink Promotions hoitaa homman. Eventlinkin tapahtumatuottajien vankka kokemus ja ammattitaito ovat voittajakombo, joka saa jokaisen tapahtuman uusiin sfääreihin. Voit siis ottaa iisisti ja kääntyä juuri teille nimetyn projektipäällikön puoleen kaikissa yritystapahtuman suunnittelun vaiheissa. Helppoa kuin heinänteko!

Etsi ja bookkaa sopivat apukädet!

Tapahtumatilat - Helsinki

Yksi ensimmäisistä asioista, mitä yritystapahtuma vaatii, on tapahtumatila. Mutta missä järjestää yritystapahtuma Helsingissä? Tiloja on joka lähtöön, ja ne löytyvät kätevästi Venuusta. Nappaa alta tärpit erilaisista tapahtumatiloista yritystapahtumille Helsingissä! ⬇️

Urban3 / Tapahtumatila

Yritystapahtuma Helsinki - tapahtumatila Urban3.
Urban3 / Tapahtumatila

Tämä uusi upea tila tarjoaa innovatiivista tunnelmaa, paljon luonnonvaloa sekä modernin toimintaympäristön yritystilaisuuksille Helsingin Lapinlahdessa! Tila koostuu loungesta, tapahtuma-stagesta sekä workshop-alueesta. Lisäksi on mahdollista varata erillinen kabinetti suljettuja kokouksia varten. Sisustuksen yksityiskohtiin on panostettu, ja tila on viimeisen päälle suunniteltu nimenomaan yritysasiakkaita varten. Miten olisi tuotelanseeraus tyylikkäissä tiloissa? Kauden kickoff inspiroivassa ympäristössä? Urban3 on sinulle, joka etsit jotain erityistä ja raikasta.

Pörssitalo

Yritystapahtumat Helsinki - Pörssitalo.
Pörssitalo

Yksi Helsingin näyttävimmistä tapahtumatiloista yritystpahatumille on Pörssitalo. Kokonaisuudesta löytyy useita erikokoisia tiloja tilaisuudelle kuin tilaisuudelle! Upea arkkitehtuuri sekä sisustus kattokruunuineen nostaa yritystapahtuman uudelle tasolle. Tällä järjestät sekä pienemmät kokoukset kuin isommatkin vuosijuhlat ja lanseeraustilaisuudet! Tarjoilut tapahtumaan järjestyvät kätevästi suoraan Pörssitalon ravintolan kautta.

Scandic Simonkenttä / Monkey Roof top bar

Yritystapahtuma Helsinki - Monkey Roof Top Bar.
Scandic Simonkenttä / Monkey Roof top bar

Miten olisi yritystapahtuma kattoterassilla? Monkey Roof top barin terassilta aukeaa lyömättömät näkymät kolmeen ilmansuuntaan Helsingin yli! Tila soveltuu loistavasti noin 100 hengen pikkujouluihin, vuosijuhliin selkä virkistystilaisuuksin. Myös tämän juhlatilan sijainti on kätevä - Kampissa sijaitsevalle kattoterassille on helppo tulla mistä tahansa Helsingissä ja sen ulkopuolelta!

Lisää tiloja? Tsekkaa tarjonta Yritystapahtumat Helsinki.

Tapahtumatilat – Tampere

Tampere on kokoustamisen ja yritystapahtumien keskus. Tätä heijastelee myös toinen toistaan mielenkiintoisemmat tapahtumatilat yritystapahtumille. Tsekkaa alta muutama suosikkipaikka! ⬇️

MOW Supernova / Maximegalon

Yritystapahtumat Tampere - MOW Supernova / Maximegalon
MOW Supernova / Maximegalon

Tässäpä värikäs tapahtumatila yritystapahtumille Tampereella! Tilan värikäs sisustus ja hauskat huonekalut tuovat nokkelan twistin tapahtumallesi. Erityistä on kromattu asuntovaunu, joka toimii esimerkiksi tarjoilutiskinä tai DJ:n boxina!

Tilaan saa tuoda sekä omat ruoat että juomat, mutta halutessasi MOW Supernovan kautta saa tilattua myös Catering-palvelut. Käytettävissä on myös huikea 110' videoseinä videotykkeineen ja äänentoistolaitteineen. Lisäksi tilaan saa liitettyä 16 hengen erillisen kokoushuoneen, jos tarve sitä vaatii. Täydellinen kokonaisuus kickoffeille, ja virkistyspäiville – tai mille tahansa yritystapahtumille Tampereella.

Ravintola Frenckell & Piha

Yritystapahtumat Tampere - Ravintola Frenckell & Piha
Ravintola Frenckell & Piha

Tämä upea tila on tyylikäs sekä sisältä että ulkoa. Teollisuushistoriaa huokuvan rakennuksen holvikaaret ja suuret ikkunat luovat tunnelmaa. Kesäaikaan yritystapahtumat voivat jatkua myös ravintolan linnamaiselle sisäpihalle – miten idyllistä!

Frenckellin kapasiteetti on järjestelyistä riippuen 20-150 henkeä. Tila soveltuu sekä illallisille että coctail-tilaisuuksille. Suussa sulavat tarjoilut hoituvat palkitun ravintolan toimesta.

Scandic Rosendahl / Henrika 6

Yritystapahtumat Tampere - Scandic Rosendahl / Henrika 6
Scandic Rosendahl / Henrika 6

Raikkaat kokoustilat järven rannan tuntumassa löytyy Scandic Rosendahlista. Lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat päästävät sisään valtavasti luonnonvaloa ja luovat rauhoittavaa tunnelmaa kokoustiloihin. Tila soveltuu loistavasti noin 100 hengen tilaisuuksiin aina workshopeista seminaareihin ja asiakastilaisuuksiinkin.

Tämä tila on sinulle, jolle stressittömät yritystapahtumat ovat tärkeitä! Scandicin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa kokousjärjestelyissä ja tarjoilut kuuluvat kokouspaketteihin. Järjestä siis seuraava yritystapahtuma Tampereella kätevästi!

Lisää tiloja? Tsekkaa tarjonta Yritystapahtumat Tampere.

Tapahtumatilat – Turku

Myös Turku pursuaa mahtavia paikkoja järjestää erilaiset yritystapahtumat! Etsitpä sitten tilaa pienemmän tai suuremman luokan yritystapahtumalle, valinnanvaraa löytyy. Miten olisi joku näistä? ⬇️

Wäinö Aaltosen Museo / Aula

Yritystapahtumat Turku - Wänö Aaltosen Museo/ Aula.
Wäinö Aaltosen Museo / Aula

Turun Wäinö Aaltosen Museo esittelee vaihtuvia näyttelyitä sekä nimikkotaitelijoidensa teoksia, mutta museon aukioloaikojen ulkopuolella se on loistava paikka yritystapahtumille. Kulttuuria huokuva aula muuntuu moneen aina seminaareista illallistilaisuuksiin! Tämä onkin nappivalinta noin 100 hengen tilaisuuksille.

Tarjoilut taipuu tilaisuuden ja budjetin mukaan. Voit joko tuoda omat ruoat paikanpäälle itse, valita cateringing haluamastasi paikasta, tai tilata purtavat suoraan museon yhteydessä toimivasta Cafe Wäinöstä.

Ravintola Sigyn

Yritystapahtumat Turku - Ravintola Sigyn.
Ravintola Sigyn

Modernia tunnelmaa yritystapahtumalle Turussa? Nyt kannattaa olla kuulolla, sillä sitä löytyy Ravintola Sigynistä! Industrial-henkinen tila sopii loistavasti niin tuotelanseerauksiin kuin yrityksen pikkujouluihinkin. Monipuolisesti muokattavissa olevassa tilassa voi järjestää suuremmatkin coctail-tilaisuudet jopa 380 hengelle, mutta myös illallistaminen ravintolassa onnistuu. Erittäin tyylikäs tila yritystapahtumalle!

Villa Marjaniemi

Yritystapahtumat Turku - Villa Marjaniemi.
Villa Marjaniemi

Nyt tarjoillaan idyllistä kartanotunnelmaa! Villa Marjaniemen hulppea kartano on loistava esimerkiksi yrityksen kesäjuhlille tai virkistyspäiviin. Tilasta löytyy niin juhlasali ja kokoushuoneita kuin katettu terassikin. Yritystapahtuman rennompiin hetkiin taas on käytettävissä sekä sauna että poreamme.

Villa Marjaniemessä historia yhdistyy moderneihin uudistuksiin, ja miljöö on mitä kaunein. Täällä nautitaan!

Lisää tiloja? Tsekkaa tarjonta Yritystapahtumat Turku.

Erikoisemmat tapahtumapaikat yritystapahtumille

Jos tavallinen tapahtumatila saa sinut ja vieraasi haukottelemaan, taltuta tylsyys valitsemalla erikoisempi tila yritystapahtumalle. Miten olisi yritystapahtuma veneessä tai laivalla? Entäpä eräjormailua tiimin kesken tai tuotelanseeraus leffateatterissa? Tsekkaa alta Suomen erikoisimmat tilat yritystpahtumille! 🤩

Viking Line Glory / Fyren

Yritystapahtumat - Viking Line Glory / Fyren.
Viking Line Glory / Fyren.

Yritystapahtumat Itämeri. Tämä Viking Line Gloryssä sijaitseva erillinen tila on sekä pyörivä että lasitettu! Fyrenissä koette 220-asteen esteettömän näkymän suolavesipärskeisten karien ja luotojen yli. Tila sopii loistavasti pienemmän porukan kokoustamiseen.

Tilaisuuden jälkeen osallistujat pääsevät nauttimaan myös laivan hulppeasta spa-osastosta. Jättäkää siis huolet ja murheet maihin ja keskittykää vain olennaiseen samalla kun nautitte upeista saaristonäkymistä ja huippuluokan tarjoiluista Turku-Maarianhamina-Tukholma reitillä.

Nuuksion Kattila / Hirsikota

Yritystapahtumat - Nuuksion Kattila / Hirsikota.
Nuukison Kattila / Hirsikota.

Yritystapahtumat Nuuksio. Tiimipäivä tai yrityksen ty-hy päivät luonnon helmassa? Tämä Nuuksiossa sijaitseva hirsikota on juuri teitä varten! Kotaan mahtuu mukavasti jopa 70 hengen porukka. Kodan keskellä on kolme tulisijaa, ja valaistuksena toimii kynttilät ja lyhdyt – tämän tunnelmallisemmaksi on tiimipäivän vaikea muuttua! Tilan kautta saa hoidettua sekä tarjoilut että muut päivän aktiviteetit.

Kaljaasi Olga

Yritystapahtumat - Kaljaasi Olga.
Kaljaasi Olga.

Yritystapahtumat Turku. Virkistäytymistä ja ryhmäytymistä purjeveneellä? Kaljaasi Olga tarjoaa sekä historian havinaa, rentoutumista että hauskaa tekemistä tiimille. Viettäkää siis päivä yhdessä purjehtien ja meri-ilmasta nauttien. Jos purjehtiminen tuntuu liian erikoiselta, järjestää Kaljaasi Olgan henkilökunta mielellään myös tilaisuuksia matalammalla kynnyksellä ihan vain laituriin kiinnitettynä. Täällä järjestät yritystapahtuman, joka ei takuulla unohdu!

Kino K13

Yritystapahtumat - Kino K13.
Kino K13.

Yritystapahtumat Helsinki. Suomen elokuvasäätiön ylläpitämä tilauselokuvateatteri on täydellinen paikka mielenkiintoiselle yritystapahtumalle. Istukaa siis mukaviin tuoleihin ja nauttikaa ohjelmasta! 1890 -luvulla rakennetussa tiilimakasiinissa on tunnelmaa ja tilaan kuuluu luonnollisesti täysin moderni tapahtumatekniikka. Jos siis tarkoituksena on lanseerata uusi konsepti tai pitää leffailta tiimin kesken, suunnatkaa Kino K13!

Tarjoilut yritystapahtumiin

Moni tapahtumatila tarjoaa myös catering-palvelun. Jos näin ei kuitenkaan ole, ei hätää – erilaisia cateringeja ja pitopalveluita löytyy vaikka muille jakaa! Kun varaat cateringia, mieti ainakin näitä neljää asiaa:

  • Yritystapahtuman pituus. Olisiko lounas- tai illallistarjoilun lisäksi tarve myös iltapäiväkahveille, välipalalle tai iltapalle?
  • Yritystapahtuman teema. Onko kyseessä rento coctail-tilaisuus vai arvokkaampi illallinen? Tarjoiluilla voit helposti vahvistaa sekä päivän teemaa että koko yrityksen brändiä!
  • Yrityksen arvot. Tarjoiluilla voi myös helposti vahvistaa yrityksen arvoja. Jos esimerkiksi vaalitte vastuullisuutta, olisi sen kiva näkyä myös vastuullisesti tuotetuissa tarjoiluissa.
  • Ruokailurajoitukset. Jos kyseessä on oma tiimi, pyydä tiimiltäsi tiedot mahdollisista erityisruokavalioista. Jos taas järjestätte isompaa yritystapahtumaa on hyvä varmistaa, että tarjoilupöydästä löytyy jokaiselle jotakin.

Tsekkaa Venuun Catering-tarjonta! ⬇️

Catering ja pitopalvelu Helsinki | Catering ja pitopalvelu Espoo | Catering ja pitopalvelu Vantaa | Catering ja pitopalvelu Tampere | Catering ja pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Lahti | Catering ja pitopalvelu Kouvola | Tarjoilut juhliin | Tarjoilut pikkujouluihin

Nyt sitten yritystapahtumaa suunnnittelemaan!


Lue seuraavaksi:

Koukuttavalla tapahtumaviestinnällä pidät oikeanlaista meteliä

Kokous kohteessa: 8 x inspiroiva kokoustila

Kick-off: hauskaa tekemistä onnistuneeseen päivään!


Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required