Tapahtumien järjestämisessä puhaltavat uudet tuulet! Fiilistä, tehokkuutta sekä tuhdin annoksen uusia ideoita ja mahdollisuuksia tarjoavat mm. seuraavat neljä suomalaista tapahtuma-alan innovaattoria.

Lyyti

Lyyti

Käytätkö tunteja kutsujen lähettämiseen ja osallistujalistojen manuaaliseen pyörittämiseen? Hallinnoitko tapahtuman ilmoittautumisia vielä Excelissä? Masokismi on tietenkin ihan OK, mutta suurin osa tapahtumien järjestäjistä saa kicksinsä jostain aivan muusta – siksi Lyyti!

Varsinkin yritystapahtumien järjestäjille Lyyti on korvaamaton kumppani. Super ihana ja ennen kaikkea toimiva nettipohjainen palvelu hoitaa tapahtumasi ilmoittautumiset, viestinnän, raportoinnin ja tarvittaessa jopa lipunmyynnin! Sinä säästät aikaa, tapahtumasi onnistuu varmemmin ja yrityksesi imago hyppii tasajalkaa onnesta. Jos yrityksesi ei ole vielä astunut Lyytin pumpulinpehmeään maailmaan, kannattaa ehdottomasti hyödyntää heidän tarjoama 30 päivän ilmainen kokeilujakso!

Tutustu Lyytiin!

Catchbox

Catchbox

KUKA SANOI HEITETTÄVÄ MIKROFONI?! Juurikin niin – suomalaisen startupin, Catchboxin kehittämää mikrofoni-innovaatiota voi todellakin heittää. Kuinka siistiä! Catchbox on täydellinen apuväline seminaareihin, luentoihin, konferensseihin, häihin ja muihin tilaisuuksiin, joissa tavoitteena osallistaa yleisöä ja saada jengi messiin.

Catchbox käyttää langatonta yhteyttä suoraan vastaanottajaan, joka on mahdollista yhdistää mihin tahansa äänentoistojärjestelmään. Catchboxin avulla tapahtumasta saadaan huomattavasti tehokkaampi ja astetta hauskempi, kun mikrofonin saamista käsiin ei tarvitsekaan odotella enää ikuisuutta vaan mikki lentää kauniissa kaaressa suoraan innokkaiden yleisökysymysten esittäjien syliin.

Tutustu Catchboxiin!

Videolle.fi

Videolle.fi

Mistä lisäboostia tapahtumamarkkinoinnille? Miten olisi pieni videopätkä? Ai liian vaivalloista ja kallista ja kaikin puolin vaan hankalaa? Olet niin väärässä. Tsekkaa Videolle.fi!

Tämä videotieteen ja -taiteen superlafka tekee liikkuvien piksleiden tuottamisesta kätevää, kustannustehokasta, ketterää, laadukasta ja ah, vaan niin ihanaa ja hauskaa! Videon toteuttamisessa autetaan tarvittaessa alusta loppuun asti, aina tarinasta toteutukseen ja kampanjan analysointiin.

Ai minkälaista jälkeä? Tsekkaa vaikkapa Ruisrock 2014 Aftermovie, jonka droneilla kuvatut ilmakuvat saavat kenet tahansa kuolaamaan!

Olisiko jo aika tehdä sinun tai yrityksesi seuraavasta tapahtumasta Youtube-sensaatio? Ei sitä koskaan tiedä, teistähän saattaa tulla videon avulla vaikka seuraava Smoukahontas/Sara Forsberg.

Tutustu Videolle.fi:hin!

Foodiac

Foodiac

Foodiac.fi:n kautta nappaat tilaisuuteesi perinteisen pitopalvelun sijaan helposti huippukokin, joka loihtii makuelämykset tyylillä. Jos valinnanvaikeus iskee niin Foodiacin tiimi auttaa mielellään sopivan kokin valitsemisessa ja kartoittaa tilanteen vapaana olevista palvelutarjoajista. Yrityksille Foodiac tarjoaa jeesiä myös tapahtuman räätälöimisessä eli mm. ohjelmanumeroiden hankkimisesta tapahtumaan.

Tutustu Foodiaciin!

PS. Onnistuneen tapahtuman järjestäminen lähtee tietenkin liikkeelle oikeasta tilavalinnasta. Parhaat tilat löydät tietenkin Venuu.fi:n hausta!

PPS. Nappaa myös Suomen johtavan tapahtumatuotantofirman, Tapauksen,opas onnistuneeseen tapahtumaan. Nämä 11 kultaakin kalliimpaa vinkkiä ovat sinulle täysin ilmaisia! :)

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required