Polttarit Helsingissä suunnitteilla, mutta ideat ja ohjelma vähissä? Ei hätää, olet oikeassa paikassa. Katso täältä parhaat vinkit polttareihin Helsingissä!

Polttari ideoita Helsingissä: parasta tekemistä koko porukalle

Riviera Kallio / Oma elokuvanäytös

Riviera Kallio / Oma elokuvanäytös

Aloittakaa polttarit leffabrunssilla tai ottakaa polttarisankarin lempileffa osaksi päivän ohjelmaa! Yksityistilaisuudessa voi katsoa minkä tahansa leffan Rivieran monipuolisesta ja huolella valikoidusta elokuva-arsenaalista. Elämyksen kruunaa klassiset leffaherkut, drinksut ja tapakset! Pro tip: oma sing-along leffanäytös on takuuvarma polttarihitti! 🎬🍿

Lue lisää Riviera Kallion omasta elokuvanäytöksestä »

Greta Productions | Voyage Voyage naamiaiset

Greta Productions | Voyage Voyage naamiaiset

Järjestä polttarit, jollaisia ei ole ennen koettu! Voyage Voyage on eskapistinen tapahtumakonsepti, joka järjestetään uniikissa teatteritilassa Helsingin Kampissa. Pakettiin kuuluu taianomaisesti lavastettu 80m2:n tila, upeat naamiaisasusteet teatterin varastosta, DJ:n kuratoima soittolista ja kaksi seuraavista aktiviteeteista: DJ, karaoke, videokaraoke, tarot-nurkkaus, valokuvausnurkkaus, tai elokuvan esitys projektorilta. Lisämaksusta paikalle saa esimerkiksi live-muusikon, valokuvaajan, tai meikkitaiteilijan tekemään kasvomaalauksia! Voyage Voyage toimii parhaiten noin 10-25 henkilön ryhmillä, mutta tilaan mahtuu aktiviteeteista riippuen jopa 40 ihmistä. Tänne saa tuoda halutessaan omat ruoat ja juomat!

Lue lisää Greta Productions Voyage Voyage naamiaisista »

Butchers Helsinki / Cocktail-koulutus

Butchers Helsinki / Cocktail-koulutus

New Yorkin Meatpacking Districtiltä inspiraationsa saanut Butchers on Helsingin Punavuoren ytimessä sijaitseva baari ja yökerho, jonka drinksut ja fiilis vievät mukanaan! Butchersin cocktail-koulutus tutustuttaa polttariporukan herkullisten drinkkien maailmaan. Täällä opitte cocktailien luonnin salat! Koulutus voidaan järjestää 5-50 hengelle.

Lue lisää Butchers Helsingin Cocktail-koulutuksesta »

Merenneitouinti

Merenneitouinti

Täydellinen polttariaktiviteetti oman elämänsä merenneidoille Vantaan Flamingo Spassa! Merenneitopolttarit sisältää sisäänpääsyn aikuisten kylpylään ja vesipuistoon, pyyhkeet ja kylpytakit vuokralle sekä ohjatun 45 minuutin merenneitouintikokemuksen. Merenneitouinnin jälkeen Flamingossa on ihana viettää aikaa lämpimästä vedestä, ihanista saunoista ja rennosta tunnelmasta nauttien! Pst. merenneitouintiin sisältyy paljon sukeltamista!

Lue lisää Merenneitouinnista »

Sushibar+Wine -sushikurssi

Sushibar+Wine -sushikurssi

Vie polttariporukka oppimaan sushin saloista ja taiteilemaan itse sushiannoksia Kallion Sushibar+Wineen! Sushikurssin aikana käydään läpi sushin historiaa ja nykypäivää, valmistusvälineitä ja valmistustapoja keittiömestarin opastuksella. Kurssin lopuksi nautitaan yhdessä valmistetut sushit. Kylkeen on myös mahdollista ostaa juomapaketti, joka on räätälöity kurssille sopivaksi. Kurssin voi järjestää myös muualla kuin ravintolan tiloissa!

Lue lisää Sushibar+Wine -sushikurssista »

Glitternisti | Kukkaseppele Workshop

Glitternisti | Kukkaseppele Workshop

Glitternistin kukkaseppele-workshopissa jokainen osallistuja saa tehdä itselleen upean kukkakruunun tai esimerkiksi rintakoristeen! Viherpeukaloa ei tarvita, sillä mukana on aina vähintään yksi glitternisteistä ohjaamassa seppeleiden tekoa. Workshopia voi kustomoida lähes rajattomasti vuodenajan kukkavalikoima huomioon ottaen. Workshop voidaan pitää sisällä tai ulkona ja tarvittaessa tilat järjestyy myös Glitternistin kautta!

Lue lisää Glitternistin Kukkaseppele Workshopista »

Lisää aktiviteettejä ja tekemistä polttareihin Helsingissä »

Red S -saunatilat

Red S -saunatilat

Tätä ei moni tiedä: Pasilassa Messukeskuksen lähellä on täydellinen polttaritila, kun toiveissa on luksusta ja hauskanpitoa, mutta ylimääräisten kamojen raahaaminen ei innosta. Huikean tyylikkäästä Red S -saunatilasta löytyy perinteisen saunan lisäksi infrapunasauna, sadevesisuihkut ja yhdeksän metriä pitkä uima-allas, jonka reunalla voitte nauttia kylmistä juomista! Täällä on kaikki polttareihin tarvittava: kajarit, telkkari ja pleikkari, sekä hyvin varusteltu keittiö astioineen ja skumppalaseineen. Myös pyyhkeet kuuluu tilavuokraan ja täällä on jopa meikkaushuone, josta löytyy hyvät peilit, erilaisia hiustuotteita, suoristusrauta, föönit ja jopa hierontatuoli!

Lue lisää Red S -saunatilasta »

Lisää tiloja ja elämyksiä polttareihin »

White Sand Boat

White Sand Boat

Polttarit ankkurissa Helsingin kuumimmalla bilepaatilla? Yes please! Upota varpaat hiekkaan ja anna kesätuulen hyväillä kasvoja. Täältä löytyy rentouttava palju, sihisevän kuuma puulämmitteinen sauna, grilli ja sisäkajuutta, jonka uumenissa voi kajauttaa ilmoille parhaat karaokehitit! Polttariseurueesta huolen pitää saunamajuri, joka muun muassa viilentää tuomanne juomat sekä pitää saunan ja paljun optimaalisessa lämpötilassa!

Lue lisää White Sand Boatista »

Underground / Lämpiö

Underground / Lämpiö

Tila täynnä hauskoja ja eriskummallisia yksityiskohtia! Helsingin Hermannissa sijaitseva Underground on sielukas ja persoonallinen: kotoisan Lämpiön betonilattiat, puolihämärä valaistus ja rohkea sisustus kutsuvat viihtymään ja juhlimaan. Täältä löytyy piano ja keittiö ja musiikkia voi soittaa kovallakin. Omat ruoat ja juomat sallittu!

Lue lisää Underground / Lämpiöstä »

Lisää tiloja polttareihin Helsingissä Venuusta »


Äläkä unohda buukata myös näitä:

Cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen