Hyvä puhuja tarjoaa innostusta ja oivalluksia ja mikä parasta – saa yleisön viihtymään! Yrityksen tai organisaation koulutuksiin, juhliin ja muihin tapahtumiin tarvitaan usein monenlaista ohjelmaa. Tapahtumasta riippuen inspiroiva keynote-puhuja, hyvinvointipuhuja, motivaatiopuhuja tai vaikkapa työhyvinvointipuhuja ovat nappivalintoja. 💎

Entä mitä sitten, kun puhuja ja muu ohjelma on selvillä? Ohjelman lisäksi on syytä buukata myös juontaja kuljettamaan yleisö sulavasti läpi tapahtuman.

Juontajalla on tärkeä rooli: hän on tapahtuman kasvot, jotka muistetaan vielä pitkään jälkeenpäin. Juontajan käsissä tapahtuman punainen lanka ei katkea missään tilanteessa ja ohjelmanumeroiden aiheet linkittyvät yhteen saumattomasti. Varsinkin suuremmassa tapahtumassa ammattilaisjuontaja onkin satsaus, joka kannattaa.

Kas tässä - innostavimmat puhujat ja juontajat kaikenlaisiin tapahtumiin:

Puhuja tapahtumaan x 5

Tomi Jaakkola

Puhuja Tomi Jaakkola
Tomi Jaakkola

Entisenä kilpajudokana, nykyisenä liikunta-alan yrittäjänä ja isänä Tomi Jaakkolan elämän varrelle on tapahtunut monenmoisia käänteitä ja vastoinkäymisiä. Hän jakaakin mielellään oppejaan tuoden kuulijoille intoa ja motivaatiota kurottaa kohti omia unelmiaan. Puheenvuoro on täydellinen tiimeille, jotka kaipaavat inspiraatiota, rohkeutta ja työkaluja haasteiden käsittelyyn. Tämä luento herättää taatusti tunteita!

Lue lisää Tomista »

Kirsti Lonka

Tutkija Kirsti Lonka
Kirsti Lonka

Suosittu luennoitsija ja keynote-puhuja professori Kirsti Lonka on kansainvälisesti tunnettu psykologian tohtori. Hän on erikoistunut muun muassa oppimisen ja osaamisen kehittämiseen, muutoksen hallinnastaan, tulevaisuuden oppimisympäristöihin sekä onnellisuuteen ja hyvinvointiin. Kirstin kirjallinen tuotanto on merkittävä; hän on julkaissut oppikirjoja, tieteellisiä artikkeleita, kolumneja, lehtiartikkeleita ja paljon muuta. Luentojen lisäksi saatavilla myös työpajoja!

Lue lisää Kirstistä »

Ville Availa

Puhuja Ville Availa
Ville Availa

Yrittäjä- ja liikkeenjohtotaustainen Ville Availa on panelisti ja moderaattori, joka puhuu muun muassa kiertotaloudesta, tulevaisuudesta, datasta, muutoksesta ja taloudesta. Villen pitkä ura on pitänyt sisällään muutoksia, projekteja ja jatkuvaa oppimista. Hän puhuukin intohimoisesti muutoksista maailmassa, yrityksissä ja ihmisissä. Miten muutos vaikuttaa meihin? Miten muutoksen kanssa tulisi toimia? Entä miten siihen voi varautua ja miten sitä tulisi suunnitella? Buukkaa Ville tapahtumaasi ja löytäkää vastaukset yhdessä.

Lue lisää Villestä »

Anu Kuistiala

Puhuja Anu Kuistiala
Anu Kuistiala

MTV Uutisten entisen päätoimittajan, sisältöjohtajan ja Moskovan kirjeenvaihtajan Anu Kuistialan erityisalaa ovat esimiestyö, johtaminen sekä viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Hän on oppinut kokemuksesta, miten vaikeudet voitetaan: peloista selviää kulkemalla niitä kohti! Tärkeintä on luopua liiallisesta itsekriittisyydestä ja uskaltaa tarttua tilaisuuksiin. Anun luentojen ja valmennuksien aiheina ovat muun muassa 'Pääseekö kiltti tyttö pomoksi?', 'Rakenna rautainen itseluottamus' ja 'Mielen taidot - ratkaisevat taidot'.

Lue lisää Anusta »

Jussi Venäläinen

Puhuja Jussi Venäläinen
Jussi Venäläinen

Suomen johtava flow-tilan asiantuntija Jussi Venäläinen on intohimoisesti ihmismieleen ja viisaaseen työskentelyyn suhtautuva puhuja ja valmentaja. Hän kouluttaa yrityksiä ja tietotyöläisiä luomaan flow-tilalle edellytyksiä eli toimimaan yhtaikaa tuottavasti ja hyvinvoivasti. Jussi on perehtynyt flow-tilan neurobiologiseen ja psykologiseen taustaan, ja ammentaa sieltä tietoa käytännönläheisiksi vinkeiksi. Esitykset sopivat niin pienille tiimeille, etäkoulutuksiin kuin suurempiinkin tapahtumiin!

Lue lisää Jussista »

Eikö vielä tärpännyt? Täältä lisää Suomen parhaita puhujia »

Juontaja tapahtumaan x 5

Elina Aalto

Juontaja Elina Aalto
Elina Aalto

Näyttelijä ja esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen valmentaja Elina Aalto on vuosien varrella työskennellyt lukuisissa teattereissa, näytellyt tv-sarjoissa ja toiminut äänenä useissa mainoksissa. Elina juontaa niin webinaareja, seminaareja, messuja kuin juhliakin. Erilaisten tapahtumien juontojen lisäksi häneltä onnistuu myös haastatteluiden ja ohjelmanumeroiden vetämiset ammattitaitoisella palolla!

Lue lisää Elinasta »

Sanna Laitinen

Juontaja Sanna Laitinen
Sanna Laitinen

Live- ja virtuaalitapahtumien sekä studiojuonnon rautainen ammattilainen! Sporttisen sanavalmis juontaja Sanna Laitinen hoitaa sovitun käsikirjoituksen mukaisesti juontorungon ja luo tunnelmaa – pitäen samalla huolen tapahtuman aikataulutuksesta. Sannan erikoisalaa ovat kauppakeskusjuonnot, erilaiset messut ja yritystapahtumat. Myös virtuaalitapahtumien fasilitointi, videotuotannot ja energiset puheet onnistuvat kuin tanssi – vankalla kokemuksella!

Lue lisää Sannasta »

Vaikuttaja-juontaja Ville Viholainen

Vaikuttaja-juontaja Ville Viholainen
Vaikuttaja-juontaja Ville Viholainen

Takuuvarma valinta koko perheen tapahtumiin! Ville Viholainen, eli kirjailija ja somevaikuttaja Koti-iskä88, saa sekä lapset että aikuiset viihtymään ja hymyilemään. Lämminhenkinen ja avarakatseinen Ville juontaa tapahtuman kuin tapahtuman varmoin ottein, ja hän onkin aina valmiina hyppäämään mikrofonin varteen pitämään tunnelmaa yllä!

Lue lisää Villestä»

Stefan Andersén

Pianisti-juontaja Stefan Andérsen
Stefan Andersén

Täysin uudenlainen tapahtumaelämys! Stefan Andersén on laulaja, lauluntekijä, ammattimuusikko ja juontaja, joka kuljettaa tapahtuman ohjelmaa eteenpäin säestetyllä juonnolla. Musiikillisen juonnon avulla vaikutat vahvasti tapahtuman tunnelmaan ja luot vieraille mieleenpainuvan kokemuksen. Pianisti-juontaja korostaakin upeasti gaalan, vuosijuhlien tai palkintotilaisuuksien arvokkuutta. Juontojen taustalla soitettavat kappaleet valitaan aina tukemaan tilaisuuden teemaa, ja lisäksi Stefan voi tulkita kappaleita laulamalla. Esiintyjä ja juontaja – best of both worlds! Tämän saat buukkaamalla Stefanin tapahtumaasi.

Lue lisää Stefanista»

Jesse Kujamäki

Juontaja Jesse Kujamäki
Jesse Kujamäki

Jesse Kujamäki, eli Kujis, on juontaja, viihdyttäjä, vaikuttaja, yrittäjä ja isä. Hän juontaa muun muassa Suomen suosituimpia pubivisoja ja on tuttu näky yökerhoissa bilekonseptien hostina. Kujista on luonnehdittu rennoksi, karismaattiseksi ja spontaaniksi juontajaksi, jolla on aina pilkettä silmäkulmassaan.

Lue lisää Jessestä »

Eikö vielä tärpännyt? Täältä lisää Suomen parhaita juontajia »

Pro-tip:

Redanredan / Livekuvitus

Redanredan / Livekuvitus
Redanredan / Livekuvitus

Livekuvitus konkretisoi ja kiteyttää tapahtuman sisällön oivaltavien piirrosten muodossa! Livekuvittaja Linda Saukko-Rauta tiivistää esitysten ytimen ja tuo olennaisen esiin, jotta seminaariyleisö tai työpajan osallistujat muistavat tärkeimmän tapahtuman sisällöstä myös tapahtuman jälkeenkin. Mikä parasta, piirrosmuistiinpanot ovat myös mainiota markkinointimateriaalia!

Lue lisää Livekuvituksesta »


Yritysjuhlat | Virkistyspäivät | Kesäjuhlat ja kesäpäivät | Saunalliset kokoustilat Helsinki | Kokoustilat | Illallistilaisuus | Kick-off | Juhlasalit | Isot tapahtumatilat | Etätapahtuma | Elämykset ja aktiviteetit | Edustustilat | Hybriditapahtuma

Äläkä unohda buukata myös näitä:

Cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen