Vuokrakalusteet ovat yksi tärkeimmistä asioista monen tapahtumajärjestäjän mielessä! Sattuuko suunnitteilla olemaan seminaari, konsertti, messut, festivaali, pikkujoulut, häät tai muu tapahtuma? Kurkkaa parhaat vuokrakalustetarjoajat täältä:

Lainateltta.fi

Lainateltta.fi

Täyden palvelun teltta- ja kalustevuokraamo, josta saa kalusteet niin pieniin ja intiimeihin tilaisuuksiin kuin myös suuriin, jopa usean sadan hengen massatapahtumiin. Nämä laadukkaat juhlateltat ja kalusteet ovat suunniteltu kestämään Pohjolan karummatkin juhlakelit!

Vuokrakalusteet Jokela, Hämeenlinna, Helsinki, Lahti, Porvoo, Tampere, Turku

Lue lisää Lainateltta.fi:stä »

Vuokrakaluste

Vuokrakaluste

Vuokrakaluste tarjoaa nimensä mukaisesti kaikenlaisia vuokrakalusteita! Kalustevuokran lisäksi saat halutessasi apua myös tapahtumasuunnitteluun ja -järjestelyihin. Kalusteet voi noutaa Vuokrakalusteen toimipisteeltä, tai voit halutessasi kysyä tarjousta myös kuljetuspalvelulle.

Vuokrakalusteen toiminta-alueena on koko Suomi

Lue lisää Vuokrakalusteesta »

Jubilee

Jubilee

Jubilee hoitaa tilaisuuksiin sekä kalustevuokran että astiat. Oli kyseessä pieni perhejuhla tai vaikka Suomen suurin massatapahtuma, kaikki järjestyy Jubileen kautta. Tapahtuma-alan monitoimijan valikoimasta löytyy kaikki sohvista ja tuoleista tilanjakajiin ja ulkokalusteisiin!

Vuokrakalusteet Helsinki ja Tampere

Lue lisää Jubileesta »

Roudaamo

Roudaamo

Kalusteet ja tapahtumarakenteet ammattitaidolla kaikenlaisiin tapahtumiin! Oli kyseessä yksityistapahtuma tai vaikka suurien festareiden rakennusprojekti, Roudaamon tiimi hoitaa homman. Täältä löytyy myös kylmäsäilytyskalusteet!

Lue lisää Roudaamosta »

Hurry Events / Kalustevuokraus

Hurry Events / Kalustevuokraus

Täältä kalusteet ja välineet aina lämmittimistä lavoihin ja äänentoistosta ämpäreihin! Kalusteiden lisäksi Hurry Eventsin valikoimassa on erilaisia telttoja, joilla voi kätevästi laajentaa tilaisuuden sisätiloista ulos. Tuolit, pöydät, banketit, valaistukset, matot, narikat – nämä kaikki ja paljon muuta löydät saman katon alta!

Lue lisää Hurry Events / Kalustevuokrauksesta »

Eikö vielä napannut?

Katso kaikki vuokrakalusteet Venuusta »


Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Espoo | Juhlatilat Vantaa | Juhlatilat pääkaupunkiseutu | Juhlatilat Turku | Juhlatilat Tampere | Pienet juhlatilat | Isot Juhlatilat


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen