Paljun vuokraus - mistä ja miten? 🤔

Palju eli kylpytynnyri tekee juhlista ja saunailloista astetta hauskempia! Kuvittele vaikka: sinä ja porukkasi taivasalla lämpimässä paljussa, rento fiilis, kädessä kylmä juoma ja kirsikkana kakun päällä ilmaa halkoo lempibiisin alkutahdit... 🍹🎵

Say no more! Palju kruunaa polttarit, tiimipäivän, joukkueen saunaillan ja mökkijuhlat – niin kesällä kuin talvella! 🤩

Eikä paljun vuokraus ole koskaan ollut helpompaa: Venuusta löytyy vuokrapaljuja ympäri Suomen. Kun kaipaat paljujen parhaimmistoa, täältä pesee!

Mistä vuokrapaljuja oikein saa?

Nettipalju

Nettipalju

Vuokrapalju Turku, Vuokrapalju Varsinais-Suomi

Joustavaa paljun vuokrausta Varsinais-Suomen alueella! Nettipaljun noin 6-8 henkilöä mahduttavan paljun sisäpinta on valmistettu helposti puhdistettavasta ja hygieenisestä muovista, ja sen saa vuokrattavaksi aina pestynä ja desinfioituna. Palju on rakennettu kiinteästi PAKU-trailer -kärryn päälle, joten sen voi joko noutaa itse tai palju voidaan toimittaa suoraan pihaan lisäpalveluna. Hinnat alkaen 60€ / päivä.

Lue lisää Nettipaljusta »

Happy Beavers: Paljut

Happy Beavers: Paljut

Vuokrapalju Helsinki, Vuokrapalju Espoo, Vuokrapalju Vantaa, Vuokrapalju Tampere

Happy Beaversilta voi vuokrata kolmen kokoisia paljukärryjä. Pienimpään paljuun mahtuu väljästi noin kuusi henkeä ja 15-hengen Palju XXL on puolestaan todellinen megapalju isompiin juhliin! Paljut vuokrattavissa itse noudettuna tai lisäpalveluna toimituksella Helsingistä ja Tampereelta. Lisäksi saat tarvittaessa mukaan polttopuut! Hinnat alkaen 99€ / päivä.

Lue lisää Happy Beavers: Paljuista »

Paljuvuokraus Lahti

Paljuvuokraus Lahti

Vuokrapalju Lahti

Täältä saat 6-8 hengen paljut - halutessasi paikalleen asetettuna, huolellisesti pestynä ja myös valmiiksi lämmitettynä. Anna siis Lahden paljuvuokrauksen ammattitaitoisen porukan hoitaa puolestasi koko homma! Pst. Haastavampikaan sijainti ei ole ongelma, vaan tarvittaessa Lahden paljuvuokraus tuo paljun kinkkisempäänkin lokaatioon! Hinnat alkaen 100€ / päivä.

Lue lisää Paljuvuokraus Lahdesta »

BadaBaljan

BadaBaljan

Vuokrapalju Hämeenlinna, Vuokrapalju Karjaa, Vuokrapalju Helsinki, Vuokrapalju Espoo, Vuokrapalju Vantaa, Vuokrapalju Porvoo, Vuokrapalju Turku

BadaBaljanin paljut ovat helppokäyttöisiä, noin 8-10 henkilöä mahduttavia puulämmitteisiä kylpytynnyreitä. Hintaan sisältyy paljun pesu ja lisäpalveluna myös kuljetus. Paljun noutaminen onnistuu kuitenkin myös vuokraajalta itseltäänkin, sillä paljukärryn vetämiseen riittää B-ajokortti sekä vetokoukullinen auto. Paljut sijaitsevat Raaseporissa (Hanko, Karjaa, Tammisaari, Bromarv), Porvoossa, Kemiössä ja Riihimäellä. Hinnat alkaen 80€ / päivä.

Lue lisää BadaBaljanista »

Paljun Vuokraus Lohja

Paljun Vuokraus Lohja

Vuokrapalju Lohja, Vuokrapalju Hämeenlinna, Vuokrapalju Helsinki, Vuokrapalju Vanta, Vuokrapalju Espoo, Vuokrapalju Turku

Paljun Vuokraus Lohja vuokraa 5-7 henkilön kylpypaljuja Lohjan seudulla, ja paljuja voi vuokrata vuorokaudeksi, viikonlopuksi tai koko viikoksi. Paljut huolletaan säännöllisesti, sekä pestään ja desinfioidaan jokaisen vuokrauskerran jälkeen. Noutaminen on helppoa: paljukärryjen noutopaikka on hyvien yhteyksien varrella, Lohjan Haagapuistossa. Hinnat alkaen 80€ / päivä.

Lue lisää Paljun Vuokraus Lohjasta »

Paljuvuokraus Kangasala

Paljuvuokraus Kangasala

Vuokrapalju Tampere, Vuokrapalju Tampere

Paljunvuokraus Kangasalan paljuvalikoimasta löytyy erilaisia kylpytynnyreitä moneen tarpeeseen! Ainutlaatuinen, jopa 12 henkilöä mahduttava jättipalju on loistava valinta, kun haluat koko tiimin samaan kylpyyn. Mikä ihaninta, jättipalju on varusteltu poreilla ja valoilla luomaan tunnelmaa pimeneviin iltoihin. Paljun vuokratessasi saat aina aktiivihappi- tai kloorikemikaalit matkaan, jotta vesi säilyy hygienisenä useamman päivän! Hinnat alkaen 150€ / vkl.

Lue lisää Paljuvuokraus Kangasalasta »

PaljuMobiili

PaljuMobiili

Vuokrapalju Helsinki, Vuokrapalju Espoo, Vuokrapalju Vantaa, Vuokrapalju Sipoo, Vuokrapalju Lahti, Vuokrapalju Porvoo

Vietä paljussa juhlien tähtihetkiä, tiimipäivän rentouttava osuus tai lämmittele perheen kesken aktiivisen ulkoilupäivän päätteeksi! PaljuMobiilin paljuihin mahtuu mukavasti kuusi aikuista kerrallaan, ja olosuhteista riippuen paljun lämmittämiseen menee noin 2-4 tuntia. PaljuMobiilista voi vuokrata paljun joustavasti päiväksi, viikonlopuksi tai vaikka kokonaiseksi viikoksi! Hinnat alkaen 50€ / päivä.

Lue lisää PaljuMobiilista »


Äläkä unohda buukata myös näitä:

Cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen