Parhaat kokoustilat Tampereella

Etsitkö kokoustilaa Tampereelta? Venuu.fi:stä löytyy sopivat tilat niin pieniin kuin isoihin kokouksiin sekä seminaareihin ja yritysjuhliin. Tässä listattuna Tampereen parhaat kokoustilat.

Regus Kora Tampere Kokoustilat

Regus Kora Tampere kokoustilat

Korkeakoulunkatu 7
4-20 hlö
Innovatiiviset ja innostavat Koran kokoustilat sijaitsevat Tampereen teknillisen yliopiston kampuksella. Tiloja mahdollista vuokrata yhdestä päivästä jopa vuosiin esimerkiksi startupin kasvattamiseen. Ilmainen internetyhteys sekä printterit, skannerit ja kopiokoneet.

Katso Regus Koran lisätiedot

Laterna

Laterna

Puutarhakatu 11
10-120 hlö
Laterna on upea jugendhenkinen ravintola Tampereen keskustassa. Laternan kabinetit soveltuvat noin kymmenen osallistujan kokouksiin ja ravintolasalista saa muokattua upean tilan isommalle kokoukselle tai seminaarille.

Katso Laternan lisätiedot

Työväenmuseo Werstas / auditorio

Työväenmuseo Werstas / auditorio

Väinö Linnan aukio 8
70 hlö
Työväenmuseo Werstaan auditoriossa voi helposti järjestää isommat kokoukset ja seminaarit. Auditoriossa on viimeisin tekniikka, joten kokousten onnistuminen ei jää siitä kiinni. Lisäksi tilasta löytyy tietokone, datatkki, dvd-soitin, dokumenttikamera, hyvät äänijärjestelmät sekä nopea internetyhteys. Kokouksen yhteyteen voi tilata myös museo-opastuksen Työväenmuseo Werstaaseen!

Katso Työnväenmuseo Werstaan lisätiedot

Villa Sofia

Villa Sofia

Kullervonkatu 28
Noin 75 hlö
Villa Sofian tunnelmallisessa miljöössä järjestyy niin seminaarit kokoukset kuin yritysjuhlat. Kokeneen ja ystävällisen henkilökunnan kautta järjestyy niin maittavat kokoustarjoilut kuin ohjeisohjelmatkin.

Katso Villa Sofian lisätiedot

LuonnonHyvä Kokous- ja juhlatilat

LuonnonHyvä Kokous- ja juhlatilat

Sumeliuksenkatu 3
Jopa 30 hlö
LuonnonHyvän kokoustilat sijaitsevat Tampereen keskustassa. Tilat ovat helposti muokattavissa, joten ne sopivat pienempiin tai isompiin kokouksiin. Kokoustarjoilut voi kätevästi tilata LuonnonHyvän kautta.

**[Katso LuonnonHyvän lisätiedot

](https://venuu.fi/tilat/luonnonhyva-kokous-ja-juhlatila)**


Jos näistä ei löytynyt mieluisaa tilaa sinun kokouksellesi, katso kaikki kokoustilat ja kokouksiin sopivat saunatilat:

Kokoustilat Tampere

**[Saunatilat Tampere

](https://venuu.fi/saunatilat-tampere)**

Ps. Tiesitkö, että Venuun kautta löytyy tiloja myös Ruotsista? Käy kurkkaamassa naapurimaan tarjontaa: Festlokal Stockholm, Möteslokal Stockholm, Konferenslokal Stockholm.


Lue seuraavaksi:  

Miksi kokoukset ovat myrkkyä + 5 kohdan detox-kuuri

5 edullista kokoustilaa Helsingissä