Kun haussa on parhaat kokoustilat ja sijaintina Helsinki, täältä löytyy juuri se mitä etsit! 💪 Koska vaihtoehtoja on paljon, kokosimme 20 kokoustilaa Helsingissä jokaiseen palaveritarpeeseen.

Olipa mielessä sitten pieni tai suuri kokoustila tai rento tai muodollinen kokoushuone - näissä Helsingin kokoustiloisssa saat ideat virtaamaan!💡

Kokoustila Helsinki x 20, olkaa hyvä:

Unioninkatu 10

Unioninkatu 10

Vogue living soitti ja halusi tilansa takaisin! 🤩 Kaartinkaupungissa sijaitseva kuvankaunis loft-henkinen huoneisto on täydellinen inspiroiviin kokouksiin. Saksalaiskoulun liikuntasalina, myöhemmin autokorjaamona ja nyt tapahtumatilana toimiva u-p-e-a tila mahduttaa seisten 30 ihmistä ja saman pöydän ääreen mahtuu istumaan noin kymmenen. Tilan yläkerrasta löytyy keittiö ruokapöytineen ja ihana sohvaryhmä oleskeluun.

Lue lisää »

HUONE Kamppi / Leikkikenttä

HUONE Kamppi / Leikkikenttä

All work and no play makes Jack a dull boy. Tiesitkö, että leikkiminen stimuloi aivoja ja vaikuttaa suotuisasti työhyvinvointiin ja tehokkuuteen? Harvassa kuitenkin on ne kokoustilat, joissa voi pulahtaa pallomereen palaverin lomassa - mutta täälläpä voi! 🛝 Ripaus leikkisyyttä pienempien ryhmien kokouksiin, työpajoihin, tiimipäiviin ja kick-off-tilaisuuksiin tekee ihmeitä.

Lue lisää »

Klaus K / Wintti

Klaus K / Wintti

Bulevardin varrella, vehreiden lehmusten katveessa sijaitseva Klaus K hurmaa humaanilla tyylikkyydellään. 🌳 Hotellin slogan "Room for all" näkyy kaikkialla hotellissa: tänne ihan jokainen on tervetullut, ja erilaisia tiloja löytyy moneen tarpeeseen. Parinkymmenen hengen kokoustila Wintti on suuressa suosiossa, ja johtoryhmät, hallitukset sekä omaa rauhaa arvostavat ovat löytäneet tänne jo pitkään. Tilaan pääsee hotellin kautta, mutta Wintille on myös oma sisäänkäynti Erottajan puolelta.

Lue lisää »

Ruusuniemi

Ruusuniemi

Upeaa 70-luvun tunnelmaa meren rannalla! Kauniilla puurakennuksella on rikas historia teollisuuden ja politiikan ylimmän johdon edustuskäytössä, ja tila huokuukin juuri sopivalla tavalla arvokkuutta, tyylikkyyttä ja tähän päivään tuotua menneen maailman lumoa. Ruusuniemen kokoustarjoilut sopii tilaan täydellisesti - keittiö ammentaa vaikutteita modernista eurooppalaisesta ruokakulttuurista, 70- ja 80-lukujen klassikoita kunnioittaen. Säväytä maksimaalisesti ja tuo kokousvieraat paikalle meriteitse! 🛥️

Lue lisää »

Musiikkitalo / Paavo-sali

Musiikkitalo / Paavo-sali

Elämyksellinen tila elämykselliseen kokoukseen! 340 henkeä vetävässä Paavossa on vietetty lukuisat seminaarit, yritysjuhlat, työpajat, gaalat ja kickoff-tilaisuudet. Täältä löytyvät kaikki tarvittavat palvelut toteutukseen ja tekniikkaan, ja valosuunnittelijan avustuksella salin tunnelmaa saadaan muutettua jokaiseen tapahtumaan sopivaksi. Tapahtumasta saa halutessaan myös striimin tai viimeistellyn tallenteen, jolloin mukana ovat ohjaaja, äänittäjä ja kuvaajat. 📹 Tämä kaikki tapahtuu taustalla häiritsemättä tapahtuman kulkua!

Lue lisää »

MOW Mothership of Work / Voyager

MOW Mothership of Work / Voyager

Pieni on kaunista! Voyager takaa rennon tyylikästä tunnelmaa pienemmän porukan palavereihin. Kokoustilassa on pyöreä pöytä, iso näyttö, suuri valkotaulu ja Genelecin kaiuttimet, ja vieraille löytyy aina tuoretta kahvia ja teetä. ☕ Myös MOWin muut 11 erilaista ja eri kokoista neuvottelutilaa ovat tutustumisen arvoisia!

Lue lisää »

Hotel U14 / Meeting 4

Hotel U14 / Meeting 4

Kokoustila aivan Helsingin keskustassa! 💫 Vain muutaman korttelin päässä Esplanadin puistosta ja Kauppatorilta löytyy tyylikäs boutique-hotelli Hotel U14, jonka monet modernit kokoustilat ja lämminhenkinen sisustus ihastuttaa paatuneintakin palaverivierasta. Kokoustarjoilut ja muut herkut saa kätevästi hotellin mainetta niittäneestä Version-ravintolasta. Pst. Kokousvieraille majoitus erikoishintaan!

Lue lisää »

GLO Hotel Art / Torni

Glo Hotel Art / Torni

Kiireetöntä tunnelmaa jugend-rakennuksen tornissa! Alakerran sohvin varustellusta takkatilasta löytyy perinteinen neuvottelupöytä näyttöineen, kun taas yläkerran tornin pyöreä pöytä sopii niin palavereihin, illallisiin kuin vaikkapa korttipeli-iltoihinkin. ♠️ Tornin kruunaa perinteinen sauna tilavalla pukuhuoneella. Täällä järjestetyt kokoukset ja illanvietot jäävät takuulla mieleen!

Lue lisää »

Sofia Helsinki / Sofian kulma

Sofia Helsinki / Sofian kulma

Historian havinaa huokuva Sofia Helsinki Tuomiokirkon kupeessa hurmaa seesteisyydellään. Museoviraston suojelemat tyylikkäät tilat taipuu tärkeiden kokousten lisäksi muun muassa seminaaripäiviin, aamiaispalavereihin, johtoryhmien kokouksiin sekä muihin yksityistilaisuuksiin. Palaveritarjoilut hoituvat vaivatta talon oman Sofia Bistron kautta.🍴 Täällä kokoustaa noin 30 henkeä.

Lue lisää »

Tavastia / Semifinal

Tavastia / Semifinal

Astetta rockimpi palaveripaikka! 🤘🏽 Harva tietää, että legendaarisen Tavastia-klubin alakerta, Semifinal, on vuokrattavissa yksityistilaisuuksiin. Industrial-henkinen tila on persoonallinen valinta vähän erilaista kokoustunnelmaa kaipaavalle, ja palaveripäivään voi kätevästi yhdistää myös after workit tai muuta virkistystoimintaa, kiitos suuren esiintymislavan ja baarin. Täällä stage is yours!

Lue lisää »

Ravintola Lasipalatsi / Helsinki-kabinetti

Ravintola Lasipalatsi / Helsinki-kabinetti

Ikoninen funkkisrakennus aivan keskellä Helsinkiä! 🌟 Lasipalatsi on tunnettu maamerkki ja suosittu kohtaamispaikka, jonka värikäs historia ulottuu 30-luvulle saakka. Valoisan Helsinki-kabinetin koko huoneen levyisistä ikkunoista avautuu urbaani näkymä Lasipalatsin Laiturille, ja avarassa kokoushuoneessa on tilaa hengittää. Tässä on miljöö, joka luo aivan omanlaisensa fiiliksen kokouksiin ja ideariihiin!

Lue lisää »

Helsinger / Mansku 2

Helsinger / Mansku 2 

Helsinger on moderni ravintolan, kokoustilojen, kabinettien ja lounge barin yhdistelmä Helsingin Kaivopihalla. ⭐ Mansku 2 on kahdestakymmenestä kabinetista suurin. Jos istumapaikat asetetaan tuoliriveihin, tänne mahtuu 24 henkeä, tai pöydät voi asetella U-muotoon, jolloin istumaan mahtuu 16 henkeä. Kaikissa kabineteissa ja kokoustiloissa on perusvarusteluina led-näyttö, langaton wifi-yhteys, säädettävä valaistus, tilakohtainen ilmastointi ja muistiinpanovälineet.

Lue lisää »

Pörssitalo / Peilisali

Pörssitalo / Peilisali

Pörssitalosta ei juhlavuutta puutu! ✨ Peilisali on kaunis ja arvokas tila, jonka upeisiin yksityiskohtiin ei voi olla kiinnittämättä huomiota. Suureen saliin mahtuu kokoustamaan noin sata henkeä pöytä- ja tuolijärjestelyistä riippuen. Kokouspaketteihin kuuluu tilavuokran ja tarjoilujen lisäksi äänentoistolaitteet, videotykki, muistiinpanovälineet ja fläppitaulu. Peilisali on nappivalinta, kuin kaipaat eleganssia virallisempiin kokouksiin!

Lue lisää »

UNITY Helsinki / Kokoustila Hieta

UNITY Helsinki / Kokoustila Hieta

Kuhiseva Jätkäsaari kutsuu! Modernin Unity Livingin kokoustila Hieta on täydellinen pieniin palavereihin, workshoppeihin ja johtoryhmän kokouksiin. Pöydän ääreen mahtuu kahdeksan henkeä ja tarpeen vaatiessa Hieta voidaan yhdistää Kokoustila Jätkään, jolloin tilaa riittää 18 henkilölle. Helppo saapua niin julkisilla kuin autollakin! 🚗

Lue lisää »

Roba Lounge II

Roba Lounge II

Iso-Roban kokous- ja juhlatilahelmet Roba Lounge ja Roba Lounge II hurmaavat silmiä hivelevällä tyylikkyydellään! 😍 Harmoniset materiaalit, erinomainen varustelu sekä huikeat yksityiskohdat tekevät tiloista ainutlaatuiset. Täällä voi yhdistää työn ja huvin helposti: lokoisat sohvat höyrytakkoineen ja spa-tyyliset saunatilat kutsuvat rentoutumaan kokouksen jälkeen. Mikä parasta, Roba Loungeissa kaikki toimii kuin unelma: huipputekniikka ja täysin automatisoitu av- ja valojärjestelmä takaavat sen, että täällä voi kokoustaessa keskittyä säädön sijasta itse asiaan!

Lue lisää »

Lapinlahden Lähde / Pylvässali

Lapinlahden Lähde / Pylvässali

Merellinen Lapinlahti ihastuttaa ainutlaatuisella tunnelmallaan! Vuonna 1841 valmistunut Lapinlahden sairaala oli Suomen ensimmäinen mielisairaala ja alueen mielenkiintoinen historia onkin lähes käsin kosketeltavissa. Carl Ludvig Engelin suunnittelema kaunis rakennus ja sitä ympäröivä sairaala-alue ovat paitsi kulttuurihistoriallisesti merkittäviä, myös silmää hivelevän kauniita. 🌺Rauhallisen vaaleaan Pylvässaliin mahtuu parikymmentä kokoustajaa ja palaverin kylkeen saa oheisohjelmaa: yhdistä kokoukseen vaikkapa joogaa tai opastettu kierros alueen historiasta!

Lue lisää »

Tamminiemi / Kokoushuone

Tamminiemi / Kokoushuone

Kokousta presidenttien tapaan! 🎖️ Tamminiemen entinen vierashuone on kunnostettu 12 hengen kokoustilaksi, jossa päätökset syntyvät kuin itsestään. Kokouksen jälkeen voitte nauttia illallista presidentin yläkerran ruokasalin pitkän pöydän ääressä tai viettää iltaa Tamminiemen legendaarisessa saunassa meren äärellä. Tilan vuokraan kuuluu sisäänpääsy museoon, opastuksesta voi sopia erikseen.

Lue lisää »

Hotel Katajanokka / Kabinetti Kakku

Hotel Katajanokka / Kabinetti Kakku

Kokous kiven sisässä? Kyllä kiitos, täällä lusiminen on kaukana kärsimyksestä! Katajanokan vanha vankilamiljöö sai uuden elämän hurmaavana boutique hotellina, joka on tunnettu lämpimästä vieraanvaraisuudestaan. 🏨 Punatiilinen kabinetti Kakku on yksi hotellin tunnelmallisista kokoustiloista ja se on toiminut ennenmuinoin vankilan keittiönä. Tänne on helppo tulla. sillä hotelli on kävelymatkan päässä keskustassa, ja raitiovaunu 4 pysähtyy aivan muurien ulkopuolella.

Lue lisää »

Ravintola MAD / Agros A

Ravintola MAD / Agros A

Mikonkadun moderni ja skandinaavihenkinen MAD pitää sisällään ravintolan ja useita kokous- ja juhlatiloja. Täällä yhdistyy übermoderni tapahtumatekniikka ja huolella hiotut yksityiskohdat! 💎 Agros A -tilaan mahtuu 36 henkeä ja se on yksi kolmesta Agros-nimisestä tapahtumatilasta. Nämä kolme tilaa voi vuokrata joko erikseen tai ne on mahdollista yhdistää yhdeksi suureksi tapahtumatilaksi, joka soveltuu jopa 100 hengen tapahtumiin.

Lue lisää »

Clarion Hotel Helsinki / Bysa

Clarion Hotel Helsinki / Bysa

Suurempi kokous, seminaari tai kongressi suunnitteilla? Clarionin tapahtumatila Bysaan mahtuu istuen 450 henkeä ja seisten 900. Tilan hulppeat 700 neliömetriä on jaettavissa kolmeen osaan, ja yli kuuden metrin huonekorkeus luo tilan tuntua entisestään. Luonnonvaloa tulviva aula tarjoaa tarpeen tullen mukavasti lisätilaa, ja aulasta on myös suora pääsy terassille, jonka merinäköala hurmaa kaikki. 🌊 Täällä järjestät kokouksen huikeissa puitteissa urbaanissa ympäristössä!

Lue lisää »

Eikö vieläkään napannut? Katso kaikki kokoustilat Helsinki »

PRO TIP! Tee kokous- tai seminaaripäivästä entistä erityisempi ja varaa tauoille osallistujia ilahduttavia hyvinvointipalveluita. Oli päivän agendalla mitä tahansa tai osallistujia 10 tai 1000, virkistäytyminen tai ehostus on usein tervetullutta. Päivän tiimellykseen voi valita esimerkiksi

  • Niska-hartiaseudun hieronnat
  • Pikajalka- ja käsihoidot
  • Ehostuspalvelut, joilla tiimi tai kokousvieraat saadaan säihkyviksi iltamenoja varten

Lue lisää MAJn palveluista»


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen