Mitä tulee mieleen kun kuulet, että juhlissa on vegaaniset tarjoilut? Ainakin ihania vegaanisia kuppikakkuja, näyttävä nakukakku vaiko suussa sulavat vegaaniset suolaiset naposteltavat? Vegaaniset smoothiebowlit? Kauniisti katettu pöytä ja ihanat drinkit? Nyt järjestetään ihanimmat juhlat vegaanisilla tarjoiluilla!

Mieti juhlatarjoiluja suunnitellessasi ainakin näitä asioita:

  • Kuinka️ pitkään juhlaväki on paikalla? Riittääkö kevyet kakkukahvit vai onko tarvetta myös ruokatarjoilulle? Entäpä yöpalaa illemmalla?
  • Ketä juhliisi on tulossa? Varmista, että jokaiselle löytyy jotakin. Vegaanisissa juhlatarjoiluissa onkin mahtavaa se, että ne käyvät melkein kaikille. Tsekkaa kuitenkin ruoka-aine allergiat etukäteen.
  • Tilaatko kaiken cateringista, vai teetkö jotain myös itse? Isoihin juhliin on kätevintä tilata kaikki tarjoilut. Pienempiin juhliin voisi esimerkiksi tilata ainoastaan näyttävän kakun taikka pikkusuolaiset.

Vegaaniset juhlatarjoilut suoraan catering-palvelusta

Ihaninta on se, kun voi juhlapäivänä itse vain valmistautua juhlaan, pukea parhaat päälle ja nauttia ystävien seurasta! Siksi catering on juhlan järjestäjän BFF (Best Friend Forever). Tsekkaa alta muutamia tähtipelaajia vegaanisten tarjoilujen liigassa 🏆

Yes Yes Yes Catering

Värikkäät vegaaniset juhlatarjoilut Yes Yes Yes Cateringista.
Yes Yes Yes Catering – Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Sipoo.

Oletko kuullut huippusuositusta Yes Yes Yes -ravintolasta Helsingin keskustassa? Siellä on i-h-a-n-a tunnelma! Samaa tunnelmaa saat omiin juhliisi tilaamalla Yes Yes Yes Cateringin paikan päälle 😍 Kulttimaineeseen nousseesta keittiöstä saa tilattua täysin vegaaniset tarjoilut juhliin. Värikkäät annokset valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista samoja reseptejä vaalien kuin ravintolassakin. Täältä saat myös drinkkejä!

Bakerika

Kauniit vegaaniset leivonnaiset ja herkut Bakerikasta.
Bakerika – Helsinki, Espoo, Vantaa.

Jos etsit super-esteettisiä vegaanisia juhlatarjoiluja, käännä katse Bakerikaan! Nämä vegaaniset catering tarjoilut eivät ainoastaan maistu ihanalta, vaan näyttävät myös upealta – jokainen syö silmillään ensin. Runsaat ruokalaudat ja makeat jälkiruokalaudat ovat suunniteltu näyttäväksi keskipisteeksi kauniiseen tarjoilupöytään. Bakerikalta saat tilattua myös kauniisti koristellut trendikkäät nakukakut. 🎂

Smooth it

Terveelliset vegaaniset juhlatarjoilut Smooth It:istä.
Smooth It - Helsinki, Espoo, Vantaa, Tampere, Turku.

Entäpä terveelliset smoothiet ja chiavälipalat? 🫐🥥🥑 Smooth It on välipaloihin erikoistunut konsepti, jonka kautta saat tilattua myös täysin vegaaniset juhlatarjoilut! Valikoimasta löytyy esimerkiksi smoothieita, tuorepuristettuja mehuja, terveysshotteja, tuorepuuroja ja chiapuddingeja. Kaikessa suositaan sesongin parhaita raaka-aineita ja kotimaisia toimijoita. Mikäpä sen ihanampaa kuin raikkaat ja terveelliset välipalat vaihteluna juhlakauden herkkuövereihin!

Bär Bar

Vegaaniset superfoodit juhliin Bär Barista.
Bär Bar – Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen.

Jos taas kotimainen superfood on sinun juttusi, ilahduta juhlaväkeä Bär Barin terveellisillä vegaanisilla antimilla! Tämä Helsinkiläinen smoothie- ja sandwichbaari on juuri sitä itseään, eli superfoodherkkujen taivas. Voit tilata vegaaniset tarjoilut suoraan juhlapaikalle PK-seudulla tai käydä nappaamassa ne mukaan Bär Barin söpöstä liikkeestä. Esimerkiksi kauniisti koristellut smoothiekulhot ovat varma hitti! 🍉🥝

Café Aatos

Perinteiset vegaaniset juhlatarjoilut Cafe Aatoksesta.
Café Aatos - Porvoo, Helsinki, Sipoo.

Hieman perinteisempiä vegaanisia juhlatarjoiluja kannattaa kysellä Porvoolaiselta Café Aatokselta. Siellä nimittäin valmistetaan puhtaista ja paikallisista raaka-aineista salaatteja, keittoja sekä suolaisia piirakoita. Taustalla vaikuttaa vahva sesonkiajattelu ja hyvinvoinnin vaaliminen. 💚 Keittiö toteuttaa sekä kasvisruokaa että täysin vegaanisia juhlatarjoiluja, joten valikoimasta löytyy varmasti maukkaat tarjoilut erilaisille vieraille. Nam!

Leivo itse vegaaniset herkut

Haluaisitko kuitenkin leipoa vegaaniset juhlatarjoilut itse? Mikäli nautit leipomisesta ja aika riittää, on itsetehdyt herkut ihana lisä cateringin rinnalle!

Urbaani vegenda – reseptejä blogissa ja kirjassa

Vegaaninen kakku ja Urbaani vegenda leivontakirja.
Leivo itse vegaaniset tarjoiltavat Urbaani vegendan resepteillä! Kuvat: Satu Hietanen.

Moneen kertaan testattuja vegaanista reseptiä löytyy Urbaani vegendan aurinkoisesta blogista. Näitä tosiaankin kannattaa kokeilla! Reseptit sopivat kaikille – onnistumisen kokemuksia kotileipureille ja uutta vegaani-inspiraatiota ammattilaisille. Blogin taustalla toimivan Tiina Tohun palo työhön kumpuaa eläinten oikeuksien puolustamisesta ja rakkaudesta leivontaan. Maistuvaa ja eettistä. 💚

Miltä kuulostaa esimerkiksi vegaaniset Chai-suklaakuppikakut? Entäpä vegaaninen Biscoff-moussekakku? Jos vesi nousi kielelle, ei muuta kuin nappaamaan ohjeet talteen seuraavaa juhlaa varten. Tai mikä parempaa, tee testiherkut jo etukäteen ja luo juhlantuntua myös arkeen. 🎂

Vinkki: Myös Urbaani vegendan UPEA leivontakirja ilmeistyi tänä keväänä! Kirjassa on paljon uusia reseptejä, joita ei ole julkaistu muualla: pullia, jäätelökakkuja, täytekakkuja, cookieita.. lista jatkuu! Siinä myös avataan vegaanisen leivonnan raaka-aineet ja periatteet, jotta leivontaharrastuksen aloittaminen olisi mahdollisimman helppoa. Ulkoasu on aivan yhtä ihana kuin sisältä löytyvät reseptitkin, joten se sopii koristamaan keittiötä kuin kukkakimppu juhannuspöytää. 💐 Nappaa itsellesi tarjoiluinspikseksi tai vie lahjaksi porukan leipojalle!


Varaa tila tapahtumallesi Venuusta!

Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Espoo | Juhlatilat Vantaa | Juhlatilat pääkaupunkiseutu | Juhlatilat Turku | Juhlatilat Tampere | Pienet juhlatilat | Isot Juhlatilat


Lue seuraavaksi:

Pikkujouluopas: näin järjestät eeppiset pikkujoulut!

Helpot drinkit kotona: testaa cocktailit ja mocktailit!

Esittelyssä pääkaupunkiseudun vuokrattavat saunatilat


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen