Vuokraa mökki saaristossa ja nauti täysin rinnoin suolaisesta meri-ilmasta - Venuu.fi

Turun saaristo, tuo Suomen kansan lempisaaristo. Ja mikä olisikaan parempi kohde kuin mökki saaristossa! Luonnon helmassa, meren äärellä on oiva paikka järjestää niin arjen irtiottoa kuin vaikkapa tiimin virkistys- tai kokouspäivää. Mökistä Turun saaristossa on siis moneen. Jotta just sun olisi helppo lähteä etsinnöissä liikkeelle, scrollaile alla olevat tärpit ja nappaa vuokramökki saaristosta seuraavan kokoontumisen kohteeksi👇

Villa Constantine

Kerrassaan hurmaava Villa Constantinessa virkistäydyt omassa rannassa ja rentoudut paljussa - Venuu.fi
Villa Constantine

Kerrassaan ihastuttavassa Villa Constantinessa on kaikki mitä rentoon saaristovierailuun tarvitset – kuvakin sen jo kertoo! Aiot viipyä sitten päivän tai vaikka koko viikon, on mökki saaristossa taatusti nappivalinta. Tämän vuokramökin ehdottomat timantit ovat oma ranta, moderni ulkoporeallas sekä puulämmitteinen sauna. Yöpymään huvilassa mahtuu 10 henkeä, mutta päivävierailulle sopii isompikin joukko.

Lue lisää Villa Constantinesta »

Kapteenin Huvila

Kapteenin huvilan salakapakassa karaoke voi raikaa yömyöhään - Venuu.fi
Kapteenin Huvila

Ahoy – mökki saaristossa kutsuu! Vuokraa upea Kapteenin Huvila seuraavaan mökkireissuun, tiimin virkityspäivään tai vaikka merkkipäivän viettoon. Tilavassa saaristomökissä yöpyy parhaimmillaan jopa 17 henkeä. Rannan tuntumasta löytyy viihtyisä saunarakennus, jossa lauteille mahtuu isokin porukka ja loput sopii rentoutumaan ulkona sijaitsevaan merivesipaljuun. Erikoisuutena verrattuna muihin Turun saariston vuokramökkeihin (tai mihin tahansa vuokrattaviin mökkeihin), löytyy Kapteenin Huvilasta myös kapteenin salakapakka, jossa karaoke voi raikaa aamun pikkutunneille asti!

Lue lisää Kapteenin Huvilasta »

Airiston Lumous

Airiston Lumous on saaristomökkien kultaa, täällä ei ole puitteista puutetta - Venuu.fi
Airiston Lumous

Astu oman elämäsi Love Island villaan ja mökkeile tyylillä! Modernin tyylikkäästi sisustettu saaristohuvila antaa myöten isommallekin porukalle ja varsinkin laaja terassi- ja ranta-alue tuo mukavasti lisätilaa. Terassin upeassa Hotspring-ulkoporealtaassa kelpaa istua iltaa pidempäänkin. Vähintäänkin yhtä upea Airiston Lumouksen privaatti hiekkaranta tekee taatusti lähtemättömän vaikutuksen! Etsit vuokrattavaa mökkiä saaristosta sitten kaveriporukalla, perheen tai tiimin kesken, viihtyy näissä merimaisemissa varmasti jokainen.

Lue lisää Airiston Lumouksesta »

Airisto Hill

Viihtyisä Airisto Hill tarjoaa mökkimasemat saaristossa meren äärellä - Venuu.fi
Airisto Hill

Juhlat vai mökkireissu? Molemmat. Saapuminen autolla vai veneellä? Molemmat. Poreallas vai meri? Molemmat.🎶

Airisto Hillissä ei tarvitse tinkiä puitteista, sillä tästä vuokramökki+saaristo -kombosta ei puutu mitään. Nauti Turun aurinkoisesta saaristosta huikealla 60m2 terassilla sekä omalla rannalla grillaillen ja saunoen. Huonomman sään sattuessa (let's face it, Suomessa sataa aina välillä), kelpaa sisätiloissa viettää aikaa isommallakin porukalla. Yöpymään mahtuu 8 henkeä, mutta tarvittaessa voi käyttöön vuokrata myös viereisin Airisto Inn:in, joka tarjoaa lisää majoitustilaa.

Lue lisää Airisto Hillistä »

Hirvipolku 9 & 11

Luksusmökkeily saaristossa onnistuu Hirvipolun upealla terassilla - Venuu.fi
Hirvipolku 9 & 11

Kun moderni luksusmökkeilu on se juttu, on Hirvipolun vuokramökki saaristossa täydellinen valinta! Rentoudu auringossa suojaisalla terassilla tai jacuzzin poreissa ja anna arjen huolien haihtua pois. Terassilta sekä mökin – tai ehkä ennemmin huvilan – suurista ikkunoista aukeaa upeat maisemat Taivassalon luontoon. Hirvipolun saaristohuvila on täysin varusteltu, joten vierailulla viihtyy halutessaan pidempäänkin. Paikka sopii kuitenkin loistavasti myös esimerkiksi tiimin off-site kokouspäivään tai muuten vain arjesta irtautumiseen. Tämä kannattaa kokea itse!

Lue lisää Hirvipolusta »

Villa Bergholmen / Kekkosen kulma

Ihanaa Turun saariston tunnelmaa tarjoaa Villa Bergholmen, jossa viihtyy niin arjessa kuin juhlassa - Venuu.fi
Villa Bergholmen / Kekkosen kulma

Elä kuin oman elämäsi Urho Kekkonen ja rentoudu kalastuksen merkeissä Villa Bergholmenissa! Vuokraa tämä mökki saaristosta niin arkeen kuin juhlaan – halusit sitten omatoimivierailun tai avaimet käteen -paketin. Jopa tarjoilut voidaan järjestää valmiiksi suoraa paikan päälle! Aika saaristomökillä kuluu mukavasti esimerkiksi saunoen ja paljussa rentoutuen. Kirsikkana kakun päällä on vuokrahintaan kuuluvat venekuljetukset Taalintehtaan satamasta saareen ja takaisin!

Lue lisää Villa Bergholmenista »

Villa Kajuutta

Villa Kajuutassa kelpaa viettää saaristolaiselämää saunoen ja rennosti paljuillen - Venuu.fi
Villa Kajuutta

Tyylikkään modernisti, mutta mökkihenkeä kunnioittaen sisustettu Villa Kajuutta on ihana vuokramökki Turun saaristossa, jossa mieli lepää. Pihapiiriä koristaa pehmeillä löylyillä varustettu sauna, ulkoporeallas sekä (!) puulämmiteinen palju. Makuupaikkoja löytyy jopa 14 hengelle – tule siis nauttimaan saaristoilmasta perheen, kaveriporukan tai vaikka tiimin kesken! Viihtyisä Airisto Strand ravintoloineen sijaitsee vain muutaman sadan metrin päässä, mikäli grillimakkarat tulee jo korvista eikä kokkailu nappaa.

Lue lisää Villa Kajuutasta »

Villa Kutuluoto

Villa Kutuluoto on nappivalinta niin rentoon mökkeilyyn kuin tiimin kokouspäivään meren äärellä - Venuu.fi
Villa Kutuluoto

Turun saaristossa komeileva Villa Kutuluoto on mökki saaristossa parhaimmillaan! Nauti rennosta arjen irtiotosta tai nappaa tiimi kyytiin ja hurauta mökille inspiroivaan kokouspäivään. Kokoustekniikka löytyy paikan päältä! Vuodepaikkoja löytyy 14 hengelle, mutta päivätilaisuuteen sopii isompikin porukka. Illat taittuvat saaristossa saunoen ja paljussa istuskellen, joita on terassilla ei vain yksi, vaan jopa kaksi!

Lue lisää Villa Kutuluoto »


Etsinnässä ehkä sittenkin jotain muuta? Tutustu täältä kaikki Venuusta löytyvät vuokrattavat mökit »


Checkaa nämäkin:


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen