Meidän kristallipallo kertoo vuodesta 2022 kuoriutuvan elämyksellisten tapahtumien vuosi! Leipäännyttävästä etäkonttoriarjesta ja elämän juhlahetkien vietosta itsekseen kotosalla pyristellään tulevana vuonna irti mahdollisuuksien mukaan – ja mikäpä takaa upean tapahtuman paremmin kuin elämyksellinen tapahtumatila tarjoiluineen, esityksineen ja ohjelmanumeroineen.

Valmistaudu tulevaan tapahtumien vuoteen 2022 tsekkaamalla ainakin nämä uniikit ja säväyttävät tapahtumatilat ja -palvelut:

Teatteri Toivo, Helsinki

Teatteri Toivo – vuokraa tila juhliin tai tapahtumaan / Venuu.fi
Teatteri Toivo

Parhaisiin tapahtumiin tarvitaan muutakin kuin tapahtumatilan neljä seinää ja katto. Teatteri Toivosta saat tapahtumallesi hulppeat puitteet sekä kaiken muun tarvitsemasi mieleenpainuvaan tapahtumaan.

Teatterin upean rouheat industriaaliset tilat Helsingin Hermannissa huokuvat karismaa ja ne on varusteltu mahdollistamaan myös astetta luovemmat tapahtumavisiot. Korkeat neliöt voit kalustaa mieleisiksesi, sillä tilan kalustus katsomoa myöten joustaa ja liikkuu. Voit myös säädellä tilan valaistusta tunnelmaan sopivaksi ja rakentaa rouhealle parvelle vaikkapa paikan cocktailtilaisuudelle tai istuskeluloungelle.

Tilan omat tapahtuma-alan ammattilaiset ovat tapahtumanjärjestäjän apuna visioimassa ja järjestämässä upeaa tapahtumaa. Voit pyytää ideoita tai inspiraatiota juhlavisioihisi, suunnitella tilan kalustusta yhdessä tai halutessasi hankkia apukädet juhlan tuottamiseen alusta loppuun saakka.

Lue lisää Teatteri Toivosta »

Elämys: Moottorikelkkasafari, Kuusa

Moottorikelkkasafari – löydä ja varaa tekemistä ryhmille Venuu.fi:stä
Moottorikelkkasafari

Haluaisitko yhdistää tapahtumaasi aimo annoksen elämyksellisyyttä ja yhteistä tekemistä? Vie työ- tai juhlaporukkasi keskelle keskisuomalaista luontoa kokemaan yhdessä jotain ikimuistoista osana yhteistä rentoa tapahtumaa. Uniikilla moottorikelkkasafarilla vauhdin hurma yhdistyy luonnon äärellä rauhoittumiseen aivan uudella tavalla.

Luonnollisesti lumiseen vuodenaikaan tarjolla oleva moottorikelkkasafari on elämyksellinen lisä yhteiseen tapahtumaan, oli agendalla sitten synttärit mökkireissun merkeissä, tiimin alkuvuoden kick-off tai eeppiset polttarit. Mikään ei hitsaa juhlaporukkaa yhteen niin kuin yhdessä yli hiekkaharjujen, järvien ja metsien kiitäminen.

Aiempaa moottorikelkkailukokemusta ei tarvita, sillä elämykseen kuuluu kaikki varusteista kelkkaan ja opastuksesta taukopaikalla nautittaviin nokipannukahveihin.

Tartu seikkailuun ja lisää tapahtumaasi aimo annos seikkailua!

Lue lisää moottorikelkkasafarista »

Hotelli Hirvihaaran Kartano, Mäntsälä

Hotelli Hirvihaaran Kartano / Lasipaviljonki – varaa tila tapahtumaan helposti Venuu.fi:stä
Hotelli Hirvihaaran Kartano / Lasipaviljonki

Hotelli Hirvihaaran Kartano tarjoaa uniikin ja korkealaatuisen näyttämön elämäsi tapahtumalle. Hotellin erikokoiset ja toimivat kokoustilat, 40 hotellihuonetta yhdessä sisarhotelli Hotelli Kartanon Meijerin kanssa, autenttinen savusauna ja lumoavan loistelias Lasipaviljonki antavat näyttävästä ja toimivasta tapahtumasta haaveileville rajattomasti mahdollisuuksia yhdistellä tiloista juuri omiin tarpeisiin sopiva kokonaisuus.

Hotelli sijaitsee vain puoli tuntia Kehä III:ta, Lahdesta, Porvoosta ja Hyvinkäältä ja hurmaa tyylikkäillä rakennuksillaan ja hulppealla pihapiirillään, jota voi käyttää myös juhlatilojen jatkeena. Aitoa eurooppalaista kartanotunnelmaa huokuva Hotelli Hirvihaaran Kartano taipuu luovimpiinkin tapahtumavisioihin: voit tuoda tiimisi tunnelmalliseen ideointikick-offiin tai tanssia näyttäviä häitä Lasipaviljongin kattokruunujen kimalteessa.

Nämä unohtumattomat tapahtumatilat nostavat tapahtumasi takuuvarmasti uudelle tasolle.

Lue lisää Hotelli Hirvihaaran Kartanosta »

The Barö, Inkoo

The Barö – vuokraa tila juhliin tai yksityistapahtumaan helposti Venuu.fi:stä
The Barö

Jokainen lifestylevaikuttajia seurannut tyyppi tietää, että The Barö on vuoden 2022 place to be. Upeassa Inkoon saaristomaisemassa sijaitseva luonnonläheinen, mutta samalla upean ylellinen saaristohotelli huokuu rentouttavaa tunnelmaa ja tarjoilee rajattomasti mahdollisuuksia laatutietoisille tapahtuman järjestäjille.

The Baröön rakennat kokonaisvaltaisen ja privaatin tapahtumaelämyksen getaway-tyyliin: näköalaravintolassa ja loungetilassa illallistat ihanien sesongin herkkujen äärellä tai kokoustat inspiroivissa maisemissa, 13 privaatissa majoitusrakennuksessa majoitat vieraasi metsään avautuvien panoraamaikkunoiden äärelle ja merenrantasaunassa ideoit suuria upean merimaiseman syleilyssä.

Paikan päältä voit varata osaksi tapahtumaasi myös rutkasti säväyttäviä aktiviteetteja paikallisten yhteistyöyritysten järjestämänä. Täällä jos missä vietät elämäsi tapahtuman oman porukan kesken luonnon rauhasta nauttien.

Lue lisää The Baröstä »

Elämys: Rentouttavat Baby Shower-juhlat Spa Salongissa, Helsinki

Varaa rentouttavat baby showerit spa salongissa helposti Venuu.fi:stä
Rentouttavat Baby Shower-juhlat Spa Salongissa

Onko lähipiiriisi tupsahtanut ihana, tuhiseva nyytti korona-aikoina? Nyt jos koskaan on hyvä järjestää baby showerit! Maailmalta myös Suomeen rantautuneet vauvakutsut ovat ihana tapa muistaa odottavaa äitiä ja pian saapuvaa vauvaa yhteisellä juhlalla ja hemmotteluhetkellä. Jos korona on sotkenut baby shower -suunnitelmat, voi kutsut hyvin järkätä myös jo vauvan synnyttyä.

Elämyksellisiin baby showereihin sopii täydellisesti upea hemmotteluhetki sekä äidille että koko vierasjoukolle. Kampissa sijaitsevan Glory for You Spa Salongin valmiit baby shower -paketit sisältävät aina ylellisen ja rentouttavan hieronnan tulevalle äidille sekä pieniä hemmotteluhoitoja muille juhlavieraille. Spa Salongista siirrytte helposti vaikkapa ihanalle brunssille Helsingin keskustan parhaisiin brunssipaikkoihin. Kippis uudelle elämänvaiheelle!

Lue lisää rentouttavista baby showereista »

Ranta-Aitta, Porvoo

Ensi vuoden juhlia vietetään suurkaupunkien vilinän ulkopuolella, miljööstä ja ihanista elämyksistä nauttien. Porvoon jokivarren kuvankauniissa maisemissa sijaitseva Ranta-Aitta on raikas tuulahdus modernien kaupunkijuhlapaikkojen rinnalle.

Ihastuttava ravintola on vuokrattavissa juhlakäyttöön kesäkauden aikana ja voi veljet mitkä kesäjuhlat täällä järjestyykään! Paikalle mahtuu jopa 100 vierasta nauttimaan yhteisestä juhla-ateriasta Vanhan Porvoon hurmaavien makujen äärelle ja tähyilemään ikkunasta leppoisia joenrantamaisemia.

Tilan yhteydestä löytyy myös ihana, avara terassi jossa istut iltaa auringonlaskuun saakka, kippistelet cocktailtilaisuudessa tai järjestät vaikkapa vihkitilaisuuden.

Tämä ihasutttava tilahelmi kietoo juhlaporukkasi elämykselliseen tunnelmaansa, ettekä koskaan tahdo palata hetkiseen arkeen.

Lue lisää Ranta-Aitasta »


Tapahtuma mielessä vuodelle 2022 mutta tila, ruoat ja tekeminen hukassa? Niin tuttua! Venuu.fi:stä aloitat järjestelyt käden käänteessä ja varaat kaiken tarpeellisen:

Juhlatilat, cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat


Lue seuraavaksi:

Juhli kuin Carrie Bradshaw - pidä pirskeet kulttisarjojen innoittamana

Parhaat juhlaideat 2022: järkkää nämä juhlat koronan jälkeen

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required