Vappu 2022 tulee!

Listasimme parhaat vinkit vappuun 2022, juhlit sitten kotona, puistossa, baarissa tai joissain aivan muualla. Foliopallo kouraan, serpentiini kaulaan, kuplivaa kuppiin ja menoksi!

Vappuna herkuttelu kuuluu asiaan

Kevään trendiherkut taipuu myös vappuun. Sokerimunkkien ja tippaleipien lisäksi vuoden 2022 kuuma trendi överit jälkkäriplatterit ja -lautaset sopii vappuun täydellisesti. Vappupiknikille taas voi pakata kaikkea mitä mieli tekee: juustoja, marjoja, hedelmiä, piiraita, leipiä tai vaikka burgereita.

sliced cheese on brown tray

Juhlaan kuuluu tietysti asianmukaiset juomat: varaa siis tarpeeksi skumppaa tai alkoholitonta kuohuvaa. Viitseliäimmät tekevät simaa itse valmiiksi jo hyvissä ajoin. Pro tip: kokeile tehdä sima uudella tavalla: jätä rusinat pois ja lisää granaattiomenaa, vadelmaa tai yrttejä.

Jos porukkaa on tulossa reilummin ja juomien valmistaminen ja tarjoilu itse ei houkuttele, hommaa paikalle Son of a Punchin cocktailbaari -catering! Drinkkibaarin saa myös täysin alkoholittomana esimerkiksi koko perheen pirskeisiin tai jos sober curious kiinnostaa.

Son of a Punch Cocktailbaari -catering

Isot bileet tulossa? Anna muiden murehtia tarjoiluista

Ruokarekka omiin bileisiin? No kyllä! Katukeittiö Leidi on erikoistunut kala- ja kasvisruokiin ja suosii luomua. Kahden frendin pyörittämä Buli Foodtruck taas keskittyy hyvään lihaan, bisseen ja lepposaan menoon. Safkoissa huokuu aito jenkkimeininki: lihoja, mac and cheeseä, coleslawta, pikkeleitä ja itsetehtyjä bbq-kastikkeita.

Buli Foodtruck

Tai entä jos kokeilisit Etelä-Amerikan keittiötä? Se sopii kevääseen kuin aurinkolasit nenälle. Empandat, trooppiset hedelmäjuomat ja muut autenttiset kolumbialaiset maut tarjoaa Empanda Tropical.

Kun taas kaipaat pikkusuolaista ja ihania makeita, Crunch Brunchin freesit platterit on kuin tehty puistoiluun ja vappupiknikille.

Crunch Brunch

Musa kovemmalle!

Missä ja miten ikinä vappua vietättekin, musa tekee vappufiiliksen. Tehkää jaettu soittolista etukäteen ja lisätkää yhteisesti teeman mukaisia biisejä (kumpi voittaa - työväenlaulut vai ikuinen vappu?). Tai valkatkaa valmis lista täältä.

3 x erilainen vappu - kun puisto on nähty

Mitä jos viettäisittekin vappua jossain muualla kuin kotona, puistossa tai baarissa? Tässä kolme vaihtoehtoa oman näköiseen vappuun:

Silfvastas Holiday Homes / Sauna

Silfvastas Holiday Homes / Sauna

PUKARO Haaveissa vappu pienellä porukalla hirsisaunan löylyissä oikein pitkän kaavan mukaan?

Täältä löytyy maaseudun rauhaa, puulämmitteinen kiuas, takkatulta ja letkeää meininkiä. Saunan lauteille mahtuu 10 saunojaa, ja mukava oleskelutila on omiaan rentoon illanviettoon. Myös lemmikit ovat tervetulleita! Kätevässä minikeittiössä viimeistelet vapputarjoilut ja saat pidettyä juomat kylmänä.

Laatoitettu polku vie saunalta joen rantaan ja laiturille, josta on ihana pulahtaa uimaan. Vappujuomat maistuu saunan aurinkoisella terassilla ihan omassa rauhassa. Sijainti Itä-Uudellamaalla takaa helpon saapumisen monesta suunnasta. Vinkki: varatkaa myös majoitus ja voitte juhlia rennosti!

Lue lisää Silfvastas Holiday Homesin saunasta >>

Villa Grande

Villa Grande

VANTAA Luksusvappubileet tv:stä ja musiikkivideoista tutussa juhlakartanossa räjäyttää potin!

Täältä löytyy kaikkea mitä kuvitella saattaa: biljardia, pokeria, kasinoiden pelikoneita, karaokea, spa-osasto, ulkoporeallas ja paljon muuta. Yökerhotilan stagella on täysi bändisetti, valot ja savukoneet. Ja mikä parasta; kaikki varusteet kuuluvat vuokraan.

Prameassa kartanossa on totuttu arvovieraisiin ja täältä voi saada muun muassa turvamiespalveluita. VIP-bileet, täältä tullaan!

Lue lisää Villa Grandesta >>

Vartiovene 55

Vartiovene 55

HELSINKI. Risteilkää vappuun Merivoimien entisellä sotalaivalla, Vartiovene 55:llä. Tässä on elämys isolla Eellä!

Grillailu ja chillailu merellä avaa kevätkauden täydellisesti! Laivan sisätiloissa raikuu karaoke, ja tila on helposti muunneltavissa vaikka discoksi. Omiin bileisiin voi tilata DJ:n ja kannelle mahtuu jopa bändi!

Siispä, saunokaa, uikaa ja nauttikaa ulkoporeltaan kuohuissa Helsingin saaristoa ihaillen. Tarjoiluiksi voi valita herkullinen buffetin tai catering-kattauksen, ja kirsikkana kakun päällä: täällä omat alkoholijuomat on sallittu!

Lue lisää Vartiovene 55stä >>

Ihanaa vappua 2022!


Juhlat mielessä? Kipin kapin Venuu.fi:hin!

Löydä parhaat juhlatilat, cateringit, elämykset ja aktiviteetit, esiintyjät, valo- ja videokuvaajat sekä tapahtumatuottajat – kaikki samalta saitilta ilman ekstrakuluja.


Lue seuraavaksi:

Näin järjestät onnistuneet teemajuhlat!

20 x Helsingin uniikit juhlatilat

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required