Yhteisöllisyyden ja tiimihengen rakentamisella on iso vaikutus sekä yksittäisiin työntekijöihin että koko organisaatioon. Erilaiset tiimihengen parantamiseen keskittyvät aktiviteetit paitsi parantavat tiimityöskentelytaitoja myös viestintää sekä yrityksen tuottavuutta. Verrattuna siihen, miten iso merkitys tiimityön laadulla on bisnekselle, se sivuutetaan valitettavan usein.

Erilaiset tiimipäivät, virkistyspäivät ja kick-offit ovat loistavia tapoja tiimin kokoamiseen ja yhteishengen rakentamiseen. Kun koko tiimi viedään toimistosta uuteen ympäristön vapaudutaan myös toimistolla vallitsevista hierarkioista ja toimintamalleista. Yhteiset aktiviteetit lähentävät työntekijöitä ja he pääset kehittämään tiimityöskentely- ja viestintätaitoja täysin uusissa tilanteissa. Takaisin toimistolle palaa uudistunut ja virkistynyt tiimi varustettuna paremmilla ongelmanratkaisutaidoilla.

Yhteishengen kasvattamisen lisäksi tiimiyttäminen saa työntekijät sitoutumaan ja osallistumaan yrityksen yhteisiin tavoitteisiin. Useimpien organisaatioiden menestys riippuu sen työntekijöiden kyvyistä ja edellytyksistä tehdä tehokasta ja toimivaa tiimityöskentelyä. Toimiva tiimityö hyödyttää siis paitsi yksittäistä työntekijää myös koko yritystä.

Kuten Henry Ford sanoi: “Coming together is the beginning. Keeping together is progress. Working together is success”.

Tiimiyttämisen TOP 5 hyödyt:

  1. Parantaa tiimityötä, motivaatiota ja luovuutta
  2. Tiimin vahvuuksien ja heikkouksien tunnistaminen
  3. Keskinäisen viestinnän parantaminen
  4. Ongelmanratkaisutaitojen parantaminen
  5. Organisaation tuottavuuden parantaminen

Kuten huomaat, työntekijät todella kannattaa joskus viedä toimiston ulkopuolelle ja antaa tiimiytymiselle aikaa. Kysymys kuuluukin, minne mennä ja mitä tehdä.

Jos etsit uusia elämyksiä tai vähän jännempiä tiloja tiimipäivään, kannattaa katsoa Venuu.fi:n aktiviteetit ja elämykset ryhmille sekä tilavaihtoehdot virkistyspäiviin!

Löydä sopiva tila tiimipäivään »


Lue seuraavaksi:


**[6 tapahtumaa, joihin on hyvä vuokrata tila ](/vieraskyna-6-tapahtumaa-joihin-on-hyva-vuokrata-tila)**

25 ideaa pikkujouluihin – parhaat elämykset ja aktiviteetit ryhmille

Kokoustilat Helsinki | Elämykset ja aktiviteetit | Virkistystilaisuus
Möteslokal Stockholm | Företagsevent Stockholm | Eventlokal Stockholm