Yhteisöllisyyden ja tiimihengen rakentamisella on iso vaikutus sekä yksittäisiin työntekijöihin että koko organisaatioon.

Erilaiset tiimipäivät, virkistyspäivät ja kick-offit ovat loistavia tapoja tiimin kokoamiseen ja yhteishengen rakentamiseen. Kun koko tiimi viedään toimistosta tai kotikonttorilta uuteen ympäristöön, vapaudutaan myös arjessa vallitsevista hierarkioista ja toimintamalleista. Yhteiset aktiviteetit lähentävät, ja tiimi pääsee kehittämään tiimityöskentely- ja viestintätaitoja täysin uusissa tilanteissa. Takaisin töiden ääreen palaa uudistunut ja virkistynyt tiimi varustettuna paremmilla ongelmanratkaisutaidoilla!

Useimpien organisaatioiden menestys riippuukin sen työntekijöiden kyvyistä ja edellytyksistä tehdä tehokasta ja toimivaa tiimityöskentelyä. Toimiva tiimityö hyödyttää siis paitsi yksittäistä työntekijää myös koko yritystä.

Kuten Henry Ford sanoi: “Coming together is the beginning. Keeping together is progress. Working together is success”.

Tiimiyttämisen TOP 5 hyödyt:

  1. Parantaa tiimityötä, motivaatiota ja luovuutta
  2. Tiimin vahvuuksien ja heikkouksien tunnistaminen
  3. Keskinäisen viestinnän parantaminen
  4. Ongelmanratkaisutaitojen parantaminen
  5. Organisaation tuottavuuden parantaminen

Työntekijät siis todella kannattaa joskus viedä toimiston ulkopuolelle ja tiimiytymiselle on syytä antaa aikaa. Kysymys kuuluukin, minne mennä ja mitä tehdä?

Jos etsit uusia elämyksiä tai vähän jännempiä tiloja tiimipäivään, kannattaa katsoa Venuu.fi:n aktiviteetit ja elämykset ryhmille sekä tilavaihtoehdot virkistyspäiviin!

Löydä sopiva tila tiimipäivään »


Lue seuraavaksi:


25 ideaa pikkujouluihin – parhaat elämykset ja aktiviteetit ryhmille

Kokoustilat Helsinki | Elämykset ja aktiviteetit | Virkistystilaisuus

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required