TOP5 Saunatilat Tampereella

Haluaisitko järjestää saunaillan kavereiden kanssa, järjestää polttarit tai ehkä pitää hieman erilaisen kokouksen tai tiimipäivän? Venuu.fi:stä löydät tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivan vuokrattavan saunatilan. Tässä esitelty Tampereen parhaimmisto.  

1. Willa Pintele Saunakylä

Willa Pintele Saunakylä

Kaitamontie 295, Pälkäne
Lyhyen ajomatkan päässä Tampereelta sijaitsee Willa Pinteleen Saunakylä. Tämä saunakompleksin palkitsee pienen ajomatkan, sillä perillä odottaa puhdasvetinen Pintele-järvi, savusauna ja 10 hengen ulkopalju. Täydellinen paikka viikonlopun viettoon työ- tai kaveriporukalla.

Katso Willa Pinteleen lisätiedot

2. LuonnonHyvän Saunatila

LuonnonHyvän Saunatila

Sumeliuksenkatu 11, Tampere
Mukavan kotoisat sauna- ja oleskelutilat Tampereen keskustassa. Saunan lauteille mahtuu kerrallaan kymmenisen henkeä, oleskelu- ja kokoustilaan 30 henkeä ja takkahuoneeseen 12-15 henkeä. LuonnonHyvän tilat soveltuvat sekä kokousten että rennompien saunailtojen järjestämiseen.

Katso LuonnonHyvä Saunatilan lisätiedot

3. Telttasauna

Telttasauna

Jos etsit erilaista ja mieleenpainuvaa saunaelämystä, kannattaa kokeilla Telttasaunaa! Telttasaunan voi pystyttää melkeinpä mihin vaan, vaikkapa johonkin puistoon tai uimarannalle. Telttasaunoja on kahta kokoa: 6-7 hengelle ja 12-14 hengelle. Saunan saa joko “löylykauha käteen” -pakettina tai sitten teltan pystyttämistä voi pähkäillä porukalla. Vuokrattavissa myös pukuhuoneteltta, kotateltta, pyyhkeet, kaasugrilli ja ulkotulisija.

Katso Telttasaunan lisätiedot

4. Sorin Sauna

Sorin Sauna

Vuolteenkatu 20, Tampere
Upea sauna- ja kokoustila isolle, jopa 40 hengen porukalle. Tilassa voi järjestää kokouksia, saunailtoja tai juhlia, sillä Sorin Klubi sijaitsee saunan yhteydessä. Hyvien löylyjen lisäksi Sorin Saunasta löytyy videotykki vaikka leffaillan pitämistä varten!

Katso Sorin Saunan lisätiedot

5. Lauttasauna

Lauttasauna

Ratinanranta, Tampere
Pyhäjärvellä seilaava Lauttasauna painuu taatusti kaikkien saunojien mieleen. Löylyjen lisäksi lautalla voi nauttia kauniista järvimaisemista ja kesäisin paistatella päivää lautan takaterassilla. Mahdollisuus myös tilata tarjoiluja ennakkoon!

**[Katso Lauttasaunan lisätiedot

](https://venuu.fi/tilat/lauttasauna)**


Jos näistä ei löytynyt sopivaa, kurkkaa loput saunatilat ja kannattaa vilkaista myös juhlatiloja Tampereella!

Saunatilat Tampereella

Juhlatilat Tampere 

Ps. Tiesitkö, että Venuun kautta löytyy tiloja myös Ruotsista? Käy kurkkaamassa naapurimaan tilatarjontaa: Eventlokal i Stockholm med bastu, Festlokal i Stockholm, Eventlokaler i Stockholm.

 


Lue seuraavaksi:

Parhaat kokoustilat Tampereella

5 + 1 parasta palvelua juhlien järjestäjille

Miksi kokoukset ovat myrkkyä + 5 kohdan detox-kuuri