5 edullista saunatilaa Espoossa - Venuu.fi

Kuumat löylyt, kaveriporukka lauteilla, saunajuomat kylmässä – mitä muuta voi toivoa? Jos etsit Espoosta edullista saunatilaa tekemään saunaillastasi, synttäreistä tai muusta kokoontumisesta erityisen, mutta kukkarolle kevyen, tsekkaa alta Espoon 5 parasta halpaa vuokrattavaa saunatilaa!

1. Sihi Saunatila

Rock Above Studio - saunatila / tilaussauna Venuu.fi
Sihi Saunatila

Espoon Suomenojalla sijaitseva Sihi Saunatila tarjoilee tyylikkäät puitteet niin juhliin aina synttäreistä pikkujouluihin, kuin muihinkin kokoontumisiin ja tapahtumiin! Talon kattokerrokseen rakennettu saunatila on nappivalinta noin 15-30 hengen tilaisuuksiin. Kokonaisuuden kruunaa kattoterassi poreammeen kera, missä voi nautiskella maisemista ympäri vuoden. Saunatilasta löytyy myös kattava astiasto sekä laadukas äänentoisto.

Lue lisää Sihin Saunatilasta »

2. Rongo-talo / Sauna ja takkahuone

Rongo-talo - sauna ja takkahuone, tilaussauna / Venuu.fi
Rongo-talo / Sauna ja takkahuone

Tyylillä remontoitu sauna ja takkahuone, jonka erikoisuutena tilava poreamme! Tilavaan saunaan mahtuu 15 saunojaa kerrallaan, ja takkahuoneen tulen loimussa kelpaa nauttia tilan jättimäisestä TV:stä. Tähän saunatilaan voi nappaa omat ruoat ja juomat mukaan, ja niille löytyykin reippaasti jääkaappitilaa. Ei muuta kuin lauteille!

Lue lisää Rongo-talon saunasta »

3. Villa Frosterus / Rantasauna

Vaappuva Ankka - saunatilat, tilaussauna / Venuu.fi
Villa Frosterus / Rantasauna

Nauti rennosta saunaillasta ihanissa merimaisemissa! Villa Frosteruksen sympaattinen, puinen rantasauna sopii loistavasti noin 5-15 hengen kokoontumisiin, juhliin tai vaikkapa tiimi-iltaan omassa rauhassa. Saunatilan tunnelmallisessa, maalaistyyliä huokuvasta tuvasta löytyy suuri pirttipöytä sekä oleskelualue. Saunatilan kulmalla on myös hyvä laituri, josta pääsee pulahtamaan hiekkapohjaiseen mereen!

Lue lisää Villa Frosteruksen Rantasauna »

4. Mestarimaari

Mestarimaari tilaussauna / Venuu.fi
Mestarimaari

Mahtava mökkisauna keskellä Espoota. Alakerran sauna ja oleskelutila sekä yläkerran oleskelutila pienine keittiöineen takaavat onnistuneen saunaillan. Komeaan mökkiin mahtuu 30 henkeä, ja modernisti uudistettu sauna pitää tunnelman korkealla. Kesäiltoina kookas terassi käy sekä vilvoitteluun että kaveriporukan hengailuun.

Lue lisää Mestarimaarista »

5. VIP Bartenders Saunatila

Majvik kokous- nja kongressihotelli - Rantasauna, tilaussauna / Venuu.fi
VIP Bartenders Saunatila

VIP Bartenders Studion ylimästä kerroksesta löytyy viihtyisä saunatila teidän seuraavaan tapahtumaan! On mielessä sitten synttärit, polttarit tai vaikkapa pikkujoulut, tämä saunatila tarjoaa siihen oivat puitteet. Löylyjen lisäksi tilaan kuuluu viihtyisä oleskelutila pöytineen sekä oma kattoterassi. Parhaimmillaan tila on noin 8-20 hengen tilaisuuksissa. Kysy myös mahdollisuudesta VIP Bartendersin cocktail-kouluun!

Lue lisää VIP Bartendersin saunatilasta »


Lue seuraavaksi:

Paljun vuokraus - Suomen parhaat vuokrapaljut

18 x upeimmat merenrantahuvilat

9 x juhlatilat Helsinki, joihin saa tuoda omat tarjoilut


Saunatilat Helsinki | Saunatilat Espoo | Saunatilat Vantaa | Saunatilat Turku | Saunatilat Tampere | Kokoustilat Helsinki | Kokoustilat Espoo | Kokoustilat Vantaa | Kokoustilat Turku | Kokoustilat Tampere

Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku

Catering ja pitopalvelu Helsinki | Catering ja pitopalvelu Tampere | Catering ja pitopalvelu Turku

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required