Uusi vuosi 2021 on täällä – eikä hetkeäkään liian aikaisin!

Mitä jos juhlistaisit uutta vuotta turvallisesti ja pienesti rajoitusten sallimissa rajoissa? Vaikka isot juhlat ovat edelleen holdissa, tässä 10 timanttista juhlavinkkiä tiloista tekemisiin, joilla alkuvuoden turvalliset juhlat ovat täysi kymppi!

Villa Kataya, Helsinki

Villa Kataya – tila alkuvuoden juhliin 2021 - Varaa Venuu.fi:stä
Villa Kataya

Villa Kataya on upean tyylikäs tilaunelma meren rannalla Lauttasaaressa, joka huokuu luksustunnelmaa. Himosisustajan ja ylellisen vapaa-ajan rakastajan unelmavillassa on tilaa viettää iltaa sisällä tunnelmallisessa ympäristössä kynttilöiden tuikkeesta nauttien, illallistaa pitkän pöydän ääressä tai ihastella meren aaltoja avaralta terassilta käsin. Privajuhlatilojen helmestä löytyy myös oma sauna- ja spaosasto sekä täyden palvelun catering, Villan omaa henkilökuntaa unohtamatta. Lumoava tunnelma kuuluu aina pakettiin.

Tilavassa Villassa juhlit synttäreitä, uuden vuoden avajaisjuhlia tai häitä vain oman porukan kesken ilmavasti, tilaa riittää myös turvaväleille.

Lue lisää Villa Katayasta »

PuskaPromotion

PuskaPromotion - tapahtumatuottaja auttaa juhlajärjestelyissä / Venuu.fi
PuskaPromotion

Koronavuoden jälkeen juhlien järjestämisessä saa olla tarkkana. Jos kiikarissa ovat ikimuistoiset ja turvalliset juhlat, joissa wow-elämyksistä ei tarvitse tinkiä, kannattaa kääntyä PuskaPromotionin puoleen. Lämminhenkinen tuotantotiimi rientää apuun juhlien jokaisella osa-alueella, ikimuistoisten ideoiden heittelystä onnistuneeseen toteutukseen.

Yhteisöllinen toimintamalli takaa, että järjestelyihin voi osallistua juuri sen verran kuin haluaa – tai voi keskittyä juhlimiseen avaimet käteen -periaatteella.

Lue lisää PuskaPromotionista »

Roba Lounge, Helsinki

Roba Lounge - tila alkuvuoden juhliin 2021 / Varaa Venuu.fi:stä
Roba Lounge

Alkuvuoden tyylikkäimmät juhlat järjestät Roba Loungessa. Iso Roban parhailla pelipaikoilla sijaitseva ylellinen juhlahuoneisto on koronaturvallisten alkavan vuoden 2021 juhlien ykköspitopaikka. Tilassa mahtuu oleilemaan mukavasti vähän väljemminkin, ja pöpöjä tuhoava erikoisilmanvaihtojärjestelmä pitää juhlakansan turvassa. Upeat oleskelutilat, täysin varusteltu keittiö ja säväyttävän ylellinen saunaosasto takaavat ikimuistoisen ihanan illan Helsingin sykkeessä.

Lue lisää Roba Loungesta »

G Livelab, Helsinki

G Livelab - varaa alkuvuoden juhliin / Venuu.fi
G Livelab

Onko ikävä keikoille tai istumaan baaritiskille rivissä parhaiden kamujen kanssa? Suositun musiikkiklubi G Livelabin voit varata myös alkuvuoden meneviin yksityisjuhliin, vain omalle porukalle. Buukkaa paikalle bändi, karaokevermeet tai muu ohjelmanumero ja ota tilan erinomaisesta äänentoistosta kaikki irti. Tilan baaritiskiltä saat kurkulle kostuketta koko illan ajan.

Pakene koronakaranteenielämää turvalliseen, yksityiseen musaklubielämykseen!

Lue lisää G Livelabista »

Imituattori Antti Karjalainen

Imituattori Antti Karjalainen - varaa esiintyjä juhliisi / Venuu.fi
Imituattori Antti Karjalainen

Unohda tietovisat ja puisevat puheet, imitaatiota ja stand-upia yhdistelevä hulvaton esitys on nappivalinta piristämään alkuvuoden parhaita juhlia. Imituattori Antti Karjalainen toteuttaa hersyvän hauskoja ohjelmanumeroita juhliin ja kustomoi niistä täydelliset tapahtumaasi. Miltä kuulostaisi synttäribileet, jossa päivänsankarin elämästä on tehty oma humoristinen runo/lauluesitys?

Elämyksellinen ohjelmanumero sopii juhliin kuin juhliin ja onnistuu myös etänä  tai videotervehdyksen muodossa. Nauruntäyteiset juhlat ovat täydellistä vastapainoa ankealle koronavuodelle.

Lue lisää Imituattori Antti Karjalaisesta »

Ravintola Koma, Helsinki

Ravintola Koma - varaa tila alkuvuoden juhliin Venuu.fi:stä
Ravintola Koma

Tokoinrannan ihanissa merellisissä maisemissa sijaitseva Ravintola Koma on ihana yhdistelmä kotoisaa ja modernia ravintolaa. Trendikkäissä puitteissa voit järjestää juhlat turvallisesti ja väljästi: kookkaassa ravintolasalissa riittää tilaa juhlia väljästi, ja erillinen kabinetti palvelee pieniä, privaattia tilaa etsiviä juhlaporukoita. Ravintola Komasta löydät kaiken mitä alkvuoden ihanimpiin juhliin tarvitset: upeat maisemat, lämmin yleisfiilis ja toimiva äänentoisto.

Lue lisää Ravintola Komasta »

Ahlmanin Kartano / Väentuvan Saunatila, Tampere

Ahlmanin Kartano / Väentuvan Saunatila

Unohda kaupungin keskustan tungos ja hälinä, ja suuntaa Tampereen kupeessa sijaitsevaan Ahlmanin Väentuvan Saunatilaan. Upean, modernin saunan lisäksi voit viettää kompakteja, turvallisia alkuvuoden juhlia kookkaassa oleskelutilassa upeista maisemista nauttien. Omassa, privaatissa tilassa juhlit näyttävästi, mutta turvallisesti vain oman juhlaväen kesken. Elämyksennälkäisille juhlijoille on tarjolla myös VIP-paketti, joka lisää juhliisi mm. erillisen savusaunan ja paljun lasitettuine terasseineen.

Juhlista alkavaa vuotta pienellä porukalla, mutta älä tingi tunnelmasta!

Lue lisää Väentuvan Saunatilasta »

Yes Yes Yes Catering

Yes Yes Yes Catering - varaa catering alkuvuoden juhliin / Venuu.fi
Yes Yes Yes Catering

Vegeä! Värejä! Makujen ilotulitusta! Helsingin yksi timanttisimmista vegeravintoloista, Yes Yes Yes, on nyt myös catering. Voit siis varata alkuvuoden juhliisi makunystyröitä ja maapalloa hellivää vegesafkaa suurella sydämellä. Tahnojen, pitaleipien, risottojen ja halloumiranskalaisten kaltaisten herkkujen avulla juhlistat alkuvuoden parhaita brunsseja, synttäreitä tai baby showereita tyylillä.

Lue lisää Yes Yes Yes Cateringistä »

Teflon Brothers

Teflon Brothers - varaa artisti alkuvuoden juhliin / Venuu.fi
Teflon Brothers

Mikä päräyttää paremmin kuin timanttinen bilebändi? Joka soittolistan kingein bilejyrä Teflon Brothers on varattavissa myös privakeikoille. Kuvittele nämä tyypit live- tai etäkeikalle häihin, jatkoille, firman bileisiin tai muuhun alkuvuoden tapahtumaan. Esiintyjään satsaamalla tapahtumasta jää takuulla ikimuistoiset muistot, sekä mieliin että Instagramiin.

Lue lisää Teflon Brothersista »

Hotel Kämp | Kämp Spa -elämys

Hotel Kämp | Kämp Spa -elämys - varaa Venuu.fi:stä
Hotel Kämp | Kämp Spa -elämys

Onko alkuvuodesta kiikarissa polttarit tai parhaan kaverin synttärit? Luksusta ja intiimistä yhteisestä ajasta haaveileville upeaa yhdessäoloa hulppeissa puitteissa tarjoilee Hotel Kämpin Spa-elämys. Span ryhmäpakettien hemmotteluhoidoista saat lisää virtaa akkuihin, yhteistä juhlatekemistä pienelle porukalle sekä upean mahdollisuuden nauttia luksushotelli Kämpin kuntosalista ja saunaostastolla.

Yhdistä juhlapäiväm hemmottelupakettiin iltapäivätee tai illallinen Hotel Kämpissä, ja upean eksklusiiviset, erilaiset juhlat kaupungilla ovat valmiit.

Lue lisää Hotel Kämpin Kämp Spa -elämyksestä »


Kaipaatko lisää ideoita? Venuu.fi:stä niitä löytyy!

Katso kaikki juhlatilat (4200+) »

Löydä tapahtumaasi esiintyjä tai yhteinen ohjelmanumero »


Lue seuraavaksi:

Turvalliset juhlat ulkona: tilat ja terassit tapahtumiin

Juhlat kotona? Näillä vinkeillä onnistut varmasti


Juhlatilat | Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Turku | Juhlatilat Tampere | Kokoustilat Helsinki | Kokoustilat Turku | Kokoustilat Tampere | Edulliset juhlatilat Helsinki | Edulliset juhlatilat Tampere | Yritysjuhlat | Kesäjuhlat ja kesäpäivät | Edustustilat

Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required