You said yes! Häiden suunnittelu on yksi elämän parhaista, mutta kuluttavista kokemuksista. Koska hääpaikkoja, hääpukuja, sormuksia, häätarjoiluja ja kukkia riittää pilvin pimein, voi hääsuunnittelussa alkuun pääseminen olla iso pala purtavaksi.

Siksi kokosimme yhteen parhaat suosituksemme häävinkeistä, joiden avulla tuot häihisi jotain uniikkia, näyttävää ja toimivaa. Tässä meidän TOP 10 -valinnat:

1. JS Photography

Hääkuvaaja, Turun alue

JS Photography – varaa hääkuvajaa venuu.fi:stä
JS Photography

Hääkuvissa trendaa nyt vahvasti koko tärkeän päivän ja sen ohikiitävienkin hetkien taltitointi. JS Photography loihtii upeita hääkuvia koko päivästä aina valmistautumisen kutkuttavista tunnelmakuvista itse seremonian taltiointiin ja hääjuhlan fiiliskuviin.

Helposti lähestyttävä JS Photography osaa taltioida hääpäivän isot ja pienet hetket sekä ikimuistoisen tunnelman, jottei yksikään ihana yksityiskohta unohdu. Näiden ammattimaisten hääkuvien avulla on helppo palata ikimuistoisen päivän parhaisiin hetkiin vielä vuosienkin päästä.

Lue lisää JS Photographysta »

2. Hääkuvaaja Susanna Nordvall

Hääkuvaaja, koko Suomi

Hääkuvaaja Susanna Nordvall – varaa paras hääkuvaaja häihin Venuu.fi:stä
Hääkuvaaja Susanna Nordvall

Fine art -hääkuvien osaaja Susanna Nordvall tietää, miten välttää pönöttävät ja epämukavat hääkuvat. Rento tunnelma ja osaava hääparin ohjaus takaa, että hääpotretit otetaan hääparin näköisesti niin, että pari tuntee olonsa kauniiksi ja rennoksi hektisen hääpäivän keskellä. Kaikki tämä välittyy henkeäsalpaaviin hääkuviin, jotka ovat hääparin näköiset.

Susanna Nordvall tallentaa hääpotrettien lisäksi myös koko hääpäivän ihastuttaviksi kuviksi, ikuistaen kaikki isot, mutta myös ohimenevät päivän hetket ja ilmeet, jotka tallettavat hääpäivän tunnelman ja parin välisen rakkauden juuri heille omalla, uniikilla tavallaan.

Lue lisää hääkuvaaja Susanna Nordvallista »

3. Blush

Hääsuunnittelija, Tampere

Blush - hääsuunnittelija Tamereella / Varaa Venuu.fi:stä
Blush

Sano upeille häille "tahdon" ja häästressille "morjens"! Blushin Tampereella toimiva hääsuunnittelupalvelu takaa juuri toivomasi kaltaisen hääpäivän ilman turhaa stressiä järjestelyistä.

Yhteisessä alkutapaamisessa käydään perusteellisesti läpi kaikki toiveista budjettiin, minkä jälkeen Blushin osaava tiimi hoitaa kilpailutukset, varaukset ja muut järjestelyt. Blushin jengi tulee auttamaan hääjärjestelyissä myös itse hääpaikalle. Näin helppoa ihanien häiden järjestäminen ei voi ollakaan.

Lue lisää Blushista »

4. Walleniuksen Wapriikki

Hääpaikka, Juupajoki

Walleniuksen Wapriikki – varaa upea hääpaikka venuu.fi:stä
Walleniuksen Wapriikki

Vietä häitäsi kuin kuninkaallinen vaikuttavissa Walleniuksen Wapriikin maisemissa. Entisen kenkätehtaan kookkaat kaari-ikkunat ja muuntautumiskykyiset tilat ovat unohtumaton näyttämö uniikeille häävisioille. Eri tiloja yhdistelemällä kaikenkokoisille häille luodaan ikimuistoinen miljöö, jossa tilaa riittää tarvittaessa myös turvaväleille. Upea piha on kuin luotu kauniiden hääkuvien ottoon.

Tämän kuvankauniin tilakokonaisuuden luonnetta huokuviin tiloihin ihastuu hääpari toisensa jälkeen – ja syystä.

Lue lisää Walleniuksen Wapriikista »

5. Eumer / Sea Panorama

Hääpaikka, Merikarvia

Eumer / Sea Panorama – varaa häähuvila Venuu.fi:stä
Eumer / Sea Panorama

Siirsikö korona häitäsi tai haluatko muuten vain viettää elämäsi parasta päivää pienellä porukalla? Upea Eumer / Sea Panorama on puhtaasti ällistyttävä, uudenkarhea merenrantahuvila, jossa riittää uniikin hääjuhlanviettotilan lisäksi yöpymistilaa noin kymmenelle.

Merenrantalaiturilla otat upeat hääkuvat, lasitetun terassin porealtaassa kippistät hääjuhlien jälkeen ja modernissa juhlatilassa voit istua yhteisen pöydän ääressä tai tanssia auringonnousuun saakka. Tämä paikka on uniikkien kohdehäiden kermaa!

Lue lisää Sea Panoramasta »

6. Top 40 Lounge

Hääbändi, koko Suomi

Top 40 Lounge - varaa hääbdändi Venuu.fi:stä
Top 40 Lounge

Tunnetuimpia hittejä jäätäkin viileämmän tyylikkäinä loungeversioina? Kiinnostaa! Top 40 Lounge on täydellinen valinta häävastaanotolle pitämään tunnelmaa yllä menevän taustamusiikin avulla. Esimerkiksi aterian taustalla toimiva leikkisä settilista luo fiilistä, mutta ei häiritse yhteistä seurustelua.

Iltaa varten volaa ja bilemeininkiä voidaan kääntää isommaksi, ja Top 40 Lounge muuntautuu mahtavaksi hääbändiksi. Täydellinen pakettiratkaisu häämusiikiksi!

Lue lisää Top 40 Loungesta »

7. Sushibar+Wine Catering

Catering ja häätarjoilut

Sushibar+Wine Catering – varaa catering häihin Venuu.fi:stä
Sushibar+Wine Catering

Unohda salaattijuustosalaatti ja karjalanpaisti hankkimalla häihisi Suomen parhaat ja trendikkäät Sushibar+Winen Sushit. Ihastuttavan urbaaneista sushiravintoloistaan tunnettu Sushibar+Wine toimittaa ensiluokkaista käsityösushia häihin sesongin raaka-aineita ja laatua kunnioittaen. Nämä sushit saavat markettien bulkkisushit unohtumaan hetkessä!

Sushicatering toimii häiden pääateriana, cokctailtilaisuuden hiukopalana tai jatkojen jatkojen yöruokana. Menut ovat kustomoitavissa, ja laatu aina taattu.

Lue lisää Sushibar+Wine Cateringista »

8. Birger's Ragtime Band

Hääbändi

Birger's Ragtime Band – varaa hääbändi Venuu.fi:stä
Birger's Ragtime Band

Tuo säihkyvä ja juhlava 1920-luvun ragtimemeininki häävastaanotollesi ja 2020-luvulle Birger's Ragtime Bandin saattelemana. Menevää, tanssilattialle vievää New Orleansin jazzia esittävä bändi on jotain ihan muuta häävastaanotolle. Bändin repertuaarista löytyy myös smoothia illallisjazzia tai bluesnumeroita häätanssin taustamusiikiksi. Parhaimmillaan yhtye on kuitenkin juhlavan vintagemusiikin parissa, joka saa flappermekot heilumaan ja juhlatunnelman kattoon.

Lue lisää Birger's Ragtime Bandista »

9. Helsingin Taidehalli

Hääpaikka, Helsinki

Helsingin taidehalli – varaa upea tila häihin Venuu.fi:stä
Helsingin Taidehalli

Tee häistäsi taideteos juhlistamalla erityistä päivääsi Helsingin Taidehallista. Yksityistilaisuuksissa koko näyttelytila on hääseurueen käytettävissä Taidehallin aukioloaikojen ulkopuolella. Huippukorkeat huoneet ja toinen toistaan kauniimmat taideteokset luovat täysin uniikin näyttämön häille. Omaa häävisiotaan toteuttaville ja erityisesti pienempiä häitä viettäville Taidehallin avoin, upea ja luova tila antaa mahdollisuuksia toteuttaa jotain ennennäkemätöntä.

Lue lisää Helsingin Taidehallista »

10. Metsä/Skogen Catering

Catering ja häätarjoilut

Metsä/Skogen Catering - varaa pitopalvelu häihin Venuu.fi:stä
Metsä/Skogen Catering

Ainutlaatuisesta Mannerheimintien myymäläkonseptistaan tunnettu Metsä/Skogen tekee myös cateringia pieniin häihin ammentaen inspiraatiota suomalaisesta luonnosta – ja tietty metsästä.

Pieniin ja intiimeihin häihin sopivat erityiset tarjoilut pursuilevat toinen toistaan laadukkaampia raaka-aineita ja heijastelevat suomalaisen luonnon ja raaka-aineiden parhaimmistoa. Myös kestävän kehityksen periaatteet on otettu huomioon, joten ekohääparit, tää on teille!

Lue lisää Metsä/Skogen Cateringista »


Oletko vielä häävinkkejä vailla? Venuu.fi:stä löydät hääpaikat, häätarjoilut, esiintyjät, hääsuunnittelijat ja hääkuvaajat kaikki samasta paikasta!


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x kauneimmat hääpaikat

Haaveissa kesähäät? 12 Suomen kauneinta hääpaikkaa kesähäihin


Hääpaikat | Hääpaikat Helsinki | Hääpaikat Uusimaa | Hääpaikat Tampere | Hääpaikat Turku | Hääpaikat Vantaa | Hääpaikat Espoo | Häät 2021 | Häät 2022 | Häätilat | Merelliset hääpaikat | Catering ja pitopalvelu | Catering ja pitopalvelu häihin

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen