Haussa yhteistä tekemistä tiimille? Toiveissa luova tai vauhdikas tiimipäivä tai rennon hauskaa ajanviettoa yhdessä? Muista nämä, kun on aika koota tiimi yhteen:

Elämys: Suklaataiteilu

Fazer Suklaataiteilu

VANTAA Fazerin ikonisesta vierailukeskuksesta löytyy vaikka mitä! Päästä mielikuvitus lentoon suklaataiteilun parissa: luovaa koristelua varten on valittavissa sulaa suklaata, erilaisia makeisia, kuivattuja hedelmiä ja pähkinöitä. Omat taideteokset saa pakata mukaan ja viedä vaikka lahjaksi kotiin.

Jos haluat yhdistää työn ja huvin, päivän voi aloittaa kokoustamalla Idea Bakeryssa, jonka jälkeen on hauska siirtyä yhteisen tekemisen pariin. Muista myös viedä tiimisi näyttelykierrokselle maistelemaan suussasulavia herkkuja!

Lue lisää Fazerin suklaataiteilusta >>

m/s Princess

m/s Princess

HELSINKI Vietä hauska päivä merellä! Royal Linen m/s Princessin shampanja-, lounas- tai illallisristeily on loistavaa ajanvietettä pienemmälle tiimille. Sisätilojen pöytäpaikkojen lisäksi laivalla on pieni avoin takakansi, ja ravintolasalissa on iso, avattava kattoluukku.

Jos kaipaat kookkaampaa alusta, Royal Linen tarjonnasta löytyy vaihtoehtoja suuremmillekin seurueille. Ihana jet set elämä - here we come!

Lue lisää m/s Princessistä >>

LounasCenter / Ravintolasalit

LounasCenter / Ravintolasalit

TURKU Kiikarissa konstailematon tila? Jos turha pönötys ei ole sinun juttusi, LounasCenter Turun Satamassa on valintasi!

Täällä voit järjestää mutkattomat yritysjuhlat tai rennon saunaillan. Jos tanssijalka vipattaa, ravintolasalissa on hyvin tilaa bändille. Voit myös tuoda omat aikuisten juotavat, suurista alkoholikustannuksista ei siis tarvitse murehtia. Taatusti hyvä hinta-laatusuhde!

Lue lisää LounasCenter Ravintolasaleista >>

Ahlmanin Kartano / Väentuvan Saunatila

Ahlmanin Kartano / Väentuvan Saunatila

TAMPERE Sauno hurmaavassa puutarhamaisemassa! Ahlmanin Väentuvan sauna- ja kokoustilat taipuu moneen tarpeeseen. Voit vuokrata pelkästään saunan ja pukuhuoneen, mutta jos ja kun tiimisi ansaitsee parasta, nappaa VIP -paketti, johon kuuluu sauna- ja kokoustilojen lisäksi savusauna, palju, Isännänkammari, kota ja poreamme upealla lasitetulla terassilla. Terassin suurella sohvaryhmällä kelpaa rentoutua isommallakin porukalla!

Ruokapuolestakaan ei tarvitse stressata: tilaan voi tilata ihanat tarjoilut, joissa yhdistyy oman tilan antimet, lähituotteet ja kotimaisuus.

Lue lisää Väentuvan Saunatilasta >>

Vauhtifarmi

Vauhtifarmi

NURMIJÄRVI Yhteistä tekemistä turvavälein! Vauhtifarmi on nimensä mukaisesti vanha maatila, joka muuntautuu sujuvasti niin  kokouskäyttöön, ohjelmapalvelutuotantoon sekä virkistystilaisuuksiin.

Kokoustiloina toimii sali, terassit, saunatilat, kalliot sekä erilaiset rastit, joihin on helppo yhdistää firman asiaosuuksia.

Kokoustamisen ja saunomisen lisäksi täältä saa ruoat, baaripalvelut sekä kattavan ohjelmapalvelun. Valikoimasta löytyy värikuulasotaa, metsäjoogaa, kuplafutista, jousiammuntapelejä, maalaiskisoja, luontopolku jne. Upea ulkouima-allas kruunaa päivän! Kaikki mitä tiimisi voi toivoa, löytyy yhdestä paikasta.

Lue lisää Vauhtifarmista >>


Eikö löytynyt sopivaa? Selaa tapahtumatiloja ja -palveluita osoitteesta Venuu.fi


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x tilat ikimuistoisiin yritysjuhliin

Venuun parhaat: 10 x tilat virkistyspäiviin


Kokoustilat Helsinki | Kokoustilat Espoo | Kokoustilat Vantaa | Kokoustilat Turku | Kokoustilat Tampere

Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku

Catering ja pitopalvelu Helsinki | Catering ja pitopalvelu Tampere | Catering ja pitopalvelu Turku

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required