Parhaat ideat pikkujouluhin 2022 Venuu

Tip tap, tip tap, tipe tipe tip tap...ūüé∂ On aika j√§rjest√§√§ h√§ik√§isev√§t pikkujoulut!

Jotta homma olisi mahdollisimman helppoa, t√§ss√§ koottuna yhteen parhaat vinkit tiloihin, cateringeihin sek√§ muihin tapahtumapalveluihin ‚Äď n√§ill√§ varmistat ett√§ t√§m√§n vuoden pikkujouluista tulee unohtumattomat!

Jos toimiston tai kodin nurkat eivät nappaa, tilan varaus on oiva askel laittaa pikkujoulujärjestelyt liikkeelle. Tutustu Venuun valikoimaan tai löydä näistä suosikeista lokaatio, joka täyttää porukan tarpeet ja toiveet:

Nahkurin kellari

Nahkurin Kellari

TURKU Tyylikkyydell√§√§n ja tunnelmallisuudellaan vakuuttava Nahkurin kellari on omiaan juuri pikkujouluihin! Upea punatiilinen holvikellari sopii loistavasti pienemm√§n porukan tilaisuuksiin ‚Äď istuvaan illalliseen mahtuu parhaimmillaan 20 henke√§, mutta rennompiin tilaisuuksiin buffet-tarjoiluilla sopii 30 henke√§kin.

Itsessään jo vaikuttavan loungen lisäksi kokonaisuuteen kuuluu myös kokoushuone sekä modernit saunatilat, joten koko juhlan voi viettää samassa osoitteessa. Kirsikkana kakun päällä on kellarin huippusijainti aivan Turun keskustassa!

Lue lisää Nahkurin Kellarista >>

Pörssitalo / Börs-kabinetti

Pörssitalo / Börs-kabinetti

HELSINKI Persoonallinen B√∂rs-kabinetti upeassa P√∂rssitalon kivilinnassa on t√§ydellinen vaihtoehto pikkujouluihin, joissa oma rauha ja yhteinen illallinen on keski√∂ss√§. Hienostunut tyyli ja eritt√§in korkealuokkainen keitti√∂ ovat P√∂rssitalon kulmakivi√§ ‚Äď n√§ist√§ ei tingit√§!

Mikäli haluatte juhlan alkuun myös asiasisältöisemmän osuuden, Börs-kabinetissa on käytössä huippuluokan kokoustekniikka sekä striimausvalmius, joilla esitykset sujuvat kuin tanssi.

Lue lisää Pörssitalon Börs-kabinetista >>

Radisson Blu Grand Hotel Tammer | Juhlasali

Radisson Blu Grand Hotel Tammer | Juhlasali

TAMPERE Täällä järjestät pikkujoulut, jotka muistetaan vielä vuosienkin päästä! Arvokkuutta huokuvan, loisteliaan Grand Hotel Tammerin seinät kuiskii mitä uskomattomampia tarinoita ja ajatonta eleganssia.

Juhlasalin korkeat seinät, valtavat kattokruunut ja punaiset samettiverhot valloittaa vieraat takuuvarmasti, ja hotellin kokeneet tapahtumajärjestäjät auttavat kaikissa yksityiskohdissa. Kookkaaseen juhlasaliin mahtuu 150 henkeä cocktail-kutsuille tai 100 henkeä nauttimaan istuvasta illallisesta.

Kun kaipaat todella näyttävää pikkujoulutilaa Tampereelta, tämä on valintasi!

Lue lisää Radisson Blu Grand Hotel Tammerin juhlasalista >>

Ravintola Sipuli / Kanavasali

Ravintola Sipuli / Kanavasali

HELSINKI Ainutlaatuiseen punatiiliseen satamamakasiiniin rakennettu Ravintola Sipuli on tapahtumien helmi! Huippusuositun Kanavasalin kattoikkunasta pääsette ihailemaan viereistä Uspenskin Katedraalia.

Ravintola Sipulissa voit jättää huoletta tarjoilut ammatilaisten käsiin ja keskittyä nauttimaan illasta. Tila muotoutuu myös monen kokoiselle porukalle, riippuen tilaisuuden luonteesta. Tätä ei kannata missata!

Lue lisää Ravintola Sipulin Kanavasalista >>

Ravintola MAD / Ravintolasali

Ravintola MAD / Ravintolasali

HELSINKI Upealla kattoikkunalla hurmaava Ravintola MAD:in Ravintolasali muuntuu moneksi jopa 250 hengelle. Hintaan sisältyy aina kaksi 14m2 (!) näyttöä sekä laadukas puheäänentoisto. Sali on varattavissa kokonaan omaan käyttöön ja sopiva paketti räätälöidään juuri teidän porukan näköiseksi ja kokoiseksi.

Täällä voit siis toteuttaa unelmiesi pikkujoulut, joissa vain taivas on rajana! Tila sijaitsee Mikonkadulla aivan Rautatientorin kupeessa eli voit olla varma, että koko juhlaväki pääsee näppärästi paikan päälle.

Lue lisää Ravintola MAD:in Ravintolasalista >>

Galleria Forum Box

Galleria Forum Box

HELSINKI Taiteen ja industrial-tunnelman fanit hoi! Tämä tila on juuri teille. Mieletön Galleria Forum Box tarjoaa 300m2 pinta-alaa ja parhaimmillaan 6m korkeutta, joilla varmasti säväytät vieraat.

Gallerian aukioloaikojen ulkopuolella on tila varattavissa kokonaan omaan käyttöön ja tapahtuman aikana pääsee ihailemaan kuukausittain vaihtuvia näyttelyitä. Tänne voit tuoda omat ruoka- ja juomatarjoilut!

Lue lisää Galleria Forum Boxista >>

Jos paikan päälle tuodaan omat tarjoilut, tsekkaa nämä suussa sulavat herkut:

Tårget Catering

Tårget Catering

TURKU Skandinaavisia makuja ja maailmalta haettua inspiraatiota yhdistävä Tårget Catering vie pikkujouluvieraat makumatkalle. Elegantit, makuhermoja hivelevät kokonaisuudet räätälöidään aina toiveiden ja juhlien luonteen mukaan. Tämä ei varmasti petä!

Lue lisää Tårget Cateringista >>

Sweet Pepper Catering

Sweet Pepper Catering

ESPOO Jo vuonna 1995 perustettu Sweet Pepper pitää huolen, että lautasella on aina väriä sekä makua. Välimeren makumaailmaan keskittynyt keittiö hurmaa monipuolisuudellaan ja osaava henkilökunta pitää huolen laadukkaasta menusta kaikille ruokavalioille. Myös lisäpalvelut henkilökunnasta kuljetuksiin onnistuu näppärästi samasta osoitteesta!

Lue lisää Sweet Pepper Cateringista >>

Parhaissa pikkujouluissa on myös aktiviteetteja! Yhteinen tekeminen on loistava tapa saada porukka viihtymään ja tarvittaessa tutustumaan toisiinsa lisää:

Riviera Kallio / Oma elokuvanäytös

Riviera Kallio

HELSINKI Olisiko teidän pikkujoulujen erikoisuutena oman porukan elokuvanäytös tunnelmallisessa Rivierassa? Huolella valituista elokuva- ja ruokavalikoimista pääsee valitsemaan oman näköisen kokonaisuuden.

Psst! Rivieran voit my√∂s varata omaan k√§ytt√∂√∂n muutoinkin kun leffan merkeiss√§ ‚Äď mik√§ ihanan kultturelli tila pikkujouluille!

Lue lisää Riviera Kalliosta >>

Liberty or Death Turun Cocktail-koulu

Liberty or Death Turku

TURKU Mielett√∂mist√§, viimeiseen asti mietityist√§ drinkeist√§√§n tunnettu Liberty or Death tarjoaa mahdollisuuden p√§√§st√§ baarimestaireiden huomaan opettelemaan drinkkien teon salat. Laittakaa siis baarimikon taitonne porukalla testiin ja loihtikaa upeimmat cocktailit ja mocktailit ‚Äď NAM!

Lue lisää Liberty or Deathin Cocktail-koulusta >>

Last but not least! Pikkujoulujen tunnelman viimeistelee katseen vangitseva ohjelma:

Coverdrive

Coverdrive

HELSINKI Vauhdikkaalla meiningillä ja tarttuvilla hiteillä viihdyttävä Coverdrive pitää huolen, että niin työ- kuin kaveriporukka viihtyy pikkujoulujen loppuun asti. Biisikattaus koostuu menevistä rock-, pop- ja discohiteistä, aina 70-luvulta tähän päivään. Pääkaupunkiseudulla majaileva bilebändi keikkailee koko Suomen alueella!

Lue lisää Coverdrivesta >>

DJ-saksofonisti Jetro Tulinen

DJ-saksofonisti Jetro Tulinen

HELSINKI Saksofoni ja DJ ‚Äď mik√§ ly√∂m√§t√∂n yhdistelm√§! L√§pi Suomen ja jopa Euroopan keikkaileva Jetro Tulinen yhdist√§√§ taidokkaasti ajattoman livemusiikin sek√§ DJ-setin monipuoliseen kattauksen. Kokemusta Jetrolla on ehtinyt jo karttumaan maan ykk√∂snimien, kuten Paula Koivuniemen ja Pepe Willbergin kanssa. T√§m√§ kannattaa kokea itse!

Lue lisää Jetro Tulisesta >>

Taikuri Lauri Tuhkanen

Taikuri Lauri Tuhkanen

TURKU Abrakadabra! Monitaituri Lauri Tuhkasen into taikuuteen syttyi jo seitsemän vuoden iässä. Monipuoliseen ohjelmakattaukseen kuuluu taikuuden lisäksi sirkustaide, akrobatia sekä illuusioshow. Yhden hengen esitys sopii mainiosti myös pienempiin pikkujouluihin illan ohjelmaksi!

Lue lisää Lauri Tuhkasesta >>


Pikkujoulut työn alla, mutta paikka ja palvelut puuttuu? Venuu to the rescue! Aloita täältä >>


Muut pikkujouluj√§rjestelyt jo kunnossa, mutta kuljetukset viel√§ uupuu? ūüöĆ

Pikkujoulujen aikaan ilmat alkavat olla jo viileitä ja illat pimeitä, joten siirtyminen paikasta toiseen onnistuu helposti ja mieluisasti bussilla tai tilataksilla. Tilausajot.netin avulla pikkujoulukyydin saa aina parhaaseen hintaan ilmaisella kilpailutuksella ja hintavertailulla.

Pikkujoulukyytejä haetaankin jo Tilausajot.netissä, joten jätä maksuton tarjouspyyntö pikkujoulukyydistä nyt!


Lisää inspiraatiota myös täältä:

Pikkujoulut | Pikkujoulut Helsinki | Juhlatilat Helsinki | Pikkujoulut Espoo | Pikkujoulut Jyväskylä | Pikkujoulut Tampere | Pikkujoulut Turku | Pikkujoulut Oulu | Pikkujoulut Vantaa | Ohjelmaa pikkujouluihin | Pikkujoulut etänä | Esiintyjät pikkujouluihin

Catering ja pitopalvelu | Catering ja pitopalvelu Uusimaa | Catering ja pitopalvelu pikkujouluihin | Vegaaninen catering ja pitopalvelu | Tarjoilut pikkujouluihin


Lue seuraavaksi:

Pikkujouluopas 2022

Bileet tulossa? Hanki ainakin nämä juhlatarvikkeet!

Testaa, minkälainen pikkujoulutyyppi olet!


Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required