Kun korona pistää isot juhlat, kokoukset, häät, tuparit, illanistujaiset ja muut juhlat pannaan, on aika vaihtaa pienempään. Less is more!

Myös pienellä porukalla voi juhlia isosti ja turvallisesti, ja kompakteihin juhliin tarvitaan kompakti juhlatila. Kokoa pikkiriikkinen juhlaporukkasi koolle, ja juhlikaa intiimisti, mutta isolla tyylillä vaikkapa jossain näistä lumoavista pienistä juhlatiloista!

TRE Salon

TRE Salon - pieni juhlatila / Venuu.fi
TRE Salon

Sijainti: Helsinki
Kapasiteetti istuen: 10
Omat ruoat ja juomat: kyllä
Kenelle: tyylikkäälle

Helsingin ytimessä, jugendtalon huipulla komeileva lifestylemyymälä World of TRE:n showroom on ääriään myöten täynnä huippudesignia. Vintagehuonekalut, moderni taide ja tyylikäs yleisilme sopivat skumpalasien kilistelyyn tyylillä. Tilaa voi vuokrata aina 21:00 asti. Miten olisi viikonloppubrunssi tai näyttävät baby showerit?

Lue lisää TRE Salonista »

Ravintola OlO / Samppanjakabinetti

Ravintola OlO & Samppanjakabinetti - pieni juhlatila / Venuu.fi
Ravintola OlO & Samppanjakabinetti

Sijainti: Helsinki
Kapasiteetti istuen: 12
Omat ruoat ja juomat: ei
Kenelle: kulinaristeille

Kuplivaa lasiin ja Michelin-tasoisia kulinaristisia elämyksiä lautaselle, kiitos! Jokainen, joka tuntee Helsingin ravintolaskeneä, tuntee Ravintola OlO:n. Voit varata Esplanadin huippuravintolasta oman kabinetin intiimeille luksusillallisille. Skandinaavinen tyyli ja laatu näkyy ovelta asti. Tänne sopisi vaikka intiimi häädinneri, tyylikkäät polttarit tai herkkusuun synttärit.

Lue lisää Samppanjakabinetista »

Aallonkoti / Finlandia Penthouse

Aallonkoti / Finlandia Penthouse - pieni juhlatila / Venuu.fi
Aallonkoti / Finlandia Penthouse

Sijainti: Helsinki
Kapasiteetti istuen: 12
Omat ruoat ja juomat: kyllä
Kenelle: luksusasunnosta haaveilevalle

Kuin oma koti, mutta snadisti parempi. Aallonkodin Finlandia Penthouse on kattohuoneisto isolla K:lla. Yli sataneliöinen upea tila on laadukkaasti varusteltu: oma keittiö, ällistyttävä kattoterassi yli Töölönlahden, oma sauna ja yöpymismahdollisuus juhlien väsyttämille vieraille. Tai jatkakaa iltaa Helsingin yöhön, me ei tuomita. 💃

Lue lisää Finlandia Penthousesta »

Roba Lounge II

Roba Lounge II - pieni juhlatila / Venuu.fi
Roba Lounge II

Sijainti: Helsinki
Kapasiteetti istuen: 25
Omat ruoat ja juomat: kyllä
Kenelle: kokonaisvaltaista rentoutusta kaipaavalle

Harmoninen ja tyylikäs – näin voisi kuvailla sekä Meryl Streepiä että Roba Lounge II:ta. Pelkkien juhlien sijaan Roba Lounge II:ssa kannattaa viettää koko juhlapäivä aina pitkästä brunssista saunailtaan tai leffamaratoniin. VIP-tyylin oleskelulounget, tyylikäs ja hyvinvarusteltu spaosasto, akustinen piano, minttiin varusteltu keittiö ja huolella suunniteltu sisustus ovat unohtumaton näyttämö pienen piirin juhlille.

Lue lisää Roba Lounge II:sta »

Houseboat DeLuxe

Houseboat DeLuxe - pieni juhlatila ja saunalautta / Venuu.fi
Houseboat DeLuxe

Sijainti: Jyväskylä
Kapasiteetti istuen: 8
Omat ruoat ja juomat: kyllä
Kenelle: Kesää rakastaville merikarhuille

Ankkurit ylös! Houseboat DeLuxe puksuttelee ympäri Jyväsjärven jylhien järvimaisemien, ja sinä juhlaporukoinesi voitte olla kyydissä! Vaativampaan makuun sisustetulla asuntoveneellä voi yöpyä ja juhlia näyttävästi. Laivalta löytyy langaton netti, televisio, kookas terassi, sauna ja suihku maisemaikkunalla vesille. Kesän parhaat juhlat järkätään täällä!

Lue lisää Houseboat DeLuxesta »

Klaus K / Sky Terrace

Hotelli Klaus K / Sky Terrace - kattoterassi pieniin juhliin / Venuu.fi
Klaus K / Sky Terrace

Sijainti: Helsinki
Kapasiteetti istuen: 20
Omat ruoat ja juomat: ei
Kenelle: Helsingin tyylitietoisille juhlijoille

Klaus K:n katolla piilee Helsingin tarkimmin varjeltu salaisuus: hulppea kattoterassi joka on kuin musavideosta konsananaan. Täällä voit elää omaa Gossip Girl -todellisuuttasi avaralla terdellä, josta näet Helsingin kattojen ylle. Lasiseinillä osan terassista voi rajata cocktailbaariksi ja ulko-oleskelutilaksi. Kesäillat, auringolaskut ja auki poksahtavat skumppapullot ovat täällä rutkasti ihanampia. Täällä järkkäät Stadin komeimmat häät!

Lue lisää Sky Terracesta »

Kokouspoukama / Verkkovaja

Kokouspoukama / Verkkovaja - merellinen pieni juhlatila / Venuu.fi
Kokouspoukama / Verkkovaja

Sijainti: Porvoo
Kapasiteetti istuen: 12
Omat ruoat ja juomat: ei
Kenelle: merta ja luontoa kaipaaville

Kokouspoukama? Pikemminkin juhlapoukama. Verkkovaja on pittoreski merenrantavaja pienelle juhlaporukalle. Upeat tiiliseinät, loimuava takka, meri aivan vieressä – mitä muuta voi juhlilta toivoa? Verkkovajassa oma rauha on taattu, tarjoilut saat vaivatta tilan kautta tilan henkeen sopien, ja jättimäinen ulkoterassi tuplaa juhlatilan. Miten olisi grillibileet tai akustinen terassikeikka?

Lue lisää Verkkovajasta »

Village Works / Santorini

Village Works / Santorini - pieni juhlatila / Venuu.fi
Village Works / Santorini

Sijainti: Helsinki
Kapasiteetti istuen: 10
Omat ruoat ja juomat: kyllä
Kenelle: minimalistille

Lauttasaaressa meren äärellä sijaitseva Santorini on simppeli, mutta toimiva juhlatila hulppeilla maisemille. Isolta kattoterassilta voit tähyillä sataman maisemia, tilavassa saunassa voit juhlia rennosti, ja valoisa takkahuone sekä keittiö toimivat juhlien keskipisteinä. Kokkaa vaikka omat safkat yhdessä! Santorini on simppelin ja mutkattoman juhlijan valinta. Ideaali tila polttareihin!

Lue lisää Santorinista »

Office Bar

Office Bar - pieni juhlatila / Venuu.fi
Office Bar

Sijainti: Helsinki
Kapasiteetti istuen: 10
Omat ruoat ja juomat: juomat - ei, ruoat - kyllä
Kenelle: hipsterille

Kuin kalliolainen trendibaari, mutta vain teille! Office Barissa on nuorekas meininki kohdillaan: kompakti cocktailbaari, tilaa istuskeluun, ja VIP-tunnelma. Rock-henkiset ruutulattiat henkivät muotitietoista meininkiä, ja baarin ikkunoista voi juhlien lomassa seurata kadun vilinää. Privajuhlabaari on investointi ikimuistoisiin juhliin.

Lue lisää Office Barista »

Smartvillage / Boathouse

Smartvillage / Boathouse - pieni juhlatila / Venuu.fi
Smartvillage / Boathouse

Sijainti: Espoo
Kapasiteetti istuen: 15
Omat ruoat ja juomat: kyllä
Kenelle: lämpimän tunnelman ystäville

Tapahtuma- ja kokoustilakeskittymän sydän, ihanan puisen pergolan rajaaman avoimen juhlatilan voi varata käyttöönsä ilta-aikaan. Nykyaikaista merellistä tunnelmaa huokuva tila on vaaleaa puuta, rottinkia, köysiä ja viherkasveja pullollaan. Tilaa riittää ruokailulle, istuskeluun ja leppoisaan illanviettoon.

Lue lisää Boathousesta »

Pähkinäsauna

Pähkinäsauna - pieni juhlatila ja sauna uima-altaalla / Venuu.fi
Pähkinäsauna

Sijainti: Vantaa
Kapasiteetti istuen: 15
Omat ruoat ja juomat: kyllä
Kenelle: intohimoisille saunojille

Kuvittele: kisakatsomo kaveriporukalla, sauna kuumana ja virkistävä pulahdus kirkkaan turkoosiin uima-altaaseen jos geimit käy liian jännittäviksi. Pähkinäsauna on Vantaan sympaattinen saunahelmi, jossa voit sytyttää takkaan tulen, istahtaa saunaan ja nauttia illan omavalintaisista tarjoiluista pelin tai erinomaisten löylyjen äärellä.

Lue lisää Pähkinäsaunasta »


Pienet juhlat mielessä, mutta tila edelleen hukassa? Venuu on oikea paikka just sulle:

Löydä oma täydellinen juhlatilasi (4000+) Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

6 x parhaat häätilat pieniin häihin

Mikä juhlatila on täydellinen horoskoopillesi?

Juhlat kotona? Näillä vinkeillä onnistut varmasti


Juhlatilat | Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Turku | Juhlatilat Tampere | Kokoustilat Helsinki | Kokoustilat Turku | Kokoustilat Tampere | Edulliset juhlatilat Helsinki | Edulliset juhlatilat Tampere | Yritysjuhlat | Kesäjuhlat ja kesäpäivät | Edustustilat

Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required