Mitä olisivatkaan juhlat, synttärit tai häät ilman herkullista ruokaa? Kun parhaat tyypit ovat koolla ja juhlatunnelma nousee, erinomainen pitopalvelu tai catering pitää huolen siitä, että juhlapäivä saa ansaitsemansa tarjoilut ja juhlakansa voi keskittyä täysin juhlista nauttimiseen ilman keittiössä raatamista.

Ota alta talteen meidän 10 suosikki pitopalvelua ja cateringia, jotka ovat erinomainen valinta elämäsi juhliin.

1. Story Catering

Story Catering - Catering-ja-pitopalvelu juhliin -Venuu.fi

Supersuositun Storyn ruokia saa myös omiin juhliin!

Vanhasta Kauppahallista lähtöisin oleva Story on tunnettu aidoista mauista, jotka ovat saaneet inspiraatiota ympäri maailman. Vuodenaikojen mukana elävät raaka-aineet ja mutkaton nautiskelu toimivat ihanasti kaikenlaisissa juhlissa niin kotona kuin vuokratiloissakin.

Valitse jokin valmiista menuista tai kallistu oman maun mukaan räätälöityyn kokonaisuuteen. Story Cateringista saat kaiken aamupalasta fine dining -elämyksiin!

Lue lisää Story Cateringista »


2. Base Catering

Base Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Pääkaupunkiseudulla nälkäistä juhlakansaa palveleva Base Catering on luotettava pitopalvelukumppani.

Laadukkaista raaka-aineista ja innovatiivisista ideoista syntyy juhlamenuja, jotka jättävät muut auttamatta taakseen. Kokenut catering osaa auttaa myös tapahtumien suunnittelussa, ja on avoin luomaan uusia menukokonaisuuksia.

Pienetkään yksityiskohdat eivät jää Base Cateringilta huomaamatta, ja pitopalvelu toimittaa herkut, astiat, pöytäliinat, kalusteet, somisteet ja vaikka kukatkin juhlapaikallesi avaimet käteen-periaatteella.

Lue lisää Base Cateringista »

3. Soup Catering

Soup-Catering - pitopalvelu juhliin -Venuu.fi

Ratsasta trendien ja ekologisuuden aallonharjalla valitsemalla juhliisi vegaaninen catering! Kasvis- ja vegaaniruokaan erikoistunut Soup Catering pitää ruokalistansa eloisana, etkä koskaan ehdi kyllästyä.

Juuri sinun juhliisi sopivan menun suunnittelu onnistuu käden käänteessä. Soup Cateringin tarjoilut rakentuvat tuoreiden kauden parhaiden raaka-aineiden ympärille, ja pitopalvelu panostaa myös osaavaan asiakaspalveluun.

Kaikki annokset valmistetaan omin käsin tuoreista raaka-aineista, ja huomiota kiinnitetään myös esteettisyyteen ja makujen tasapainoon. Nappivalinta urbaaneihin juhliin!

Lue lisää Soup Cateringista »

4. Festariruoka Oy

festariruoka oy - venuu.fi

Juhlapaikan pihalle tai grillijuhliin rouhea food truck? Totta ihmeessä!

Festariruoka Oy tuo festareiden parhaat ruoat myös yksityis- ja yritystapahtumiin. Oli sitten kyseessä intiimit synttärit, kookkaat häät tai naapuruston jättifestarit, täältä festariruoka ei varmasti lopu kesken. Komeaakin komeampi food truck liikkuu ketterästi ympäri Suomen.

Kustomoitavat menut ja hyvin suunnitellut kokonaisuudet yhdistettynä rouheaan street food -meininkiin sopivat upeasti rentoihin kesähäihin, synttärijuhliin tai grillibileisiin.

Lue lisää Festariruoka Oy:stä »

5. Soupster Catering

Soupster catering - venuu.fi

Jos kaipaat juhlacateringiltasi jotain tavallista säväyttävämpää ja uniikkia, supersuosittu ja hyväksi sadoissa juhlissa todettu Soupster Catering on nappivalinta. Erityisesti luovaan ja kustomoituun menusuunnitteluun erikoistunut Soupster Catering tarjoilee ikimuistoisia juhlasyötäviä Uudenmaan alueella.

Soupster Cateringin pitopalvelu tarjoaa kaiken, mitä vaivattomiin juhlajärjestelyihin tarvitset. Uniikit menut ammentavat kaikista maailman herkullisimmista keittiöistä, ja Suomen parhaiden ravintoloiden menuista. Miltä kuulostaisi Lucy in the Skyn sushit, The Lucky Bastardin burgerit tai Locandan italialainen maistelumenu?

Lue lisää Soupster Cateringista »

6. Arto Rastas Catering

Arto Rastas Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Kaipaatko jotain korkealuokkaista ja yllätyksellistä juhliisi? Arto Rastas Catering toteuttaa vaativiakin pitopalvelu-unelmia Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Ainutlaatuiset tarjoilut istuvat juhliin kuin juhliin. Laadukas asiakaspalvelu ja menujen suunniteluapu takaavat unohtumattomat ruoat juhliin kuin juhliin.

Arto Rastas Cateringin kautta saat juhliisi myös upeita ohjelmanumeroita kokkauskurssien muodossa. Kursseilla keittiömestari vetää joko juhlapaikalla tai pitopalvelun omissa tiloissa juhlien teemaan sopivan kokkaushetken.

Lue lisää Arto Rastas Cateringista »

7. Nordic Food Catering

Nordic Food Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Tuo tarjoilut juhlapöytään suoraan puhtaasta luonnosta. Tai no, välikätenä toimii Nordic Food Catering.

Pohjoisen luonnon puhtaista raaka-aineista, metsien villiruoasta ja parhailta lähituottajilta hankitut raaka-aineet muuttuvat pitopalvelun osaavissa käsissä herkullisiksi ja laadukkaiksi juhlaruokaelämyksiksi.

Mieleenpainuvien makujen lisäksi pitopalvelu auttaa valitsemaan oikeanlaisen menun juhliisi, hankkimaan astiat, pöytäliinat ja kalusteet, sekä helpottaa myös juhlaohjelman löytymistä.

Lue lisää Nordic Food Cateringistä »

8. Döner Harju

Döner Harju - catering juhliin - Venuu.fi

Kebbettääkö? Döner Harju syntyi halusta tarjoilla Suomen parasta döneria. Rehellisen maistuviin ja huokeahintaisiin Döner Harjun annoksiin kuuluvat mm. Herkkusetti yrttilampaalla, chilikanalla tai vegedönerillä. Nämä tarjottavat vievät taatusti jokaisen vieraan kielen mennessään!

Döneriä voi tilata juhlien cateringin lisäksi vaikkapa festariseurueelle välipalaksi - Pave Helsingin tavarafillari kulkee keskustan alueella ja Asappin auto toimittaa kaikkialle pääkaupunkiseudulla.

Lue lisää Döner Harjusta »

9. Caramel Helsinki

Caramel Helsinki - karkkibuffet juhliin ja häihin / Venuu.fi catering ja pitopalvelu

Sanoiko joku karkkiöverit? Toteuta sisäisen lapsesi ikuinen haave, ja hanki juhliisi huikea karkkibuffet!

Uniikki catering keskittyy puhtaasti karkkitarjoiluihin: karkkitarjottimet, buffetit sekä karkkivartaat ovat unelmaisen näköisiä, ja juhliesi takuuvarma hitti. Näitä ei voi olla jakamatta instagramissa!

Caramel Helsingin upeat karkkiherkut ovat täydellinen valinta esim. häihin, virkistyspäiviin, polttareihin tai synttäreille – vain taivas on rajana!

Lue lisää Caramel Helsingistä »

10. Knitter Catering

Knitter Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Jos ruoka on sinulle elämys, on Knitter Catering sinulle nappivalinta! Maukkaat ja näyttävät ruokaelämykset sopivat monen tyylisiin juhliin.

Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista inspiroituva pitopalvelu loihtii laadukkaita tarjoiluja vankalla ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla. Kaikki ruoat valmistetaan alusta loppuun raaka-aineita kunnioittaen, ja mainetta niittänyt itse tehty hapanjuurileipä kruunaa aterian kuin aterian.

Juhlien järjestelyissä apuna oleva kokonaisvaltainen cateringpalvelu tuo juhliin herkullisten ruokien lisäksi myös henkilökunnan, räätälöidyn menun tai astiat – aina toiveiden mukaan.

Lue lisää Knitter Cateringista »


Eikö listalta vielä löytynyt täydellistä cateringia tai pitopalvelua juhliin? Katso kaikki Suomen parhaat cateringit Venuu.fi:stä

Katso kaikki catering-toimijat »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x pitopalvelut ja cateringit Helsingissä

Häät tulossa? 10 parasta pitopalvelua ja cateringia häihin


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required