Mitä olisivatkaan juhlat, synttärit tai häät ilman herkullista ruokaa? Kun parhaat tyypit ovat koolla ja juhlatunnelma nousee, erinomainen pitopalvelu tai catering pitää huolen siitä, että juhlapäivä saa ansaitsemansa tarjoilut ja juhlakansa voi keskittyä täysin juhlista nauttimiseen ilman keittiössä raatamista.

Ota alta talteen meidän 10 suosikki pitopalvelua ja cateringia, jotka ovat erinomainen valinta elämäsi juhliin.

1. Sweet Pepper Catering

Story Catering - Catering-ja-pitopalvelu juhliin -Venuu.fi

Jo vuonna 1995 alkunsa saanut Sweet Pepper Catering toimittaa juhlien tarjoilut vankalla ammattitaidolla!

Sweet Pepper Cateringin menut ovat erikoistuneet Välimeren makuihin ja annokset valmistetaan aina suurella intohimolla. Vuodenaikojen mukana elävät, tuoreet raaka-aineet ja mutkaton nautiskelu toimivat ihanasti kaikenlaisissa juhlissa niin kotona kuin vuokratiloissakin. Monipuolinen pitopalvelu on loistanut niin rennoissa pikkujouluissa kuin eleganteissa häissä!

Sweet Pepper Cateringin poppoo on aina valmis uusiin haasteisiin ja yllättäviinkin ehdotuksiin. He eivät edes pelästy pikaisia aikatauluja! Valitse jokin valmiista menuista tai kallistu oman maun mukaan räätälöityyn kokonaisuuteen. Täältä saat kaiken aamupalasta fine dining -elämyksiin!

Lue lisää Sweet Pepper Cateringista »


2. Base Catering

Base Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Pääkaupunkiseudulla nälkäistä juhlakansaa palveleva Base Catering on luotettava pitopalvelukumppani.

Laadukkaista raaka-aineista ja innovatiivisista ideoista syntyy juhlamenuja, jotka jättävät muut auttamatta taakseen. Kokenut catering osaa auttaa myös tapahtumien suunnittelussa, ja on avoin luomaan uusia menukokonaisuuksia.

Pienetkään yksityiskohdat eivät jää Base Cateringilta huomaamatta, ja pitopalvelu toimittaa herkut, astiat, pöytäliinat, kalusteet, somisteet ja vaikka kukatkin juhlapaikallesi avaimet käteen-periaatteella.

Lue lisää Base Cateringista »

3. Sushibar+Wine Catering

Soup-Catering - pitopalvelu juhliin -Venuu.fi

Supersuositun Sushibar + Winen ruokia saa myös omiin juhliin!

Vie juhlavieraasi makumatkalle ja sukella ihanien sushien maailmaan. Catering yhdistää täydellisessä harmoniassa susheja ja skandinaavista estetiikkaa. Tähän komboon ei kyllästy!

Juuri sinun juhliisi sopivan menun suunnittelu onnistuu käden käänteessä. Sushbar+Wine Cateringin tarjoilut rakennetaan tuoreimmista raaka-aineista käsityönä. Huomiota kiinnitetään myös esteettisyyteen ja makujen tasapainoon. Nappivalinta urbaaneihin juhliin!

Sushibar+Winen tekemisen keskiössä on makujen lisäksi kestävyys ja he ovat pitkään tehneet yhteistyötä WWF:n kanssa. He ovat lisäksi ensimmäinen suomalainen sushiravintola, jolle on myönnetty kansainvälisesti arvostetut merenelävien vastuullisuudesta kertovat ASC- ja MSC- sertifikaatit sekä pitkäaikaisesta vastuullisuustyöstä kertova Ekokompassi -sertifikaatti. He ovat myös ensimmäinen hiilineutraali sushiravintola Suomessa!

Lue lisää Sushibar+Wine Cateringista »

4. Festariruoka Oy

festariruoka oy - venuu.fi

Juhlapaikan pihalle tai grillijuhliin rouhea food truck? Totta ihmeessä!

Festariruoka Oy tuo festareiden parhaat ruoat myös yksityis- ja yritystapahtumiin. Oli sitten kyseessä intiimit synttärit, kookkaat häät tai naapuruston jättifestarit, täältä festariruoka ei varmasti lopu kesken. Komeaakin komeampi food truck liikkuu ketterästi ympäri Suomen.

Kustomoitavat menut ja hyvin suunnitellut kokonaisuudet yhdistettynä rouheaan street food -meininkiin sopivat upeasti rentoihin kesähäihin, synttärijuhliin tai grillibileisiin.

Lue lisää Festariruoka Oy:stä »

5. Soupster Catering

Soupster catering - venuu.fi

Jos kaipaat juhlacateringiltasi jotain tavallista säväyttävämpää ja uniikkia, supersuosittu ja hyväksi sadoissa juhlissa todettu Soupster Catering on nappivalinta. Erityisesti luovaan ja kustomoituun menusuunnitteluun erikoistunut Soupster Catering tarjoilee ikimuistoisia juhlasyötäviä Uudenmaan alueella.

Soupster Cateringin pitopalvelu tarjoaa kaiken, mitä vaivattomiin juhlajärjestelyihin tarvitset. Uniikit menut ammentavat kaikista maailman herkullisimmista keittiöistä, ja Suomen parhaiden ravintoloiden menuista. Miltä kuulostaisi Lucy in the Skyn sushit, The Lucky Bastardin burgerit tai Locandan italialainen maistelumenu?

Lue lisää Soupster Cateringista »

6. Arto Rastas Catering

Arto Rastas Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Kaipaatko jotain korkealuokkaista ja yllätyksellistä juhliisi? Arto Rastas Catering toteuttaa vaativiakin pitopalvelu-unelmia Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Ainutlaatuiset tarjoilut istuvat juhliin kuin juhliin. Laadukas asiakaspalvelu ja menujen suunniteluapu takaavat unohtumattomat ruoat juhliin kuin juhliin.

Arto Rastas Cateringin kautta saat juhliisi myös upeita ohjelmanumeroita kokkauskurssien muodossa. Kursseilla keittiömestari vetää joko juhlapaikalla tai pitopalvelun omissa tiloissa juhlien teemaan sopivan kokkaushetken.

Lue lisää Arto Rastas Cateringista »

7. Nordic Food Catering

Nordic Food Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Tuo tarjoilut juhlapöytään suoraan puhtaasta luonnosta. Tai no, välikätenä toimii Nordic Food Catering.

Pohjoisen luonnon puhtaista raaka-aineista, metsien villiruoasta ja parhailta lähituottajilta hankitut raaka-aineet muuttuvat pitopalvelun osaavissa käsissä herkullisiksi ja laadukkaiksi juhlaruokaelämyksiksi.

Mieleenpainuvien makujen lisäksi pitopalvelu auttaa valitsemaan oikeanlaisen menun juhliisi, hankkimaan astiat, pöytäliinat ja kalusteet, sekä helpottaa myös juhlaohjelman löytymistä.

Lue lisää Nordic Food Cateringistä »

8. Sörkän Rinkula

Döner Harju - catering juhliin - Venuu.fi

Kaipaatko ihanaa New Yorkin bagel-meininkiä? Buukkaa seuraavaan juhlaasi Sörkän Rinkulan catering!

Heidän suussasulavat, käsintehdyt bagelit vievät jokaisen vieraan kielen mennessään. Menuissa näkyy myös sesongin ja vuodenajan raaka-aineet. Ihanan rentoa, mutta maistuvaa!

Sörkän Rinkulan poppoolta löytyy kokemusta niin festarisafkoista kuin juhlatarjoiltavista, joten onnistunut kokonaisuus on taattu. Tarjoilupaketit onnistuu monenlaiselle budjetille, joten kerro vain budjettisi ja Sörkän Rinkulan jengi tekee siihen sopivan tarjouksen!

Lue lisää Sörkän Rinkulasta »

9. Caramel Helsinki

Caramel Helsinki - karkkibuffet juhliin ja häihin / Venuu.fi catering ja pitopalvelu

Sanoiko joku karkkiöverit? Toteuta sisäisen lapsesi ikuinen haave, ja hanki juhliisi huikea karkkibuffet!

Uniikki catering keskittyy puhtaasti karkkitarjoiluihin: karkkitarjottimet, buffetit sekä karkkivartaat ovat unelmaisen näköisiä, ja juhliesi takuuvarma hitti. Näitä ei voi olla jakamatta instagramissa!

Caramel Helsingin upeat karkkiherkut ovat täydellinen valinta esim. häihin, virkistyspäiviin, polttareihin tai synttäreille – vain taivas on rajana!

Lue lisää Caramel Helsingistä »

10. Knitter Catering

Knitter Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Jos ruoka on sinulle elämys, on Knitter Catering sinulle nappivalinta! Maukkaat ja näyttävät ruokaelämykset sopivat monen tyylisiin juhliin.

Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista inspiroituva pitopalvelu loihtii laadukkaita tarjoiluja vankalla ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla. Kaikki ruoat valmistetaan alusta loppuun raaka-aineita kunnioittaen, ja mainetta niittänyt itse tehty hapanjuurileipä kruunaa aterian kuin aterian.

Juhlien järjestelyissä apuna oleva kokonaisvaltainen cateringpalvelu tuo juhliin herkullisten ruokien lisäksi myös henkilökunnan, räätälöidyn menun tai astiat – aina toiveiden mukaan.

Lue lisää Knitter Cateringista »


Eikö listalta vielä löytynyt täydellistä cateringia tai pitopalvelua juhliin? Katso kaikki Suomen parhaat cateringit Venuu.fi:stä

Katso kaikki catering-toimijat »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x pitopalvelut ja cateringit Helsingissä

Häät tulossa? 10 parasta pitopalvelua ja cateringia häihin


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required