Aina on syytä juhlaan: synttärit, häät, polttarit, pikkujoulut, tuparit  – mitä vielä! Juhlavieraat viihtyvät takuulla, kun juhlissa on hyvä meininki, ja etenkin herkullista ruokaa.

Mistä sitä sitten löytäisi parhaan cateringin juhliin? No täältä, tietysti! Kokosimme yhteen 10 parasta pitopalvelua juhliin, valitse alta omasi ja nautiskele juhlahumusta:

1. Story Catering

Story-Catering---Catering-ja-pitopalvelu-juhliin---Venuu.fi-1

Supersuositun Storyn ruokia saa myös omiin juhliin!

Vanhasta Kauppahallista lähtöisin oleva Story on tunnettu aidoista mauista, jotka ovat saaneet inspiraatiota ympäri maailman. Vuodenaikojen mukana elävät raaka-aineet ja mutkaton nautiskelu toimivat ihanasti kaikenlaisissa juhlissa niin kotona kuin vuokratiloissakin.

Valitse jokin valmiista menuista tai kallistu oman maun mukaan räätälöityyn kokonaisuuteen. Story Cateringista saat kaiken aamupalasta fine dining -elämyksiin!

Lue lisää Story Cateringista »


2. Base Catering

Base Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Pääkaupunkiseudulla nälkäistä juhlakansaa palveleva Base Catering on luotettava pitopalvelukumppani.

Laadukkaista raaka-aineista ja innovatiivisista ideoista syntyy juhlamenuja, jotka jättävät muut auttamatta taakseen. Kokenut catering osaa auttaa myös tapahtumien suunnittelussa, ja on avoin luomaan uusia menukokonaisuuksia.

Pienetkään yksityiskohdat eivät jää Base Cateringilta huomaamatta, ja pitopalvelu toimittaa herkut, astiat, pöytäliinat, kalusteet, somisteet ja vaikka kukatkin juhlapaikallesi avaimet käteen-periaatteella.

Lue lisää Base Cateringista »

3. Soup Catering

Soup-Catering---pitopalvelu-juhliin-_-Venuu.fi

Ratsasta trendien ja ekologisuuden aallonharjalla valitsemalla juhliisi vegaaninen catering! Kasvis- ja vegaaniruokaan erikoistunut Soup Catering pitää ruokalistansa eloisana, etkä koskaan ehdi kyllästyä.

Juuri sinun juhliisi sopivan menun suunnittelu onnistuu käden käänteessä. Soup Cateringin tarjoilut rakentuvat tuoreiden kauden parhaiden raaka-aineiden ympärille, ja pitopalvelu panostaa myös osaavaan asiakaspalveluun.

Kaikki annokset valmistetaan omin käsin tuoreista raaka-aineista, ja huomiota kiinnitetään myös esteettisyyteen ja makujen tasapainoon. Nappivalinta urbaaneihin juhliin!

Lue lisää Soup Cateringista »

4. Festariruoka Oy

Festariruoka Oy - pitopalvelu ja catering juhliin / Venuu.fi

Juhlapaikan pihalle tai grillijuhliin rouhea food truck? Totta ihmeessä!

Festariruoka Oy tuo festareiden parhaat ruoat myös yksityis- ja yritystapahtumiin. Oli sitten kyseessä intiimit synttärit, kookkaat häät tai naapuruston jättifestarit, täältä festariruoka ei varmasti lopu kesken. Komeaakin komeampi food truck liikkuu ketterästi ympäri Suomen.

Kustomoitavat menut ja hyvin suunnitellut kokonaisuudet yhdistettynä rouheaan street food -meininkiin sopivat upeasti rentoihin kesähäihin, synttärijuhliin tai grillibileisiin.

Lue lisää Festariruoka Oy:stä »

5. Bar Cón Catering

Bar Cón Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Eloisan, hurmaavan tapasbaarin parhaat antimet ovat myös täydellistä sormisyötävää juhliin! Laadukkaat Bar Cónin espanjalaishenkiset tapakset lennättävät juhlavieraasi Espanjan paahteiseen tunnelmaan.

Elämäniloa ja rentoa Spanish chaos -fiilistä huokuva pitopalvelu tarjoaa runsaasti erinomaisia tarjoiluvaihtoehtoja. Tarjoilut taipuvat pieniksi naposteltaviksi tai suureenkin nälkään, aina toiveidesi ja juhlan luonteen mukaan.

Huippuunsa hiotuista, valmiista menuista on helppo valita mieleisensä kokonaisuus. Ay!

Lue lisää Bar Cón Cateringista »

6. Arto Rastas Catering

Arto Rastas Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Kaipaatko jotain korkealuokkaista ja yllätyksellistä juhliisi? Arto Rastas Catering toteuttaa vaativiakin pitopalvelu-unelmia Uudellamaalla ja Pirkanmaalla.

Ainutlaatuiset tarjoilut istuvat juhliin kuin juhliin. Laadukas asiakaspalvelu ja menujen suunniteluapu takaavat unohtumattomat ruoat juhliin kuin juhliin.

Arto Rastas Cateringin kautta saat juhliisi myös upeita ohjelmanumeroita kokkauskurssien muodossa. Kursseilla keittiömestari vetää joko juhlapaikalla tai pitopalvelun omissa tiloissa juhlien teemaan sopivan kokkaushetken.

Lue lisää Arto Rastas Cateringista »

7. Nordic Food Catering

Nordic Food Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Tuo tarjoilut juhlapöytään suoraan puhtaasta luonnosta. Tai no, välikätenä toimii Nordic Food Catering.

Pohjoisen luonnon puhtaista raaka-aineista, metsien villiruoasta ja parhailta lähituottajilta hankitut raaka-aineet muuttuvat pitopalvelun osaavissa käsissä herkullisiksi ja laadukkaiksi juhlaruokaelämyksiksi.

Mieleenpainuvien makujen lisäksi pitopalvelu auttaa valitsemaan oikeanlaisen menun juhliisi, hankkimaan astiat, pöytäliinat ja kalusteet, sekä helpottaa myös juhlaohjelman löytymistä.

Lue lisää Nordic Food Cateringistä »

8. Deluxe Burger & Pizza

Deluxe Burger & Pizza - pitopalvelu ja catering juhliin / Venuu.fi

Täältä saat juhliisi unohtumattoman, ja ytimiä myöten lämmittävän, pitopalvleumenun käden käänteessä.

Deluxe Burger & Pizzan ruokakärrystä juhlaväki voi noutaa luksusburgereita myös vähän eksoottisempaan makuun. Ruokalistalla komeilee mm. sirkkoja ja karhuburger.

Deluxe Burger & Pizzan rouhea meininki, uniikki menu ja laadukkaat burgerit lämmittävät juhlakansaa erityisesti kesän valmistujaisissa, häissä, grillibileissä tai saunailloissa.

Lue lisää Deluxe Burger & Pizzasta »

9. Caramel Helsinki

Caramel Helsinki - karkkibuffet juhliin ja häihin / Venuu.fi catering ja pitopalvelu

Sanoiko joku karkkiöverit? Toteuta sisäisen lapsesi ikuinen haave, ja hanki juhliisi huikea karkkibuffet!

Uniikki catering keskittyy puhtaasti karkkitarjoiluihin: karkkitarjottimet, buffetit sekä karkkivartaat ovat unelmaisen näköisiä, ja juhliesi takuuvarma hitti. Näitä ei voi olla jakamatta instagramissa!

Caramel Helsingin upeat karkkiherkut ovat täydellinen valinta esim. häihin, virkistyspäiviin, polttareihin tai synttäreille – vain taivas on rajana!

Lue lisää Caramel Helsingistä »

10. Knitter Catering

Knitter Catering - pitopalvelu juhliin / Venuu.fi

Jos ruoka on sinulle elämys, on Knitter Catering sinulle nappivalinta! Maukkaat ja näyttävät ruokaelämykset sopivat monen tyylisiin juhliin.

Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista inspiroituva pitopalvelu loihtii laadukkaita tarjoiluja vankalla ammattitaidolla pääkaupunkiseudulla. Kaikki ruoat valmistetaan itse raaka-aineita kunnioittaen, ja mainetta niittänyt itse tehty hapanjuurileipä kruunaa aterian kuin aterian.

Juhlien järjestelyissä avuksi oleva kokonaisvaltainen cateringpalvelu tuo juhliin herkullisten ruokien lisäksi myös henkilökunnan, räätälöidyn menun tai astiat – aina toiveiden mukaan.

Lue lisää Knitter Cateringista »


Eikö listalta vielä löytynyt täydellistä cateringia tai pitopalvelua juhliin? Katso kaikki Suomen parhaat cateringit Venuu.fi:stä

Katso kaikki catering-toimijat »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x pitopalvelut ja cateringit Helsingissä

Häät tulossa? 10 parasta pitopalvelua ja cateringia häihin


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin