Onko tiedossa juhlat tai muu tilaisuus, johon tarvitset cateringia Helsingistä? Enää ei tarvitse etsiä, sillä tähän artikkeliin on koottu Helsingin herkullisimmat pitopalvelut! Järjestät sitten häitä, yritysjuhlia, syntymäpäiviä, valmistujaisia, virkistyspäivää tai kokousta, tältä listalta löydät varmasti tarpeisiisi sopivan cateringin.

Mutta ensin: pitopalvelu hinnat – mistä ne koostuvat? 🥂

Catering-firmojen hintatasot vaihtelevat monesta eri syystä. Listauksesta näet kaikki eri kriteerit jotka vaikuttavat pitopalveluiden hintoihin:

✔ Brändi – Tunnetut ja vakiintuneet ravintolat ja catering-yritykset, joilla on vahva brändimaine, voivat periä korkeampia hintoja tarjoamansa arvon perusteella.

✍🏼 Asiantuntemus ja kokemus – Catering-firmoilla, joilla on erikoisosaamista tietyntyyppisistä tapahtumista tai annoksista voivat periä korkeampia hintoja ainutlaatuisten ja poikkeuksellisten kulinaaristen kokemusten perusteella.

🥕 Raaka-aineiden laatu – Ainesosien laatu vaikuttaa merkittävästi hinnoitteluun – korkealaatuiset, luomutuotteet, paikallisesti tuotetut tai ensiluokkaiset ainesosat hinnoitellaan eri tavalla.

🍝 Tarjottavat ruokalajit – Tarjottavien ruokalistojen monipuolisuus sekä toivotut tai tarvittavat räätälöinnit voivat aiheuttaa lisäkustannuksia. Esimerkiksi à la carte-, maistelu-, ja buffet-menut hinnoitellaan toisin!

🧑🏼‍🍳 Henkilökunnan ammattitaito ja palvelu – Henkilökunnan koulutuksen taso, asiantuntemus ja ammattitaito.

🎉 Tapahtuman suuruus ja vaatimukset – Suuremmat tapahtumat vaativat automaattisesti enemmän resursseja, henkilökuntaa ja logistista koordinointia, jotka johtavat korkeampiin kustannuksiin ja hintoihin. Pienemmät tapahtumat taas onnistuvat pienemmällä budjetilla.

📍 Sijainti – yritysten kulut, kuten vuokra, työvoima ja logistiikka vaihtelevat eri kaupunkien välillä ja niillä on luonnollisesti suora vaikutus kokonaiskustannuksiin.

1. BC Catering

BC Catering - Venuu.fi

BC Catering on luotettava pitopalvelu 25 vuoden kokemuksella. Tarjoilut järjestyvät asiakkaan toiveiden mukaan niin häihin, muihin perhejuhliin kuin erilaisiin yritystilaisuuksiin. Raaka-aineissa suositaan laadukkuutta ja lähiruokaa. Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta takaa onnistuneet juhlat!

Lue lisää BC Cateringista »

2. Thai Orchid

Thai Orchid - Venuu.fi

Lähde yhdessä vieraidesi kanssa makumatkalle Thai-keittiöön! Asiakkaan toiveiden mukaan tarjoilut voidaan toteuttaa joko perinteiseen thai-keittiön tyyliin tai lisätä mukaan modernia twistiä. Tarvittaessa järjestyy myös vietnamilaiset maut sekä sushitarjoilu. Tarjoilut toimitetaan joko kotiin tai juhlapaikalle.

Lue lisää Thai Orchidista »

3. News Catering

News Catering - Venuu.fi

News Catering on täydenpalvelun catering-toimija Uudellamaalla. Asiakkaat ovat kehuneet erityisesti News Cateringin herkullisia tarjoiluja ja monipuolisia menujavaihtoehtoja. Järjestitpä perhejuhlia kotonasi tai isoa yritystapahtumaa News Catering toimittaa tarjoilut luotettavasti ja sujuvasti.

Lue lisää News Cateringista »

4. Cafe Damascus

Cafe Damascus - Venuu.fi

Koe aidot ja herkulliset Lähi-idän maut! Cafe Damascus toteuttaa unohtumattomat tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin konferensseista häihin ja pikkujouluista workshopeihin. Kaikki menut ovat saatavissa myös vegaanisina.

Lue lisää Cafe Damascuksesta »

5. Ruoto Catering

Ruoto Catering - Venuu.fi

Ruoto Catering on korkeatasoinen pitopalvelu, jossa laadukkaat ja tuoreet raaka-aineet yhdistyvät innovatiiviseen ja ammattitaitoiseen ruoanlaittoon. Ruoto Catering huolehtii tarjoiluista niin yritys- kuin yksityistilaisuuksiina aina pienistä illallisista isoihin asiakastilaisuuksiin.

Lue lisää Ruoto Cateringista »

6. Soup Catering

Soup Catering - Venuu.fi

Soup Catering luo asiakkailleen ensiluokkaisia kokemuksia kasvis- ja vegaaniruoan parissa. Jokainen menuehdotus räätälöidään asiakkaiden toiveiden mukaan kauden parhaista raaka-aineista. Menuehdotuksissa vaalitaan luovuutta ja omaperäisyyttä hyvästä mausta tinkimättä.

Lue lisää Soup Cateringista »

7. Going Greek

Going Greek - Venuu.fi

Aitoa kreikkalaista katuruokaa rennolla otteella! Going Greek toimittaa tarjoilut pääkaupunkiseudulle ja Uudenmaan alueella. Omaan makuun sopivan annoksen voi räätälöidä Going Greekin listalta. Tarjolla myös vegaanisia vaihtoehtoja sekä muille erityisruokavalioille sopivat annokset.

Lue lisää Going Greekistä

8. KW Catering

KW Catering - Venuu.fi

Aitoja makuja ja ikimuistoisia juhlahetkijä. Kira Weckman Catering tarjoilee herkullisia annoksia parhaista raaka-aineista ja on erikoistunut erityisesti skandinaaviseen, aasialaiseen, etelä-amerikkalaiseen ja välimerelliseen keittiöön. Tarjoilut suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan kanssa.

Lue lisää KW Cateringista

9. K-RuokaPro

K-RuokaPro - Venuu.fi

K-RuokaPro on nopea ja helppo tapa hankkia tarjoilut vaikkapa kokoukseen nopeallakin aikataululla. Tilaus onnistuu jopa seuraavaksi aamuksi! Miltä kuulostaisi kotimaiset herkut pientuottajilta, kakkubuffet tai energisoiva välipala? Myös räätälöidyt kokonaisuudet ja kuljetus onnistuvat, ilman tukkukorttia.

Lue lisää K-RuokaProsta

10. Caramel Helsinki

Caramel Helsinki - pitoapvelu / Venuu.fi

Helsingin makein catering on Caramel Helsinki: lumoavat karkkibuffetit, -tarjottimet ja -vartaat pitävät verensokerin korkealla, ja ovat syötävän ihania myös ulkoasultaan! Karkkiherkkuja toimitetaan sekä yritys- että yksityistilaisuuksiin Uudenmaan alueella.

Makeat herkut ovat nappivalinta energiseen tiimipäivään, häihin, synttäreille tai polttareihin. Hullunkuriseen ideiontiin ja kunnianhimoisiin karkkivisioihin kannustetaan, Caramel Helsinki tekee ideoistasi totta.

Lue lisää Caramel Helsingistä


Kaipaatko vielä lisää catering-vaihtoehtoja?

Katso kaikki pitopalvelut Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 5 x pitopalvelut ja cateringit Uudellamaalla

Venuun parhaat: 10 x pitopalvelut ja cateringit Espoossa

Venuun parhaat: 5 x pitopalvelut ja cateringit Tampereella


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required