Suunnitteilla häät? 💍 Jokainen häitä järjestävä pari haluaa juhlan, jotka muistetaan pitkään. Valitse siis omaan tyyliin sopiva, kuin teille tehty hääjuhlapaikka. Sen oikean juhlapaikan vain tuntee - se on kuin rakkauslaulu, joka iskee suoraan sydämeen.

Katso nämä upeat vuokrattavat juhlatilat ikimuistoisiin häihin:

Hilton Helsinki Kalastajatorppa / Merisali 1-2

Hilton Helsinki Kalastajatorppa / Merisali 1-2

HELSINKI. Häät Kalastajatorpalla on klassikko, eikä suotta. Munkkiniemessä sijaitseva legendaarinen hotelli on nähnyt tuhansia juhlia, edustusillallisia ja arvovieraita. Glamouria ja nostalgiaa uhkuva hotelli sopii monen tyylisiin häihin, sen takaa useat erilaiset tilat. Tutustu muun muassa Merisaliin 1-2, Pyöreään Saliin ja Vanhaan Torppaan.

Valmistelut sujuvat helposti, kun juhlapaikan lisäksi kaiken hääjuhliin tarvittavan saa saman katon alta: tarjoilut, ammattitaitoisen henkilökunnan, hääsviitin, majoituksen vieraille ja löytyypä täältä jopa allasosasto, jossa hääparin vieraineen on ihana rentoutua. Ja sijainti! Oi, toden totta sijainti. Tämän kauniimpaa saa hakea. Luonto ja merellinen maisema lumoaa varmasti jokaisen.

Merisali 1-2 on suuri ja kaunis tila, jossa jopa yli 200 vierasta mahtuu nauttimaan häähumusta. Merinäköalan lisäksi aivan erityisen ihanaa on, että salista on suora pääsy puistoon ja rantaan jaloittelemaan. Täällä kelpaa skoolata rakkaudelle, nauttia hyvästä ruuasta ja tanssia pikkutunneille asti.

Lue lisää Hilton Kalastajatorpan Merisalista >>

Ruukin Tangotehdas

Ruukin Tangotehdas

KELLOKOSKI. Kun industrial kohtaa kattokruunut! Ruukin Tangotehdas on yli 200 vuotta vanhassa tehdaskiinteistössä sijaitseva loftimainen tila Kellokosken ruukissa, Tuusulassa.

Nuorekkaan tilan sisustuksen kuparinhohde, musta ja ripaus punaista yhdessä massiivisten tehdasvalaisimien ja kattokruunujen kanssa muistuttavat vuosisatoja alueella toimineesta rautaruukista. Tilan leikkisyys ilahduttaa ja yllättävät yksityiskohdat toimivat täydellisesti yhteen.

Tunnelmaa toden totta piisaa: lähes viisi metriä korkea sali, ruutuikkunoiden alapuolella kohiseva joki ja rouhea miljöö takaavat taatusti unohtumattomat hääjuhlat. Tanssin ja karkeloinnin lomassa on ihana vilvoitella ulkoterassilla, joka on käytettävissä ympäri vuoden. Täällä nappaat myös ihanan persoonalliset hääkuvat!

Lue lisää Ruukin Tangotehtaasta >>

Hatanpään kartano

Hatanpään kartano

TAMPERE. Romantiikkaa ja historian havinaa Pyhäjärven tuntumassa, vain kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Juhlavissa kartanohäissä on sitä jotakin. Kuvittele vaikka: sinä ja rakkaasi nousemassa kartanon upeaa, loisteliaiden pylväiden ympäröimää portaikkoa kohti yhteistä tulevaisuutta.

Elegantin hillityssä kartanossa voi järjestää häitä ympäri vuoden. Syksyllä ja talvella tunnelmallisen kartanon valaisee kattokruunut ja kynttilät. Kesällä upea puutarha kukkineen houkuttelee juhlimaan ulkona. Kartanon alue on myös supersuosittu hääkuvauspaikka, eikä ihme. Suuri piha englantilaistyylisine ruusurhoineen on lumoavan kaunis myös ikuistettuna kuviin.

Kuten historiallisissa paikoissa yleensä, myös Hatanpään kartanolla on oma kummituksensa. Niin kartano kuin kummituskin ovat kuulleet tuhansia tarinoita ja nähneet lukuisia hauskoja juhlia, eikä loppua ole näkyvissä.

Lue lisää Hatanpään kartanosta >>

Scandic Grand Central Helsinki / Grand Ballroom

Scandic Grand Central Helsinki / Grand Ballroom

HELSINKI. Vanhan ajan charmia keskellä kaupunkia! Rautatieasemilta ympäri maailman voi löytää huikeita luksushotelleja, ja nyt Suomessakin on omansa! Loistelias uusi hotelli sijaitsee paraatipaikalla Eliel Saarisen suunnittelemassa jugend-arvorakennuksessa Helsingin päärautatieasemalla.

Rakennus ja sisustus huokuu ajatonta tyylikkyyttä; jo säihkyvään aulaan tullessa voisi unohtaa millä vuosikymmenellä eletään. Vain uutuuttaan kiiltävät design-huonekalut ja moderni tekniikka palauttavat ajatukset nykyaikaan.

Grand Ballroom sopii edustavaa, mutta modernin rentoa häätilaa etsivälle. Korkeista, alkuperäisistä kunnostetuista ikkunoista avautuu kiehtovat näkymät Asemalaiturille ja Rautatientorille, ja vaalean raikkaan tilan värejä ja tunnelmaa voi muokata erinomaisella valaistusjärjestelmällä. Halutessa saliin saa esiintymislavan. Mikä parasta, tila ei lopu kesken. Tänne mahtuu illallistamaan jopa 330 henkeä!

Lue lisää Scandic Grand Central Helsinki / Grand Ballroomista >>

Villa Lilla

Villa Lilla

ESPOO. Mielessä pienet ja tunnelmalliset häät? Vanhaan huvilarakennukseen luotu ravintola Villa Lilla Leppävaarassa on loistava valinta, kun vierasmäärä jää alle viidenkymmenen.

Ravintola kuuluu samaan tuttujen klassikoravintoloiden perheeseen kuin Helsingin keskustassa sijaitsevat Muru, Pastis, Fiasco? by Ultima ja Sue Ellen. Ravintolassa on kolme salia ja baari, sekä kesäisin myös terassi, jossa kelpaa siemailla drinkkejä. Tunnelmaa luovat kaakeliuunit ja ihana erkkeri.

Tämä on valintasi, kun haluat tyylikkäät ja intiimit häät, joissa tarjoillaan sesongin raaka-aineista valmistettuja herkkuja ja erinomaisia viinejä.

Lue lisää Villa Lillasta >>


Lue seuraavaksi:

Häiden muistilista - apua hääsuunnitteluun

Suunnitteletko syyshäitä? Vinkit ihanien syyshäiden suunnitteluun

Haaveissa kesähäät? 12 Suomen kauneinta hääpaikkaa kesähäihin

Tee nämä 30 asiaa kuukausi ennen hääpäivää


Hääpaikat | Hääpaikat Helsinki | Merelliset hääpaikat Helsinki | Hääpaikat Espoo | Hääpaikat Vantaa | Hääpaikat pääkaupunkiseutu | Hääpaikat Tampere | Hääpaikat Turku | Häät 2022 | Häätilat | Juhlasalit | Huvilat ja kartanot | Catering ja pitopalvelu | Catering ja pitopalvelu häihin

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen