Onko tiedossa juhlat tai muu tilaisuus, johon tarvitset cateringia Espoosta? Ei tarvitse enää etsiä, sillä tähän artikkeliin on koottu Espoon herkullisimmat pitopalvelut! Järjestät sitten häitä, yritysjuhlia, syntymäpäiviä, valmistujaisia, virkistyspäivää tai kokousta, löydät tästä listasta varmasti tarpeisiisi sopivan cateringin.

1. BC Catering

BC Catering - pitopalvelu Venuu.fi

BC Catering on luotettava pitopalvelu 25 vuoden kokemuksella. Tarjoilut järjestyvät asiakkaan toiveiden mukaan niin häihin, muihin perhejuhliin kuin erilaisiin yritystilaisuuksiin.

Raaka-aineissa suositaan laadukkuutta ja lähiruokaa. Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta takaa onnistuneet juhlat!

Lue lisää BC Cateringista

2. Pitopalvelu Hupli

Pitopalvelu Hupli - catering / Venuu.fi

Pitopalvelu Hupli on huolehtinut ikimuistoisten tilaisuuksien tarjoiluista jo vuodesta 1976 lähtien. Hupli lupaa asiakkailleen aina herkullista ruokaa, ystävällistä palvelua ja selkeän hinnoittelun.

Huplin kautta järjestyy tarjoilut syntymäpäiviin, häihin, kokouksiin, pikkujouluihin ja muihin yksityis- ja yritysjuhliin.

Lue lisää Pitopalvelu Huplista

3. Nordic Food Catering

Nordic Food Catering - pitopalvelu / Venuu.fi

Nordic Food Cateringin ruokafilosofia yhdistää pohjoisen puhtaan luonnon raaka-aineet, metsien villiruoan ja huippuhyvät lähiruokatuottajat. Kymmenen vuoden kokemuksella järjestyvät onnistuneet tilaisuudet, joista asiakkaat ovat antaneet erinomaista palautetta.

Lue lisää Nordic Food Cateringista

4. Helmi Catering

Helmi Catering- Venuu.fi

Helmi Catering toteuttaa onnistuneita makuelämyksiä niin fine dining -illallisiin, unohtumattomiin hääjuhliin kuin suuriin yritysgaaloihin. Menukokonaisuudet mietitään aina yhdessä asiakkaan kanssa. Helmi Cateringin kautta järjestyy myös somistukset sekä ohjelmanumerot!

Lue lisää Helmi Cateringista

5. Premium Catering

Premium Catering - pitopalvelu / Venuu.fi

Premium Cateringin vankka kokemus häistä, syntymäpäivistä, pikkujouluista ja muista juhlista takaa laadun. Valmiiden kokonaisuuksien lisäksi Premium Cateringilta luonnistuu itse tehdyt täytekakut, voileipäkakut ja salaatit. Myös astiat ja pöytäliinat ovat vuokrattavissa vaivatta!

Lue lisää Premium Cateringista

6. Pasta Box Catering

Pasta Box Catering - pitopalvelu / Venuu.fi

Tinkimättömän laadukasta pastaa juhliisi tai tilaisuuteesi! Valitse haluamasi herkulliset pasta-annokset listalta ja Pasta Box Catering toimittaa ne tapahtumaasi biohajoavissa pakkauksissa, laadusta tinkimättä!

Pastaa löytyy myös gluteenittomana ja laktoosittomana. Miltä kuulostaisi herkullinen pastatarjoilu kokoukseen, retriittiin, rentoihin illanistujaisiin tai urheilujoukkueen peliin kentän laidalle?

Lue lisää Pasta Box Cateringista

7. Aromikekkerit

Aromikekkerit - pitopalvelu ja catering / Venuu.fi

Taidolla ja laadukkaalla osaamisella palveleva pitopalvelu loihtii herkut sekä yritys- että yksityistilaisuuksiin. Laatuun ja käsityöhön satsaava Aromikekkerit lunastaa varmasti laatutietoiset odotukset.

Aromikekkereiltä saat varmasti onnistuneen kokonaisuuden: loistava ruoka, kaunis kattaus sekä osaava henkilökunta varmistavat, että tilaisuutesi on unohtumaton.

Jokainen tilaisuus on uniikki, joten voit halutessasi valita valmiista menuista tai ideoida cateringin kanssa omasi.

Lue lisää Aromikekkereistä

8. Döner Harju

Döner Harju - pitopalvelu / Venuu.fi

Jos kaipaat juhliin, kokouksiin, häihin tai tapahtumaan kuin tapahtumaan herkullista syötävää, joka pitää nälän loitolla läpi yön, Döner Harju on ykkösvalinta! Huippuunsa hiottu döner pakataan mutkattomasti valmiiksi buffettarjoiluun, ja toimitetaan näppärästi tapahtumapaikalle. D

öner Harjun pitopalvelu on erityisesti omiaan juhlien yöpalaksi, tupareiden tarjoiluiksi tai vain silloin kun nälkä on iso ja laatuvaatimukset ovat korkealla.

Lue lisää Döner Harjun Cateringista

9. OHMYGOODNESS

OHMYGOODNESS - pitopalvelu / Venuu.fi

Vegaanit huomio! OHMYGOODNESS tarjoilee Espoon herkullisimmat vegaaniset pitopalveluruoat. Herkullinen vegaaniruoka sopii taatusti jokaiselle, varsinkin kun mausta ei tarvitse tinkiä.

OHMYGOODNESS toimittaa trendikkäät vegaaniruoat vaikkapa valmistujaisiin, synttäreille, häihin tai vaikka brunssille omaan kotiin. OHMYGOODNESSin erikoisuutena ovat erityisesti buffetit, cocktail-tilaisuudet ja terveelliset energisoivat eväät kokouksiin.

Herkuttele hyvällä omallatunnolla!

Lue lisää OHMYGOODNESSin cateringista

10. Coconut Street Catering

Coconut Street Catering - pitopalvelu / Venuu.fi

Coconut Street Catering tuo aasialaisen fuusiokeittiön tapahtumaasi. Tuoreista raaka-aineista ja autenttisista aasialaisista resepteistä syntyy pitopalvelu, joka ei varmasti jätä vieraitasi kylmäksi!

Valmis menu tai räätälöity kokonaisuus maistuu juhla- tai kokousvieraille varmasti. Astetta säväyttävämpiin tarjoiluihin mieltyneille Coconut Street Catering tarjoaa herkullisen vaihtoehdon.

Lue lisää Coconut Street Cateringista


Kaipaatko vielä lisää catering-vaihtoehtoja?

Katso kaikki pitopalvelut Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

Top 5 pitopalvelut Vantaalla

Top 5 pitopalvelut Helsingissä


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required