Kuvituskuva - 17 x parhaat saunatilat Turku - Venuu.fi

Haaveiletko pehmeistä löylyistä ja viihtyisästä tilasta, jossa viettää iltaa oman porukan kera? Tee unelmistasi totta ja vuokraa saunatila Turusta seuraavaan tapahtumaasi! Entinen pääkaupunkimme Turku tarjoaa saunatiloja sekä vuokrattavia saunoja moneen lähtöön, kuten:

  • Tilaussauna
  • Saunatila, johon saa tuoda omat ruoat ja juomat
  • Edullinen vuokrasauna
  • Hulppea luksus sauna
  • Saunalautta
  • sekä saunallinen jahti!

Saunan vuokraus Turku: tässä siihen parhaimmat!👇🏼

Airisniemen Kartano / Sauna

Airisniemen Kartanon rantasaunan upea suomalainen design ihastuttaa - Venuu.fi
Airisniemen Kartano / Sauna

Mielettömän upean Airisniemen Kartanon sauna kelpaa kovempaankin edustustarpeeseen! Suomalaista designia syleilevä vuokrasauna sijaitsee saaristossa aivan Turun edustalla. Saunatila on mahdollista vuokrata joko yksinään tai päärakennuksen rinnalla. Tilavissa sisätiloissa sekä saunan terassilla kelpaa viettää iltaa pidempäänkin merimaisemia ihaillen! Mukavan suojaisassa rannassa on kaksi laituria, joista voi myös pulahtaa uimaan löylyjen välissä.

Kapasiteetti seisten / istuen: 30 / 20

Omat ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää »

LounasCenter / Sauna & Kattoterassi

LounasCenterin saunatilan tähti on kattoterassi, joka kruunaa viihtyisän kokonaisuuden - Venuu.fi
LounasCenter / Sauna & Kattoterassi

Merinäköalalla varustettu saunatila Turun satamassa on täys kymppi tiimi-iltaan, pikkujouluihin tai vaikka joukkueen kauden päättäjäisiin! Tilaussaunaan kuuluu lauteiden lisäksi saunakabinetti sekä kattoterassi, jossa kelpaa vilvoitella löylyjen välissä. Ruokailut järjestyvät talon puolesta, mutta tähän saunatilaan voi halutessaan tuoda omat juomat!

Kapasiteetti seisten / istuen: 30 / 30

Omat ruoat / omat juomat: Ei / Kyllä

Lue lisää »

PolarCruiser / Luksusjahti Turku

Vietä hulppea saunailta PolarCruiser-luksusjahdin kyydissä - Venuu.fi
PolarCruiser / Luksusjahti Turku

Vietä hieman tasokkaampi saunailta luksusjahdin kyydissä! Hyppää kannelle muutaman tunnin risteilyn ajaksi tai vietä jahdilla vaikka koko viikko. Viihtyisän oleskelutilan lisäksi alukseen kuuluu täysin varusteltu keittiö sekä grilli, uimataso, makuupaikat 9 hengelle sekä tietenkin se sauna! Kokenut henkilökunta kyydissä varmistaa, että risteily sujuu mutkitta ja voit itse keskittyä nauttimaan maisemista sekä saunatilan löylyistä. Laituritilaisuuksissa kyytiin mahtuu jopa reilu 20 henkeä!

Kapasiteetti seisten / istuen: 16 / 16

Omat ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää »

Onnenpaikka

Onnenpaikka tarjoilee kerrassaan upean saunatilan aurinkoisella terassilla ja paljulla varustettuna - Venuu.fi
Onnenpaikka

Onnenpaikassa on nimensä mukaisesti onnellista olla! Tämä Turun saunatila sopii loistavasti moneen juhlaan, virkistyspäivään tai vaikka ihan vain perinteiseen saunailtaan. Kokonaisuuteen kuuluu viihtyisät sisätilat, kolme (!!) saunaa, sisäpiha ulkoporealtaineen sekä talvisin grillikota. Täällä kelpaa nauttia rennosta tunnelmasta, kuumista löylyistä ja paljun poreista hyvän porukan kesken. Kysy myös mahdollisuudesta erilaisiin hemmotteluhoitoihin!

Kapasiteetti seisten / istuen: 50 / 32

Omat ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää »

TuKY parkki / Saunatilat

TyKY Parkin saunatila on nappivalinta kaveriporukan tai tiimin saunailtaan - Venuu.fi
TuKY parkki / Saunatilat

TuKY Parkin saunatilassa saunoo kerralla isompikin porukka. Jopa 15 henkeä lauteilleen mahduttava vuokrasauna on nappivalinta, kun vuorottelu ei nappaa! Takapihan terassi tuo mukavasti lisätilaa ja tarjoaa rauhaisan paikan vilvoitteluun. Vuokrattava saunatila sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Turun keskustasta, joten paikalle on helppo saapua. Ja mikä parasta, tilan voi vuokrata mihin kellon aikaan tahansa!

Kapasiteetti seisten / istuen: 25 / 15

Omat ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää »

Villa Wolax / Kommodorin rantahuvila

Villa Wolaxin Kommodorin rantahuvila on saunatila vailla vertaa, aivan meren rannalla - Venuu.fi
Villa Wolax / Kommodorin rantahuvila

Hyppää nauttimaan löylyistä Villa Wolaxin Kommodorin rantahuvilan vuokrasaunaan! Hieman Turun ulkopuolella Kaarinassa sijaitseva saunatila on taatusti ajomatkan arvoinen. Oleskelutilan puolelle sopii jopa 60 henkeä, mutta myös saunomaan mahtuu kerralla 25 henkeä. Rantasaunan herkkuna on saunatilan terassin ulkoporeallas sekä hiekkaranta! Halutessasi Villa Wolaxin poppoo auttaa järjestämään jos jonkinlaista aktiviteettia saunaillan kylkeen.

Kapasiteetti seisten / istuen: 60 / 60

Omat ruoat / omat juomat: Ei / Ei

Lue lisää »

Cigges Club / Juhla-, kokous- & saunatila

Cigges Clubin saunatila huokuu upeaa vanhaa tunnelmaa nahkasohvineen - Venuu.fi
Cigges Club / Juhla-, kokous- & saunatila

Tässä Turun saunatilojen helmessä kelpaa viettää tapahtumaa kuin tapahtumaa, aina synttäreistä polttareihin ja pikkujouluihin sekä off-site kokouspäivään! Upean vanhaa tunnelmaa huokuva vuokrasauna sijatsee aivan Turun linnan kupeessa. Saunatilalla ei ole naapureita, joten musiikki voi raikaa tilassa vaikka aamuun asti! Viihtyisää oleskelutilaa ja saunaa täydentää aidattu terassi, jossa lämpenee kesähelteillä asteiden lisäksi myös laadukas kaasugrilli. Tämän tilan erikoisuutena on huipputehokas ilmanvaihtojärjestelmä, jonka myötä tupakoiminen sisällä saunatilassa on sallittu!

Kapasiteetti seisten / istuen: 40 / 20

Omat ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää »

Sauna ja Juhlatila Garden

Nauti hyvästä seurasta, löylyistä sekä bilispeleistä Gardenin saunatilassa - Venuu.fi
Sauna ja Juhlatila Garden

Bilispelit pystyyn, sauna kuumaksi, timanttinen porukka kasaan ja ikimuistoinen saunailta voi alkaa! Tämä vuokrasauna Turun keskustan lähietäisyydellä on omiaan rennoissa kokoontumisissa kaveriporukan tai vaikkapa tiimin kesken. Saunatila Gardenissa juhlit halutessasi aamun pikkutunneille asti! Oma puutarha tuo hyvällä säällä ihanasti lisää oleskelutilaa. Vuokrattavaan tilaan voit tuoda omat ruoat ja juomat!

Kapasiteetti seisten / istuen: 25 / 25

Omat ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää »

Turun Saunalautta

Turun saunalautan upealla kattoterassilla kelpaa paistatella päivää lautan lipuessa pitkin Aurajokea - Venuu.fi
Turun Saunalautta

Tunnelmallinen Turun Saunalautta tarjoilee puitteet saunailtaan, synttäreihin, polttareihin tai vaikkapa virkistyspäiviin Turun Aurajoen aalloissa. Skippaa siis perinteinen saunatila ja vuokraa saunalautta! Kattoterassin sohvaryhmässä kelpaa viettää aurinkoista päivää grillaillen sekä saunoen. Saunalautan puitteissa on myös huomioitu juomien viilennys koko risteilyn ajan. Tämän vuokrasaunan erikoisuutena on lattialuukku, josta pääsee uimaan lautan alitse!

Kapasiteetti seisten / istuen: 12 / 12

Omat ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää »

Myyntimiesten Sauna

Myyntiemiesten saunatilassa Turun Airistossa voi ihailla merimaisemia niin terassilla, lauteilla kuin oleskelutilassakin - Venuu.fi
Myyntimiesten Sauna

Upeasti ajan patinaa huokuva vuokrattava saunatila Turun Airistossa! Merimaisemin ja omalla laiturilla varustettu tilaussauna sopii täydellisesti niin pienempiin kuin hieman isompiinkin tilaisuuksiin. Sekä oleskelutilasta kuin suoraan saunan lauteilta aukea mielettömät maisemat Turun saaristoon. Rohkeimmat pulahtavat myös uimaan virkistävään meriveteen! Tässä vuokrasaunassa vietät niin rennon saunaillan kaveriporukan kesken kuin firman virkistyspäivänkin.

Kapasiteetti seisten / istuen: 40 / 40

Omat ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää »

Miss Klose Smokery & BBQ / "Vanha Koffin Sauna"

Vanhan Koffin saunan retrohenkinen ilme ihastuttaa - Venuu.fi
Miss Klose Smokery & BBQ / "Vanha Koffin Sauna"

Oletko koskaan ajatellut miltä näyttää yhdistelmä saksalaisen olutkapakan retrohenkeä, aitoa amerikkalaista BBQta ja suomalaisia löylyjä? Nyt on elämäsi tilaisuus kokea se! Uniikki saunatila Vanhan Koffin sauna jää taatusti mieleen. Saunavuokra sisältää aina herkullisen BBQ-saunamenun, joten yllättävästä nälästä ei tarvitse murehtia. Laadukas tekniikka mahdollistaa myös esimerkiksi kokoustamisen ennen löylyihin siirtymistä!

Kapasiteetti seisten / istuen: 30 / 30

Omat ruoat / omat juomat: Ei / Kyllä

Lue lisää »

Nahkurin Kellari / Saunatilat

Tyylikäs Nahkurin Kellarin saunatila Turun sydämessä hurmaa niin puitteillaan kuin tarjoiluillaan - Venuu.fi
Nahkurin Kellari / Saunatilat

Tyylikäs Nahkurin Kellari tarjoilee upeat saunatilat Turun keskustan sydämessä! Vietä saunailta tai vaikkapa merkkipäivä rennosti vain löylyjen merkeissä, tai yhdistä halutessasi vuokrattavaan saunaan myös kokoustila. Superherkulliset tarjoilut hoituvat taatulla laadulla tilan puolesta, mutta saunatilaan voi tuoda halutessaan omat juomat. Kaipaatko saunailtaan lisäohjelmaa? Kysy mahdollisuudesta Nahkurin Kellarin kokkikouluun!

Kapasiteetti seisten / istuen: 15 / 15

Omat ruoat / omat juomat: Ei / Kyllä

Lue lisää »

Kulma / Klubitila

Ihanan värikäs saunatila Klubitila on nappivalinta yritystapahtumiin ja rentoihin illanistujaisiin - Venuu.fi
Kulma / Klubitila

Tyylikkään värikkäästi sisustettu Kulman Klubitila on viihtyisä, vuokrattava saunatila, jossa järjestyy niin virallisemmat yritystapahtumat kuin rennommat illanistujaiset! Pitkän pöydän ympärillä mahtuu helposti syömään tai kokoustamaan 12 hengen voimin. Vapaampaan saunailtaan mahtuu kuitenkin jopa 35 henkeä. Tilasta löytyy valmiina laadukkaat äänentoistolaitteet ja siivous kuuluu aina hintaan!

Kapasiteetti seisten / istuen: 35 / 35

Omat ruoat / omat juomat: Ei / Kyllä

Lue lisää »

Sirkkalan Sauna

Turun vanhimpiin saunatiloihin kuuluva Sirkkalan Sauna yhdistää upeasti vanhaa ja uutta – Venuu.fi
Sirkkalan Sauna

Sirkkalan sauna – yksi Turun vanhimmista tilaussaunoista – hurmaa puitteillaan! Saunatila on vuosien varrella modernisoitu, mutta on säilyttänyt kuitenkin tilan tunnelmallisen olemuksen. Vuokrattavan saunatilan tekniikka on myös tuotu tähän päivään laadukkaalla äänentoistolla ja hulppealla 65" televisiolla. Tyylikkään tilaisuuden kruunaa etäohjattava kiuas, joka varmistaa valmiit löylyt heti tilaan saapuessa – täydellistä!

Kapasiteetti seisten / istuen: 15 / 15

Omat ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää »

Leaf Areena / Kattoterassin saunatila & porealtaat

Leaf Areenan saunatilan kattoterassin kahdessa porealtaassa taittuu ilta pidempäänkin – Venuu.fi
Leaf Areena / Kattoterassin saunatila & porealtaat

Hyppää poreisiin ei yhteen, vaan kahteen (!) porealtaaseen viihtyisän kattoterassin maisemissa! Jopa 40 hengelle sopiva saunatila on huippuvalinta esimerkiksi pikkujouluihin tai virkistysiltaan. Terassi on katettu, joten poreisiin pääsee myös huonommalla kelillä. Leaf Areena tarjoaa kasan eri aktiviteetteja aina padelista minigolfiin – täydellinen aktiviteetti + vuokrasauna -kombo on siis taattu! Ruoka- ja juomatarjoilut järjestyvät areenan puolesta, joten voitte vain keskittyä ottamaan ilon irti tästä saunatilasta Turun kattojen yllä.

Kapasiteetti seisten / istuen: 40 / 30

Omat ruoat / omat juomat: Ei / Ei

Lue lisää »

Viking Line Grace / VIP-saunatila Grace

Vuokraa saunatila Tukholman risteilyllä varustettuna Viking Line Gracen kyydistä - Venuu.fi
Viking Line Grace / VIP-saunatila Grace

Mitäpä jos päivittäisitte perinteisen saunatilan sellaisenaan, saunatilaan Tukholman risteilyllä? "Javisst!" kuten läntiset ystävämme perillä sanoisivat! Upean ylellisen Spa & Wellness -osaston saunatilasta aukeaa maisemat koko matkan ajan suoraan merelle. Tässä on taatusti unohtumaton tapa viettää tiimi-ilta tai polttarit! Vuokraa saunatila Grace ja nauti upeasta porealtaasta ja saunan pehmeistä löylyistä. Vuokraan kuuluu lisäksi pullo kuohuviiniä sekä pääsyn spa-osastolle, yrttisaunaan ja lumiluolaan!

Kapasiteetti seisten / istuen: 9 / 9

Omat ruoat / omat juomat: Ei / Ei

Lue lisää »

Tähkäpään Tila

Ihanan maalaismiljöön ympäröimän modernin saunatilan helmi on tyylikäs Drop-poreallas - Venuu.fi
Tähkäpään Tila

Kaarinassa, muutaman kilometrin päässä Turusta, sijaitseva tapahtumatila saa vieraiden leuat loksahtamaan! Yli 100-vuotias maalaismiljöö huokuu ihanan perinteistä tunnelmaa, mutta yhtyy saumattomasti saunatilan modernimpaan, jopa hieman industrial-henkiseen ilmeeseen. Suuressa, jopa 150m2 kokoisessa tilassa kelpaa viettää muutoinkin aikaa kuin saunoen, mutta tyylikäs spa-osasto saunan ja Drop-porealtaan kera ovat ehdottomasti tämän vuokrattavan tilan hitti. Isosta koostaan huolimatta vuokrasauna sopii myös pienemmälle porukalle.

Kapasiteetti seisten / istuen: 15 / 15

Omat ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää »

Lisää parhaita vuokrattavia saunoja Turussa »


Jäitkö vielä miettimään sopivaa vaihtoehtoa? Katso kaikki Turun vuokrattavat saunat »


Lue seuraavaksi:


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen