Opiskelu-urakan päättyessä isoa työtä täytyy juhlistaa tyylillä! Jos sinulla on kiikarissa lakkiaiset tai valmistujaiset, ja etsit vielä sopivaa tilaa, me riennämme apuun. Tässä meidän 10 suosikkitilaa leppoisiin ja ikimuistoisiin valmistujaisiin.

1. Vanha Navetta / Juhlatila, Porvoo

Vanha Navetta / Juhlatila - Venuu.fi

Vanha Navetta sijaitsee Porvoonjoen rannalla ja on uniikki, lämminhenkinen kohde niin ylioppilasjuhliin kuin valmistujaisiin. Tilaan mahtuu jopa 100 vierasta, mutta tunnelma on lämmin pienemmälläkin juhlaseurueella. Pitopalvelu järjestyy näppärästi tilan kautta.

Katso lisätiedot ja varaa »

2. Rastilan Kartano / Cafe Monami, Helsinki

Cafe Monami - Venuu.fi

Cafe Monami on todellinen Itä-Helsingin helmi! Suurempiin juhliin voi varata koko kahvilan ja pienempiin vain yhden tai kaksi erillistä huonetta. Sympaattinen kahvila hurmaa trendikkään kotoisalla sisustuksellaan ja herkullisilla tarjoiluilla. Rennot valmistujaiset nuorekkaalla fiiliksellä on täällä taattu.

Katso lisätiedot ja varaa »

3. Soukan Venekerho / Juhlatilat, Espoo

Soukan Venekerho / Juhlatilat - Venuu.fi

Saaristolaishenkiset valmistujaiset järjestyvät Soukan Venekerhon Juhlatilassa! Paviljongista avautuu upeat merimaisemat ja hyvällä säällä juhlat jatkuvat myös upealle pihalle. Juhlarauha on täällä taattu, ja varsinkin kesäisin tunnelma on täällä ikimuistoinen.

Katso lisätiedot ja varaa »

4. Villa Sofia, Tampere

Villa Sofia - Venuu.fi

Elegantti ja lämmintunnelmainen Villa Sofia sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa. Eri salongeista koostuva tila on helppo muokata valmistujaisjuhliin sopivaksi: ruokailulle, kahveille ja yleiselle hengailulle voi varata omat tilansa. Villa Sofian henkilökunta loihtii juhliin myös herkulliset tarjoilut.

Katso lisätiedot ja varaa »

5. Musiikkiteatteri Kapsäkki, Helsinki

Musiikkiteatteri Kapsäkki

Uniikin, Vallilassa sijaitsevan Musiikkiteatteri Kapsäkin sali soveltuu isompiin lakkiaisiin täydellisesti. Haluttu tunnelma on helppo rakentaa tähän hienoon tilaan, jossa on sopiva ripaus juhlan tuntua ja dramatiikkaa. Tilan esiintymislavalle voit hankkia esiintyjän tai päästää juhlapuheet framille.

Katso lisätiedot ja varaa »

6. Grundlage / Sali ja olohuone, Turku

Grundlage Sali - Venuu.fi

Tämä uniikki tila yhdistelee taidokkaasti uutta ja vanhaa. Modernit huonekalut ja nykytaide luovat ainutlaatuisen tunnelman, joka huokuu arvokkuutta. Istuen tilaan mahtuu kolmisenkymmentä vierasta, mutta trendikkäisiin cocktailjuhliin tila vetää jopa 70 vierasta. Tyylikkyys on täällä taattu.

Katso lisätiedot ja varaa »

7. Hämeenkylän Kartano / Lyhtykabinetti, Vantaa

Hämeenkylän Kartano / Lyhtykabinetti - Venuu.fi

Hämeenkylän Kartanon kaunis Lyhtykabinetti on ihanteellinen tila perhejuhlien viettoon. Pitopalvelu järjestyy kätevästi suoraan tilalta, joten järjestelyt hoituvat erityisen vaivatta. Tarjoiluiksi voi valita joko buffetruokailun tai pöytiintarjoillun menun.

Katso lisätiedot ja varaa »

8. Yo-talo, Tampere

Yo-talo Tampere - Venuu.fi

Nomen est omen, sanotaan. Mikä sopisikaan paremmin ylioppilasjuhlien paikaksi kuin Tampereen Yo-talo! Hohdokas juhlatila sopii suurempiin juhliin. Tilasta löytyy ensiintymislava ja runsaasti lattia-alaa. Pienemmät juhlat järjestyvät Yo-talon Pankki-baarissa.

Katso lisätiedot ja varaa »

9. Stidilä, Helsinki

Stidilä - Venuu.fi

Rosoisen tunnelamllinen ja rento juhlatila urbaanisti keskellä Kalliota. Stidilä muuntautuu moneen ja on parhaimmillaan 30-60 vieraan tilaisuuksissa. Omat ruoat ja juomat on tilassa sallittu. Samoin musiikkia saa täällä soittaa huoletta. Jos haluat valmistujaistesi siirtyvän sujuvasti bileiksi illan mittaan, tämä on nappivalinta.

Katso lisätiedot ja varaa »

10. Arkadia International Bookshop, Helsinki

Arkadia International Bookshop - Venuu.fi

Juhlat olohuoneessa! Arkadia on persoonnallinen ja tunnelmallinen juhlapaikka urbaanissa kirjakaupassa Helsingin Etu-Töölössä. Kirjojen keskellä sopii juhlia valmistumista, ja valoisa tila on tunnelmaltaan ihana! Arkadiasta voi vuokrata joko koko tilan tai vaan osan huoneista, valitse siis tilaa juuri sen verran kuin juhliisi tarvitset. Omat ruoka- ja juomatarjoilut on täällä sallittu.

Katso lisätiedot ja varaa »


Eikö näistä löytynyt mieleistä tilaa? Katso kaikki juhlatilat Venuu.fi:stä:

Katso kaikki juhlatilat »


Löydä ja varaa juhliin myös sopiva catering:

Katso kaikki catering-toimijat »


Lue seuraavaksi:

Juhlat kotona? Näillä vinkeillä onnistut varmasti

Venuun parhaat: 10 x pitopalvelut Helsingissä

20 x Helsingin uniikit juhlatilat


Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Espoo | Juhlatilat Vantaa | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku

Catering Helsinki | Catering Espoo | Catering Vantaa | Catering Turku | Catering Tampere