Opiskelu-urakan päättyessä isoa työtä täytyy juhlistaa tyylillä! Jos sinulla on kiikarissa lakkiaiset tai valmistujaiset, ja etsit vielä sopivaa tilaa, me riennämme apuun. Tässä meidän 10 suosikkitilaa leppoisiin ja ikimuistoisiin valmistujaisiin.

1. Vanha Navetta / Juhlatila, Porvoo

Vanha Navetta / Juhlatila - Venuu.fi

Vanha Navetta sijaitsee Porvoonjoen rannalla ja on uniikki, lämminhenkinen kohde niin ylioppilasjuhliin kuin valmistujaisiin. Rustiikkisen trendikkääseen tilaan mahtuu jopa 100 vierasta, mutta tunnelma on lämmin pienemmälläkin juhlaseurueella. Pitopalvelu järjestyy näppärästi tilan kautta.

Katso lisätiedot ja varaa »

2. Rastilan Kartano / Cafe Monami, Helsinki

Cafe Monami - Venuu.fi

Cafe Monami on todellinen Itä-Helsingin helmi! Suurempiin juhliin voi varata koko kahvilan ja pienempiin vain yhden tai kaksi erillistä huonetta. Sympaattinen kahvila hurmaa trendikkään kotoisalla sisustuksellaan ja herkullisilla tarjoiluilla. Rennot valmistujaiset nuorekkaalla fiiliksellä on täällä taattu.

Katso lisätiedot ja varaa »

3. Soukan Venekerho / Juhlatilat, Espoo

Soukan Venekerho / Juhlatilat - Venuu.fi

Saaristolaishenkiset valmistujaiset järjestyvät Soukan Venekerhon Juhlatilassa! Paviljongista avautuu upeat merimaisemat ja hyvällä säällä juhlat jatkuvat myös upealle pihalle. Juhlarauha on täällä taattu, ja varsinkin kesäisin luonnonläheisen tilan tunnelma on ikimuistoinen.

Katso lisätiedot ja varaa »

4. Tilaisuus Villa Sofia, Tampere

Elegantti ja lämmintunnelmainen Villa Sofia sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa. Eri salongeista koostuva tila on helppo muokata valmistujaisjuhliin sopivaksi: ruokailulle, kahveille ja yleiselle hengailulle voi varata omat tilansa. Villa Sofian henkilökunta loihtii juhliin myös herkulliset tarjoilut.

Katso lisätiedot ja varaa »

5. Kokous- ja juhlatila Mint Garden, Vantaa

Musiikkiteatteri Kapsäkki

Kuin kotona olisi, mutta parempaa! Hurmaava puutalo Mint Garden on nappivalinta ylioppilasjuhliin ja valmistujaisiin – täydellinen kombo rentoutta ja juhlan tuntua. Tämän juhlatilan ehdoton tähti on sen I-H-A-N-A puutarha, josta löytyy roppakaupalla pöytiä ja tuoleja joiden ympärillä istua sekä tietenkän juhlateltat niin auringon kuin sateen suojaksi. Istumapaikkoja löytyy noin 40 hengelle, mutta parhaimmillaan täällä juhlii jopa 60 henkeä.

Katso lisätiedot ja varaa »

6. Ala-Lemun Kartano, Turku

Grundlage Sali - Venuu.fi

Tämä uniikki tila yhdistelee taidokkaasti uutta ja vanhaa. Henkeäsalpaava piha-alue ja näyttävä sisätila luovat ainutlaatuisen tunnelman, joka huokuu arvokkuutta. Istuen tilaan mahtuu jopa 100 vierasta, mutta trendikkäisiin cocktailjuhliin tila vetää huikeat 140 vierasta. Tyylikkyys on täällä taattu.

Katso lisätiedot ja varaa »

7. Villa Tammikko, Tuusula

Ihanan kotoisa, mutta moderniin makuun tyylikkäästi sopeutuva punainen huvila on kodinomainen yksityishuvila Tuusulassa. Pihan puolella mahtuu kippistelemään kesäauringossa, muta myös sisätilat täyttävät odotukset: hyvin varusteltu keittiö, oleskelutila ja pitkä yhteinen pöytä tuovat juhlavieraat yhteen. Tänne pääsee näppärästi myös HSL:n kuljettamana!

Katso lisätiedot ja varaa »

8. Tila Lounge, Tampere

Designkalustuksella ja upeilla sisustuselementeillä koreilevassa Tila Loungessa vietät astetta tyylikkäämmät lakkiaiset. Saman pöydän ääreen mahtuu kerrallaan 20 henkeä, koko tilaan mahtuu istumaan 36 vierasta, seisoen vielä enemmän. Upeassa loungessa jutustelet vaikka vähän pidemmänkin kaavan mukaan. Tästä tilasta löytyy Tampereen eniten wow-potentiaalia!

Katso lisätiedot ja varaa »

9. Stidilä, Helsinki

Stidilä - Venuu.fi

Rosoisen tunnelmallinen ja rento juhlatila urbaanisti keskellä Kalliota. Stidilä muuntautuu moneen ja on parhaimmillaan 30-60 vieraan tilaisuuksissa. Omat ruoat ja juomat on tilassa sallittu. Samoin musiikkia saa täällä soittaa huoletta. Jos haluat valmistujaistesi siirtyvän sujuvasti bileiksi illan mittaan, tämä on nappivalinta.

Katso lisätiedot ja varaa »

10. Arkadia International Bookshop, Helsinki

Arkadia International Bookshop - Venuu.fi

Juhlat olohuoneessa! Arkadia on persoonnallinen ja tunnelmallinen juhlapaikka urbaanissa kirjakaupassa Helsingin Etu-Töölössä. Kirjojen keskellä sopii juhlia valmistumista, ja valoisa tila on tunnelmaltaan ihana! Arkadiasta voi vuokrata joko koko tilan tai vaan osan huoneista, valitse siis tilaa juuri sen verran kuin juhliisi tarvitset. Omat ruoka- ja juomatarjoilut on täällä sallittu.

Katso lisätiedot ja varaa »


Eikö näistä löytynyt mieleistä tilaa? Katso kaikki juhlatilat Venuu.fi:stä:

» Katso kaikki juhlatilat

Löydä ja varaa juhliin myös sopiva catering:

» Katso kaikki catering-toimijat


Lue seuraavaksi:


Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Espoo | Juhlatilat Vantaa | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku

Catering Helsinki | Catering Espoo | Catering Vantaa | Catering Turku | Catering Tampere


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen