TOP10 juhlatilat ylioppilasjuhliin ja valmistujaisiin

Onko edessä lakkiaisten tai valmistujaisten juhlistaminen? Jos etsit vielä sopivaa tilaa, katso tämä lista tiloista, joissa on vielä vapaata lakkiaispäivänä. Venuu toivottaa onnea kaikille valkolakin saajille sekä ammattiin valmistuville! Hurraa!

1. Alia

Alia

Henkilömäärä: Istuen 160 hlö
Sijainti: Mustikkamaankuja 1, 00570 Helsinki
Muuta: Alia sijaitsee luonnonkauniilla Mustikkamaalla meren läheisyydessä. Tila sopii isommillekin valmistujaisille ja on helppo somistaa toiveiden mukaan.

Katso lisätiedot ja varaa

2. Il Canto -sali

Il Canto -sali

Henkilömäärä: Istuen 65 hlö
Sijainti: Svinhufvudintie 1, 00570 Helsinki
Muuta: Kulosaaressa sijaitseva juhlasali, joka muuntautuu helposti päivänsankarin toiveiden ja tyylin mukaiseksi. Tarjoilut saa tilaan hyvin esille ja pöytiin mahtuu istumaan noin 60 vierasta. Tilassa on myös flyygeli, joten onnittelulaulut voidaan laulaa säestyksen kanssa!

Katso lisätiedot ja varaa

 

3. Kahvila & Juhlatila Tarvaspää

Kahvila & Juhlatila Tarvaspää

Henkilömäärä: Istuen 135 hlö
Sijainti: Gallen-Kallelan tie 27, 02600 Espoo
Muuta: Tarvaspään kartano on ainutlaatuinen juhlatila hyvien liikenneyhteyksien varrella Espoossa. Kartanotunnelma ja kaunis pihapiiri kruunaavat kokonaisuuden. Jos olet aina halunnut, että juhlatilassasi on torni, täältä se löytyy!

Katso lisätiedot ja varaa

4. La Maison

Ravintola La Maison

Henkilömäärä: Istuen 40 hlö
Sijainti: Tehtaankatu 21, 00150 Helsinki
Muuta: Félicitasions! Eirassa sijaitsevassa ranskalaistyyppisessä ravintolassa voi pitää hieman pienemmät valmistujaisjuhlat. Ravintolan kaunis sisustus ja rosoa tuova tiiliseinät sopivat täydellisesti juhlien ympäristöksi.

Katso lisätiedot ja varaa

5. Musiikkiteatteri Kapsäkki

Musiikkiteatteri Kapsäkki

Henkilömäärä: Istuen 80 hlö
Sijainti: Hämeentie 68, 00550 Helsinki
Muuta: Vallilassa sijaitseva Musiikkiteatteri Kapsäkin sali soveltuu isompii lakkiaisiin. Haluttu tunnelma on helppo rakentaa tähän hienoon tilaan. Tilan esiintymislava on käytössä, jos juhliin halutaan ohjelmanumeroita!

Katso lisätiedot ja varaa

6. Nygårds

Nygårds

Henkilömäärä: Istuen 90 hlö
Sijainti: Uunirinne 2, 01200 Vantaa
Muuta: Nygårdsin kartanosta löytyy monia erilaisia tiloja, joissa järjestää valmistujaiset. Tilat ovat maalaisromanttisen tyylikkäät ja sopivat mainiosti kesäjuhliin. Aurinkoisella säällä juhlat laajenevat kauniille piha-alueelle.

Katso lisätiedot ja varaa

7. Oittaan kartano

Oittaan Kartano

Henkilömäärä: Istuen 137 hlö
Sijainti: Kunnarlantie 33-39, 02740 Espoo
Muuta: Espoon Bodomjärven rannalla sijaitseva Oittaan Kartano tarjoaa kauniit ja tunnelmalliset puitteet valmistujaisiin. Kartanolla on pitkä historia ja se lisää juhliin ripauksen arvokkuutta.

Katso lisätiedot ja varaa

8. Ravintola Seurasaari

Ravintola Seurasaari

Henkilömäärä: Istuen n. 180 hlö
Sijainti: Seurasaari, 00250 Helsinki
Muuta: Mitäpä jos pitäisit juhlat saaressa? Seurasaaren ravintola on nimittäin vuokrattavissa yksityiskäyttön ja tarjoaakin näyttävät puitteet. Tarjoilut onnistuvat Ravintolan kautta, eikä niidenkään laadusta tarvitse murehtia, sillä ravintola on palkittu vuoden 2013 Helsinki-menu -palkinnolla.

Katso lisätiedot ja varaa

9. Uunisaari / Ravintola

Uunisaari / Ravintola

Henkilömäärä: Istuen 120 hlö
Sijainti: Pohjoinen Uunisaari, 00140 Helsinki
Muuta: Merellinen ravintola, jonka voi järjestellä helposti juhlatilaksi. Kaunis ja tunnelmallinen tila, jonka paljaat tiiliseinät tuovat tilaan persoonallisuutta. Erilaiset ylioppilas- tai valmistujaisjuhlat järjestetään saaressa!

Katso lisätiedot ja varaa

10. Villa Solvik

Villa Solvik

Henkilömäärä: Istuen 95 hlö
Sijainti: Solvikinkatu 4, 00990 Helsinki
Muuta: Tunnelmalliset ja kotoisat puitteet valmistujaisille. Tilat ovat jaettavissa, joten täällä voi järjestää niin isommat kuin pienemmätkin juhlat. Myös pitopalvelu järjestyy helposti Villa Solvikin kautta!

[ Katso lisätiedot ja varaa

](https://venuu.fi/tilat/villa-solvik)


Eikö näistä löytynyt mieleistä tilaa? Katso kaikki tilat hausta:

{{cta('6d5659df-ec06-43a3-8a3a-e25e700c6f08')}}