Häät, synttärit tai yritystilaisuus tulossa? Valitse tila teeman mukaan. Sopiva juhlapaikka muuntuu kuin itsestään täydelliseksi taustaseinäksi selfieihin ja ryhmäkuviin.

Listasimme Suomen kuvauksellisimpia tiloja — lue, innostu ja ikuista juhlasi ja juhlapaikkasi filmille!

Verkatehdas, Hämeenlinna

verkatehdas - Tapahtumatila - Venuu.fi

Verkatehtaan vanha, punatiilinen miljöö sekä historiallinen ympäristö kätkevät sisäänsä näyttäviä tapahtumatiloja, jotka valokuvissa näyttävät vieläkin upeammilta.

Tapahtumakeskuksen sydämestä löytyy monipuolinen ja huomiota herättävä Lasipiha, jonka korkeus ja valoisuutta tuova lasikatto muodostavat avaran ja mieleenpainuvan tapahtumatilan. Kameleonttimainen tila taipuu erinomaisesti messujen, juhlien tai cocktailtilaisuuksien järjestämiseen.

Vanaja-salissa puolestaan juhlit jopa 700 vieraan kesken. Ison esiintymislavan ja muuntautuvan pohjaratkaisun ansiosta, tila voidaan kalustaa kokous-, illallis- tai klubipöydin tai jättää seisomakatsomoksi.

Lue lisää Verkatehtaasta »

HUONE Helsinki, Helsinki

huone-1 - Juhlatila - Venuu.fi

Mikäli etsit inspiroivaa ja kuvauksellista tilaa tapahtumaasi, se on tässä! HUONEen monipuolisia tapahtumatiloja yhdistävät korkeatasoinen varustelu ja erinomainen palvelu.

Jätkäsaaren tiloista suosittelemme tutustumaan Electro-huoneeseen, joka tarjoaa luovat puitteet jopa 25 vieraan tilaisuuksiin. Tila inspiroi ajattelemaan suuremmin samalla rajoja rikkoen. Viini-huone taas on astetta rennompi mukavine nojatuoleineen. Tila on sisustettu nimensä mukaisesti, ja tila on omiaan vaikkapa samppanja- tai viinitastingin järjestämiseen!

Kampin toimipisteen Leikkikenttä on ehdottomasti näkemisen arvoinen, sillä tilasta löytyy liukumäki ja pallomeri. Tarvitseeko enää sanoa muuta? Ketterä Canvas puolestaan muuntuu kokoustilasta moderniksi juhlatilaksi valaistusta säätelemällä.

Lue lisää HUONE Helsingin Kampin ja Jätkäsaaren toimipisteistä

Ravintola Nokka, Helsinki

ravintola_nokka - Juhlatila - Venuu.fi

Kanavanrantaa kehystävä vanha makasiinirakennus kätkee sisäänsä perinteisen ja erinomaisesta ruoasta tunnetun ravintola Nokan, joka lisäksi toimii upeana yksityistilaisuuksien pitopaikkana.

Monipuolisessa ja persoonallisessa Takasalissa järjestät intiimit juhlat ja yritystilaisuudet. Sali on mahdollista eristää muusta ravintolasta taaten täydellisen yksityisyyden. Yläparvi puolestaan sopii pienemmän seurueen kokoukseen tai ylellisen Private Chef -illallisen järjestämiseen.

Suomalaiseen lähiruokaan erikoistunut ravintola näkyy niin lautasella kuin ravintolan sisustuksessa. Ympäröivä miljöö, jykevät pylväät ja punaiset tiiliseinät toimivat täydellisinä taustoina niin ryhmäkuviin kuin selfieihin.

Lue lisää Ravintola Nokasta »

Palace / Juhlasali, Helsinki

palace - Tapahtumatila - Venuu.fi

Pitkät perinteet omaava ja Helsingin korkeatasoisimpiin ravintoloihin kuuluva Palace on tunnettu sen erinomaisesta ruoasta ja ammattitaitoisesta sekä ystävällisestä henkilökunnasta.

Ravintolan monipuolisesta juhlasalista on moneksi. Sali muokkautuu juhlien, gaalaillallisten tai seminaaritilaisuuksien järjestämiseen. Pitkissä pöydissä illallinen on mahdollista kattaa 200 vieraalle ja pyöreissä pöydissä enintään 140 hengelle.

Tyylikäs ja ajaton sisustus kunnioittaa alkuperäistä 1950-luvun modernistista tyyliä, ja tekee varmasti lähtemättömän vaikutuksen vieraisiisi. Kymmenennessä kerroksessa sijaitseva ravintola tarjoaa lisäksi hulppeat näkymät Helsingin Eteläsatamaan.

Lue lisää Ravintola Palacen juhlasalista »

Purpur, Helsinki

Purpur - Ravintola - Venuu.fi

Tässä ravintolassa puhututtaa sen miljöö, maukas georgialainen ruoka sekä viihtyisä ilmapiiri. Seiniltä löytyvä taide sekä värikkäät tuolit ja sohvat elävöittävät ravintolaa ja tekevät Purpurista erittäin kuvauksellisen juhlatilan.

Purpurissa järjestät 80 vieraan tilaisuudet yhdistämällä sekä etu- että takasalin. Vuokrattavissa on myös verholla eristettävä takasali pienempiä tilaisuuksia varten. Takasalissa huomio kiinnittyy vaikuttavaan tiiliseinään sekä avariin ikkunoihin, jolloin erillistä kuvausseinää ei tarvitse lainkaan!

Purpur sijaitsee Helsingin ydinkeskustassa vanhassa upeassa rakennuksessa. Ravintola sopii niin juhlien, illallisten kuin kokouksien järjestämiseen.

Lue lisää Purpurista »

Hotel Arthur, Helsinki

hotel_arthur - Juhlatila - Venuu.fi

Juhli tyylikkäästi Helsingin ytimessä kristallikruunujen alla perinteitä korostavan ilmapiirin keskellä! Hotel Arthurilta löytyy useita erikokoisia tiloja rennompiin ja fiinimpiin tilaisuuksiin.

Juhlasali on suuri ja elegantti juhlatila, jonka perinteet ulottuvat aina vuoteen 1907. Salissa on järjestetty perhejuhlia ja yritystilaisuuksia jopa 250 vieraalle. Viihtyisä ilmapiiri, ikkunoiden kauniit lasimaalaukset sekä flyygeli tuovat arvokkuutta, ja tekevät tilaisuudestasi hienostuneen. Juhlasalissa on tilaa niin orkestereille kuin esityksille ja parketti takaa luiston tanssilattialla.

Pienempään tilaisuuteen suosittelemme Hjeltin Salia. Romanttisen tilan katseenvangitsijana toimivat antiikkihuonekalut, erkkeri-ikkuna ja kristallikruunut. Tilaa suositellaan noin 30 henkilön illalliselle tai cocktailtilaisuuteen.

Lue lisää Hotel Arthurista »

Aleksanterin teatteri, Helsinki

aleksanterin_teatteri - Juhlatila - Venuu.fi

Yli sata vuotta vanha rakennus on häikäisevä jo itsessään, mutta oletko vielä nähnyt kuinka upeita tiloja rakennus kätkee sisäänsä?

Teatterisali on teatterin sydän ja vaikuttavat puitteet tekevät tästä tilasta ehdottomasti yhden Helsingin kuvauksellisimmista tiloista. Seminaari tai lanseeraustilaisuus on mahdollista järjestää jopa 450 vieraalle. Lavalla järjestyvät vaikkapa synttärit, häät tai illallinen jopa 100 vieraalle.

Intiimimpään tilaisuuteen sopii mystinen Salakapakka, joka nimensä mukaisesti on piilossa teatterin muilta tiloilta. Häshtägien käyttö on suotavaa, jotta ilta jää historiankirjoihin – niin piilossa tila on. Tilaan saat kätevästi tarjoilut Teatterin kautta ja lisäksi käytössäsi on oma baari.

Lue lisää Aleksanterin teatterista »

Juhlatila Aitio, Helsinki

juhlatila_aitio - Juhlatila - Venuu.fi

Suuntaa katseesi korkeuksiin ja Juhlatila Aitioon!

Pelkistetty ja yksinkertaisen tyylikäs tila toimii mainiosti niin häiden kuin kokouksien järjestämiseen. Tilaa on mahdollista koristella teemaan sopivaksi, ja moneksi muuntuvasta tilasta löytyy taatusti sopiva paikka kuvausseinälle. Muista napata polaroidkamera messiin!

Kokonaisuuden viimeistelee koko tilan mittainen näköalaterassi, jossa nautit auringonlaskuista sekä vuodenaikojen mukaan elävästä maisemasta. Iso terassi toimii sään salliessa alkumaljojen nauttimiseen tai cocktailpalojen tarjoiluun. Myös grillibileet onnistuvat terassilta löytyvän grillin ansiosta.

Tarjoiluista huolehtii Oivadeli Aitio, mutta tilaan on mahdollista tuoda omat juomat.

Lue lisää juhlatila Aitiosta »

Pyynikin Panimo, Tampere

Pyynikin Panimo - Tapahtumatila - Venuu.fi

Tällaista et muuualla näe!

Trendikäs, loft-henkinen tila lähellä Tampereen keskustaa. Suurten kuparipannujen keskellä kelpaa kuvata ja tulla kuvatuksi.

Panimon tilat tekevät juhlistasi viihtyisän elämyksen maustettuna modernilla nykytaiteella ja hyvällä ruualla. Panimo on jo vuosia ollut erityisen suosittu hää- ja karonkkapaikkana, mutta pannusalissa on vietetty myös monet ratkiriemukkaat juhlat.

Upea museoviraston suojelema tila ei jätä ketään kylmäksi!

Lue lisää Pyynikin Panimosta »

Manilla / Vanha Viinatehdas, Turku

manilla - Juhlatila - Venuu.fi

Manillan Vanha Viinatehdas sijaitsee Turun paraatipaikalla Förin tuntumassa Aurajoen itärannalla. Tila itsessään ja sen ympäröivä miljöö takaavat, ettet taatusti halua laskea kameraa kädestäsi hetkeksikään.

Vanhaa Viinatehdasta on kuvattu kauniiksi tapahtumatilaksi. Muunneltavaa tilaa koristavat tiiliseinät ja tyylikkäät lasilattiat, jotka tuovat upeasti esiin vanhan talon perustat, ja luovat ainutlaatuisen tunnelman tilaisuuteesi.

Rosoisen kaunis juhlaatila jakautuu kahteen kerrokseen mahdollistaen pienemmät ja suuremmat tilaisuudet.

Tilaan on mahdollista tuoda omat ruoat ja juomat.

Lue lisää Manillasta »


Eikö näistä vielä löytynyt sinulle sopivaa? Katso kaikki kuvaukselliset tilat Venuu.fi:stä:

Katso kaikki juhlatilat »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 tilaa alkuvuoden kick-offeihin ja retriitteihin »

Venuun parhaat: 10 x ravintolat yksityistilaisuuksiin »

Venuun parhaat: Suomen uniikeimmat tapahtumatilat »


Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku

Catering ja pitopalvelu Helsinki | Catering ja pitopalvelu Tampere | Catering ja pitopalvelu Turku

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required