Uusi vuosi, uudet työkujeet, mutta ideat loppu?

Tutkitusti parhaat ideat syntyvät toimiston ulkopuolella, joten työporukan luovuutta kannattaa ruokkia heti vuodenvaihteessa retriitillä tai kick-offilla. Mutta missä?

Kokosimme yhteen parhaat tilat alkuvuoden luoville kick-offeille tai retriiteille. Näyttäkää niille!

Top Lounges, Helsinki

Top Lounges - Venuu.fi

Top Loungesin Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevat näyttävät tilat nostavat alkuvuoden retriitit uudelle tasolle.

Top Loungesin hulppea Kattohuoneisto inspiroi takuulla, sillä kokoustamiseen sopivien tilojen lisäksi tilasta löytyy takallinen sohvalounge, kaksi saunaa ja kattoterassia.

Astoria-sali on juhla- ja kokoustilojen klassikko. Historiallisessa salissa onnistuu kick off ja retriitti isommallekin ryhmälle. Kokonaisuudessa on myös mm. esiintymislava, parvi ja baari sekä erikseenkin varatta tilava ja tyylikäs Astor kabinetti kokouksiin.

Top Lounges Ateljee puolestaan on upea parvellinen ullakkohuoneisto, jossa järjestyy rento mutta tyylikäs tilaisuus pienemmille ryhmille vaikka takkatulen loimussa.

Kaikki tilat ovat asiakkaan yksityisessä käytössä ja Top Loungesin kiitelty sekä palkittu catering ja palvelu takaavat onnistuneet tilaisuudet joka lähtöön.

Lue lisää Top Loungesin tiloista »

Lucy in the Sky, Espoo

Lucy in the Sky - Venuu.fi

Tämä on alkuvuoden kuumin sisäpiirivinkki! Lucy in the Sky avautuu Espoon Keilaniemeen tammikuussa 2020, ja huhut kertovat, että kyseessä on vuoden kuumin tila kick-offeille, sekä kaikille elämän juhlahetkille.

Retriitti upouusissa ravintolan tiloissa 80 metrin korkeudessa karistaa arjen pölyt jaloista. Tila henkii 70-luvun fiilistä, ja neljään ilmansuuntaan avautuvat maisemat huikeista lasiseinistä inspiroivat tulevan työvuoden suunnittelussa.

Tilan kautta tarjoilut onnistuvat aina aamupalasta 100 hengen illalliseen saakka, joten valinnanvaraa riittää. Ravintolan ScandinAsian -tyylistä keittiötä luotsaavat huippukokit Jouni Toivanen ja Richard Sloan. Pääosassa ovat pohjoismaiset raaka-aineet japanilaisella twistillä valmistettuina. Jos retriitti on intiimimpää sorttia, ravintolan pienempi Diamond Bar -kabinetti on myös varattavissa.

Lue lisää Lucy in the Skysta »

Villa Stenberg, Lohja

Villa Stenberg - Venuu.fi

Näkemiin kaupunki, hei ihana kick-off! Lohjan jylhissä maisemissa ajatus kulkee.

Kodikkaan tyylikkäässä hirsihuvilassa puitteet ovat kohdillaan: järvenranta, upea, täysin varusteltu, keittiö, tyylikkäät huoneet ja upea saunaosasto tekevät päivästä ikimuistoisen. Pihan puolelta löytyvä ulkoporeamme ja pulahduksen arvoinen puhdas järvi virkistävät tähtitaivaan alla.

Kolmen vartin näppärä ajomatka Helsingistä ja mahdollisuus majoittua kotoisasti seuraavaan päivään tekevät Villa Stenbergistä retriittikohteiden helmen.

Lue lisää Villa Stenbergistä »

G Livelab, Helsinki

G Livelab - Venuu.fi

Retriitti, kick-off, illallinen, konsertti – you name it, G Livelab taipuu kaikkeen.

Cooliakin coolimpi musiikki- ja tapahtumaklubi tarjoaa toimivat puitteet myös alkuvuoden työporukan tapahtumiin.

Tila sijaitsee Helsingin ytimessä Yrjönkadulla ja rouhea, avoin tila on räätälöitävissä moneksi. Paikalta löytyy Helsingin timanttisin äänentoisto, ja yläkerran luksusta huokuva, supertyylikäs The Suite -kattohuoneisto inspiroi siirtymään päivän kick-offista suoraan rentoon illanviettoon samalla porukalla. Päivän puheenvuoroja helpottaa erillinen esiintymisalue ja istumapaikat jopa 120:lle hengelle.

Lue lisää G Livelabista »

Teatterimuseo, Helsinki

Teatterimuseo - Venuu.fi

Entä jos kokeilisitte kick-offiin jotain ennennäkemätöntä?

Kaapelitehtaalla sijaitseva Teatterimuseo pistää luovuuden liikkeelle.
Teatterimuseon muuntautuvissa tiloissa jokaisen kick-off-osallistujan ideat pääsevät esille. Arkadia-teatterin laajennettavissa oleva tila, äänentoisto ja suuri valkokangas mahdollistavat esitelmöinnin ja ideoinnin jopa 80 hengelle. Myös museon 180 neliön näyttelytila ja koko museo ovat varattavissa.

Tunnelmaa ei Teatterimuseon rosoisesta tilasta puutu. Kick-off, ideointibattle lavalla, workshop tai retriitti museon pienemmissä tiloissa polkaisevat uuden työvuoden kunnolla käyntiin.

Lue lisää Teatterimuseosta »

House of Inspiration / Tapahtumatila Inspiration, Helsinki

House of Inspiration / Tapahtumatila Inspiration - Venuu.fi

House of Inspiration Punavuoressa taipuu näyttäväksi retriittipaikaksi, ja miksei sisustuslehden sivuillekin. Valkoisten seinien ja trendikalusteiden keskellä yhteistyö ja ideointi sujuu. Tila sopii erityisen hyvin kick-offeihin, joissa keskustellaan ja ideoidaan yhdessä, yhteisestä avoimesta tilasta nauttien. Päivän ilmapiiri pysyy rentona kun ihastelee lattiaan asti ulottuvien ikkunoiden takaa Punavuoren katujen meininkiä.

Avoimesta tilasta löytyy työpöytiä, tuoleja ja sohvia, jotka mahduttavat tilaan jopa 50 vierasta. Jättimäiseltä, huippuäänentoistolla varustellulta 150 tuuman HD-screeniltä kelpaa katsoa päivän materiaaleja tai viettää rento leffahetki osana kickoffia. Tilasta löytyy myös esiintymislava ja kompakti pikkukeittiö ketteriä ruokailuja varten. Vieraasi poistuvat House of Inspirationista monta ideaa rikkaampana.

Lue lisää House of Inspirationista »

Valkoinen sali, Helsinki

Valkoinen sali - juhlatila / Venuu.fi

Näyttävä Valkoinen Sali on todellinen monitoimitila paraatipaikalla, Senaatintorin laidalla. Kauttaaltaan restauroitu Valkoinen Sali on yhdistelmä modernia toimivuutta ja entisajan charmia. Tila taipuu moneen, ja oikein kalustamalla Sali saadaan räätälöityä erilaisten kick-offien tarpeisiin sopivaksi.

Tilasta löytyy konserttitasoinen äänentoisto sekä parvi, jota voi hyödyntää katsomona, cocktail-baarina, workshop-tilana tai peliluolana - mikä vaan tilaisuuden luonteeseen sopii. Herkulliset tarjoilut hoituvat käden käänteessä Soupster Cateringin kautta.

Historiallinen Valkoinen sali tekee vaikutuksen viihtyisyydellään ja lämpimällä tunnelmallaan. Muuntautumiskelpoisempaa tilaa saa hakea!

Lue lisää Valkoisesta salista »

HUONE Kamppi / Parakki, Helsinki

HUONE Kamppi / Parakki kokoustila - Venuu.fi

Uuden vuoden suunnitelmista muodostuu timantti, kun sulkeutuu päiväksi Parakin seinien sisäpuolelle.

Kampissa sijaitseva Parakki-kokoustila taistelee parempien retriittien ja kick-offien puolesta tarjoamalla leikkisän tilan jopa 25 hengelle. Loppuiko energia kesken ideoinnin? Eipä hätää, kipua seinustan sohvasoppeen tai piirrä koko seinän levyiseen liitutauluun.

Leikkisä tila on omiaan pitämään ideat tuoreina, samalla kun viimeisen päälle oleva kokousvarustelu siivittää retriitin ja ideat uudelle tasolle. Omasta keittiöstä tilattavissa olevat tarjoilut sujuvoittavat idearikasta päivää.

Lue lisää HUONE Kampista ja Parakista »

Meeting Park / Kamppi Class, Helsinki

Meeting Park / Kamppi Class kokoustila - Venuu.fi

Miksi lähteä kauas kun retriittipaikka löytyy läheltä? Meeting Parkin Kampissa sijaitseva vastikään uudistettu Class-kokoustila käynnistää alkuvuoden rytinällä ryhdikkään ilmeensä ja keskeisen sijaintinsa ansiosta.

Kampin kauppakeskuksen naapurissa kaikki on lähellä, mutta kokoustila vie ajatukset tulevaan vuoteen. Uudistettu, skarppi sisustus varmistaa että luovat ajatukset pysyvät kasassa, ja tilan korkeat ikkunat tuovat kaupungin fiilistä sisälle saakka.

Tilaan mahtuu jopa 50 henkeä, ja huippuluokan äänentoisto ja kookas valkokangas päästävät esitykset ja puheenvuorot oikeuksiinsa. Näin komeissa puitteissa kuningasideat ovat sääntö, eivät poikkeus.

Lue lisää Kamppi Classista »

Sarvikota, Mäntsälä

Sarvikota - Venuu.fi

Kuvittele tämä: retriittiporukka tilavassa, hämyisässä kodassa suuren nuotion ympärille kerääntyneenä. Perisuomalaista kotatunnelmaa huokuva Sarvikota takaa normeista poikkeavan työtapahtuman.

Mäntsälässä sijaitsevaan hurmaavaan, perinteiseen kotaan mahtuu 80 innokasta osallistujaa. Päivän tarjoilut järjestyvät teeman mukaisesti suoraan kotaan, vaikkapa nokipannukahvien muodossa, ja kodassa on myös tilaa kick-offpäivän oheisohjelmalle. Kodan pyöreä muoto varmistaa, että yhteishenki on huipussaan ja ajatustenvaihtoa riittää koko päivän tarpeiksi.

Sarvikota hurmaa taatusti juuriaan rakastavat suomalaiset sekä eksoottista suomalaista perinnettä ihastelevat ulkomaalaiset. Kokoa siis koko poppoo yhteen ilmavan kodan lumoavan lämmön ääreen.

Lue lisää Sarvikodasta »


Onko sopiva tila edelleen hakusessa? Katso kaikki kokoustilamme Venuu.fi:stä:

Katso kaikki kokoustilat »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 toimivinta kokoustilaa

Venuun parhaat: 10 x saunalliset kokous- ja edustustilat

Venuun parhaat: 10 x elämykset ja elämykselliset tilat


Juhlatilat Helsinki | Kokoustilat Helsinki | Saunatilat Helsinki |

Kokoustilat Espoo | Kokoustilat Vantaa | Kokoustilat Tampere | Kokoustilat Turku | Kokoustilat Uusimaa

Catering ja pitopalvelu Helsinki | Catering ja pitopalvelu Tampere | Catering ja pitopalvelu Turku


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen