Järjestä ikimuistoinen saunailta: 17 x vuokrattavat saunatilat Espoo - Venuu.fi

Astu lämpimiin löylyihin ja anna arjen murheiden kaikota! Espoo on täynnä mitä upeimpia saunoja: on konttisauna, saunatila, tilaussauna, aitiosauna, rantasauna – mitä vain mitä voitkaan toivoa! Rannikkokaupunkina monet Espoon saunojen helmistä on myös luonnonvesien rannalla, meren tai järven äärellä, mikä nostaakin saunomisen aina astetta paremmalle tasolle. Pelkän vuokrattavan saunatilan voi täydentää myös lisäpalveluilla aina tarjoiluista ohjelmaan sekä majoitukseen!

Saunatilat Espoo: tässä tulee Venuun suosikit ⬇️

Vesiurheilukeskus Laguuni / Konttisauna

Laguunin ainutlaatuinen, kelluva konttisauna hurmaa Espoon Keilaniemessä – Venuu.fi
Vesiurheilukeskus Laguuni / Konttisauna

Koe lempeät puusaunan löylyt ja virkistävä merivesi lähellä kaikkea! Vesiurheilukeskus Laguunin saunatila Espoon Keilaniemessä sopii kuin nenä päähän pienemmän porukan saunailtaan. Itse saunan lisäksi on vuokrattavissa tunnelmallinen takkahuone sekä upea kattoterassi paljuineen. Siivous ja päivystävä saunamestari sisältyy hintaan!

Kapasiteetti istuen / seisten: 15 / 20

Oma ruoat / omat juomat: Ei / Ei

Lue lisää Laguunin Konttisaunasta »

Solvalla / Rantasaunat

Scandinaavisen tyylikkäät Solvallan rantasaunat sopivat loistavasti saunailtaan tai vaikka off-site kokoukseen - Venuu.fi
Solvalla / Rantasaunat

Hyppää löylyihin Pitkäjärven rannalla, Espoon Nuuksiossa! Hurmaava Solvallan saunatila sopii loistavasti kaveriporukan illanviettoon, mutta myös esimerkiksi tiimin rentoon off-site -kokouspäivään. Tilavaan saunaan sopii 15 henkeä kerrallaan, mutta tarvittaessa on mahdollista myös vuokrata viereinen pienempi rantasauna, johon mahtuu 6 henkeä. Jos ei halua murehtia tarjoilujen järjestämisestä, voi ne tilata suoraa Solvallasta!

Kapasiteetti istuen / seisten: 15 / 15

Oma ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää Solvallan rantasaunoista »

Espoo Metro Areena / Aitio 321+322

Saunailta nousee taatusti uudelle tasolle Metro Areenan aitiosaunatilassa - Venuu.fi
Espoo Metro Areena / Aitio 321+322

Nosta yrityksesi saunailta uudelle tasolle Espoo Metro Areenan sauna-aitiossa! Tyylikkään saunatilan voi buukata sellaisenaan tai esimerkiksi jonkin Areenan tapahtuman yhteydessä, jolloin illan ohjelmakin on taattu. Jopa tilavan saunan lauteilta näkee suoraan Areenalle! Saunailtojen lisäksi aitio sopii loistavasti kokoustamiseen ja esimerkiksi workshoppeihin. Sijainti on tässä vuokrasaunassa timanttinen, sillä lähin metroasema sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä ja tokikaan suurella areenalla ei ole parkkipaikoista puutetta.

Kapasiteetti istuen / seisten: 60 / 30

Oma ruoat / omat juomat: Ei / Ei

Lue lisää Espoo Metro Areenan aitiosta »

Koiviston Huvila / Iso Sauna

Ihanasti historiaa huokuva Koiviston Huvilan saunatilan löylyt sekä maisemat ovat täys kymppi - Venuu.fi
Koiviston Huvila / Iso Sauna

Historian havinaa huokuva Koiviston Huvila on saanut alkunsa jo 1920-luvulla! Huvilan pihapiirissä sijaitseva saunatila Iso Sauna hurmaa vieraat niin löylyillään kuin maisemillaan Nuuksion Sahajärvelle. Tämä saunatila Espoon upean luonnon helmassa sopii loistavasti rentoihin saunailtohin ja virkistyspäiviin kaveriporukan tai vaikkapa tiimin kesken. Isomman vuokrasaunan lisäksi on mahdollista varata myös huvilan pienempi sauna, mikäli kaipaatte hieman lisätilaa!

Kapasiteetti istuen / seisten: 20 / 20

Oma ruoat / omat juomat: Ei / Ei

Lue lisää Koiviston Huvilan saunasta »

Saunat.fi Tapiola

Saunat.fi Tapiolan modernin tyylikäs saunatila on ykkösvalinta, kun saunailtaa halutaan jatkaa aamun pikkutunneille asti - Venuu.fi
Saunat.fi Tapiola

Kun toiveena on saunoa ja juhlia aamun pikkutunneille asti, on tässä siihen vaihtoehto #1! Saunat.fi Tapiolassa juhlit Espoon Tapiolan kattojen yllä jopa aamukuuteen asti. Tilan tyylikäs ja moderni ilme sopii niin rennommin saunailtoihin kuin vaikkapa kokouspäivään joka jatkuu saunomisen merkeissä. Saunatilaa koristaa suuret ikkunat ja maisemien ihailua voi jatkaa myös viihtyisän terassin puolella! Hintaan sisältyy aina loppusiivous.

Kapasiteetti istuen / seisten: 30 / 30

Oma ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää Saunat.fi Tapiolasta »

Raiskin saunatilat

Erittäin tilava Raiskin saunatila mahduttaa jopa yli 100 henkeä viettämään iltaa - Venuu.fi
Raiskin saunatilat

Tässä saunatilassa kelpaa saunoa ja juhlia isonkin joukon voimin – Raiskin saunatiloihin mahtuu nimittäin jopa reilu 100 henkeä! Hulppeasta 250m2 saunatilasta ei tila lopu myöskään saunan lauteilta tai terassilta: löylyihin sopii kerrallaan 20 henkeä ja terasseja on jopa kaksin kappalein! Juomat pysyvät saunassakin kylmänä ainutlaatuisen kylmäkaivon ansiosta. Puitteisiin kuuluu lisäksi laadukas äänentoisto sekä poreallas.

Kapasiteetti istuen / seisten: 100 / 100

Oma ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää Raiskin saunatiloista »

Psst! Checkaa myös Raiskin Saunarekka, jonka voi tilata mihin vain omaan tilaisuuteen 🚚

Hotelli Nuuksio / Rantakabinetti & rantasauna

Nuuksion Siikajärven rannalla sijaitseva Hotelli Nuuksion saunatila on omiaan aurinkoiseen kesäpäivään saunoen - Venuu.fi
Hotelli Nuuksio / Rantakabinetti & rantasauna

Vuokrattava saunatila Espoossa, Nuuksion Siikajärven rannalla on taatusti nappivalinta illanviettoon hyvästä seurasta ja lämpimistä löylyistä nauttien! Hotelli Nuuksion saunatilan kabinetti tuo mukavasti oleskelutilaa myös löylyjen ulkopuolella. Rakennuksen kaksi tilavaa saunaa mahduttaa kuitenkin myös kerrallaan koko poppoon lauteilleen!

Kapasiteetti istuen / seisten: 24 / 24

Oma ruoat / omat juomat: Ei / Ei

Lue lisää Hotelli Nuuksion rantasaunasta »

Backbyn Kartano / Tilaussaunat

Hulppeat Backbyn Kartanon tilaussaunat kruunaa useamman saunan kokonaisuus sekä uima- ja poreallas - Venuu.fi
Backbyn Kartano / Tilaussaunat

Hullaannu upeista kartanomaisemista Backbyn Kartanon tilaussaunoissa! Hulppea sauna- ja allasosasto on oikea hyvinvoinnin keidas. Saunatilojen kokonaisuuteen kuuluu useampi sauna sekä jopa yksi höyrysauna, uima-allas sekä poreallas. Myös erilaisia hemmotteluja ja elämyksiä on mahdollista järjestää! Saunatilassa sekä kartanolla muutoinkin tarjoilut loihtii kartanon oma keittiö ja halutessanne majoitus järjestyy kartanon huoneissa.

Kapasiteetti istuen / seisten: 50 / 50

Oma ruoat / omat juomat: Ei / Ei

Lue lisää Backbyn Kartanon tilaussaunoista »

Mataskär

Tyylikäs Mataskär tarjoilee pehmeät löylyt ja ihanan saunaillan saaristossa - Venuu.fi
Mataskär

Mataskär, suomeksi Matasaari sijaitsee aivan Espoon Suvisaariston rajalla, jossa se tarjoilee vierailijoilleen ihanaa saaristolaistunnelmaa! Saaren viihtyisä saunatila on suunniteltu tyylikkään modernilla maulla, jonka vain kruunaa saunan ensiluokkaiset puulämmitteiset löylyt. Ulkoa löytyy tilava terassi, jossa voi viettää iltaa paljussa rentoutuen sekä grillaillen, samalla saariston maisemia ihaillen. Saarelle on siltayhteys mantereelta, joten paikalle on helppoa saapua autolla!

Kapasiteetti istuen / seisten: 15 / 10

Oma ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää Mataskärista »

Haltia Lake Lodge / Sauna Vilpola

Haltia Lake Lodgen saunatila on nappivalinta suomalaista designia arvostavalle - Venuu.fi
Haltia Lake Lodge / Sauna Vilpola

Pienen porukan illanviettoihin ja muihin rentoihin kokoontumisiin sopiva Sauna Vilpola tarjoilee upealla suomalaisella designilla varustetun saunatilan Espoon Nuuksiossa! Tarjoilut on mahdollista tilata joko suoraa saunatilaan tai poppoon voi siirtää ruokailemaan viereiseen ravintola Haltiaan. Mikäli rauhaisat metsämaisemat houkuttelee pidemmäksikin aikaa, voi majoitusta tiedustella Haltia Lake Lodgen huoneissa tai glamping-teltoissa!

Kapasiteetti istuen / seisten: 8 / 15

Oma ruoat / omat juomat: Ei / Ei

Lue lisää Haltia Lake Lodgen sauna Vilpolasta »

Sihi Lounge

Sihi Loungen tähti on tilava terassi paljuineen ja grilleineen - Venuu.fi
Sihi Lounge

Tässä tilassa on kaikki mitä saunatilalta voi kaivata! Sihi Lounge tarjoilee isommallekin joukolle juhlapuitteet, joihin kuuluu avara ruokailutila sekä lounge, terassi porealtaalla ja grillillä varustettuna, sikarihuone, keittiö – ja tietenkin se sauna. Saunatila on muutoinkin hyvin varusteltu: käytössänne on suuri valkokangas, äänentoisto, karaoke, keittiökoneet sekä astiasto.

Kapasiteetti istuen / seisten: 60 / 54

Oma ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää Sihi Loungesta »

Villa Frosterus / Rantasauna

Sympaattinen mökkihenkeä huokuva saunatila Soukanniemen rannassa valloittaa sydämet - Venuu.fi
Villa Frosterus / Rantasauna

Aivan ihana punainen rantasauna Espoon Soukanniemessä valloittaa sydämet! Hurmaava Villa Rosteruksen saunatila huokuu ihanan perinteistä mökkisaunan tunnelmaa. Loistava kohde arjen irtiottoon! Saunan lisäksi rakennuksessa on tupa, jossa vilvoitella sekä viettää iltaa löylyjen jälkeenkin. Sympaattisen saunatilan luota lähtee tukeva laituri, josta pääsee näppärästi uimaan hiekkapohjaiseen mereen.

Kapasiteetti istuen / seisten: 15 / 15

Oma ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää Villa Frosteruksen rantasaunasta »

Hotelli Lepolampi / Iso rantasauna

Pulahda virkistävään järviveteen ja nauti lämpimistä löylyistä Hotelli Lepolammen rantasaunassa - Venuu.fi
Hotelli Lepolampi / Iso rantasauna

Isommallekin porukalle sopiva saunatila lammen rannalla! Espoossa, Nuuksion kyljessä sijaitseva Hotelli Lepolampi sekä sen viihtyisä rantasauna kutsuu viettämään viihtyisää iltaa saunoen, uiden ja hyvästä seurasta nauttien. Omalta laiturilta tai hiekkarannalta pääsee näppärästi uimaan kirkasvetiseen lampeen. Saunailtaa voi myös laajentaa ruokailemaan hotellin ravintolaan sekä yöpymään sen viihtyisiin huoneisiin.

Kapasiteetti istuen / seisten: 45 / 45

Oma ruoat / omat juomat: Ei / Ei

Lue lisää Hotelli Lepolammen rantasaunasta »

VIP Bartenders Saunatila

Viihtyisä saunatila kattoterassin kera on mainio paikka kaveriporukan tai tiimin illanviettoon - Venuu.fi
VIP Bartenders Saunatila

VIP Bartenders Studion ylimmästä kerroksesta löytyy viihtyisä vuokrattava saunatila, jossa viettää iltaa oman porukan kesken! Tila sopii loistavasti niin polttareihin, synttäreihin kuin ihan vain rentoon saunailtaankin. Tilan puitteisiin kuuluu 65" näyttö, äänentoisto sekä kevyt astiasto. Vuokrasaunaan kuuluu oleskelutilan ja itse saunan lisäksi kattoterassi, johon on mukava siirtyä vilvoittelemaan löylyjen välissä. Illan kruunaa erillisestä tilauksesta VIP Bartendersien cocktail-koulu!

Kapasiteetti istuen / seisten: 20 / 12

Oma ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää VIP Bartendersin saunatilasta »

Bodomin Kartano / Rantasauna

Upeissa kartanomaisemissa sijaitseva saunatila hurmaa näkymien lisäksi myös puitteillaan - Venuu.fi
Bodomin Kartano / Rantasauna

Bodom-järven rannalla, luonnonkauniilla paikalla Espoossa sijaitseva kartano sekä sen viihtyisä rantasauna hurmaavat ilmeellään! Täysin uusittu, vuokrattava saunatila sopii loistavasti niin rentoihin illanviettoihin, off-site kokouspäiviin kuin oman porukan rapujuhliinkin. Järvelle sekä kartanolle päin avautuvalta saunatilan terassilta kelpaa ihailla upeita maisemia pitkin iltaa sekä löylyjen välissä! Tarjoilut järjestyvät helposti suoraa kartanon keittiöstä.

Kapasiteetti istuen / seisten: 20 / 12

Oma ruoat / omat juomat: Ei / Ei

Lue lisää Bodomin Kartanon rantasaunasta »

Nuuksion Kattila / Savusauna

Perinteisen savusaunan löylyissä vietätte ikimuistoisen saunaillan - Venuu.fi
Nuuksion Kattila / Savusauna

Sukella syvälle suomalaisen saunaperinteen maailmaan savusaunassa! Hurmaava Nuuksion Kattilan saunatila tarjoilee pehmeiden löylyjen lisäksi myös virkistävät pulahdukset järvessä sekä rentouttavat lämmöt paljussa. Savusaunan lisäksi saunatilaan kuuluu takkahuone, jonka puolella voi jatkaa illanviettoa tai vaikkapa kokousta, sekä terassi upein järvimaisemin. Kysy myös mahdollisuudesta tarjoiluihin sekä majoitukseen!

Kapasiteetti istuen / seisten: 40 / 20

Oma ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää Nuuksion Kattilan savusaunasta »

Rongo-talo / Sauna ja takkahuone

Viihtyisä Rongo-talon saunatila on mainio paikka pienemmän porukan saunailtoihin - Venuu.fi
Rongo-talo / Sauna ja takkahuone

Espoon Mankkaalla sijaiseva Rongo-talon saunatila on nappivalinta pienemmän porukan kokoontumisiin saunoen! Saunatilaan kuuluu tilava sauna, 4 hengen poreallas sekä takkahuone. Tilasta löytyy myös runsaasti jääkaappitilaa, johon saada ruoka- ja juomatarjoilut kylmään, sekä 60" televisio Chromecastilla varustettuna.

Kapasiteetti istuen / seisten: 20 / 15

Oma ruoat / omat juomat: Kyllä / Kyllä

Lue lisää Rongo-talon saunasta »


Tutustu täältä kaikkiin Venuusta löytyviin Espoon saunatiloihin »


Lue seuraavaksi:


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen