Aikeissa järjestää juhlat Tampereella? Kaupungista löytyy monia uniikkeja ja näyttäviä juhlatiloja, joissa juhlitaan hyvällä tunnelmalla häitä, syntymäpäiviä, karonkkaa, pikkujouluja tai firman juhlia. Tsekkaa ainakin nämä Tampereen kiinnostavimmat juhlatilat ja laita elämäsi juhlat aluille!

1. Pyynikin Panimo

Pyynikin Panimo - varaa Venuu.fi:stä

Pyynikin Panimo on upea trendikäs ja näyttävä juhlatila Pyynikillä, lähellä Tampereen keskustaa. Kuparipannujen keskellä järjestyy juhlat häistä pikkujouluihin ja karonkasta illalliseen. Upea huonekorkeus, jättimäiset ikkunat ja ihanan industriaalinen fiilis tekevät juhlista täällä ikimuistoiset.

Lue lisää Pyynikin Panimosta »

2. Ravintola Piha

Ravintola Piha - varaa Venuu.fi:stä

Skandinaavisen vaalea ja valloittava Ravintola Piha on omiaan juhliin, kun halutaan nauttia ruoasta pitkän kaavan mukaan ja juhlia tyylillä. Erityisesti häävastaanotoille ja synttäridinnereille sopiva juhlapaikka sijaitsee entisessä kutomossa, ja henkii freesiä mutta tyylikästä fiilistä. Kaikki tarjoilut alkumaljoista myöhäisillan snackseihin saat vaivatta ravintolalta.

Lue lisää Ravintola Pihasta »

3. G Livelab Tampere

G Livelab Tampere - varaa Venuu.fi:stä

Rokkiklubitunnelmaa ja kaupungin parhaan keikkapaikan tarjoilee G Livelab Tampere! Historiallisessa Frenckellin pannuhuoneessa sijaitseva upea liveklubi sopii erinomaisesti tapahtumiin, joissa tunnelma on katossa ja musiikkiesityksillä on iso rooli. Täällä järjestät eeppiset synttärit, livekeikan, firman pikkujoulut tai muun upean tapahtuman.

Lue lisää G Livelab Tampereesta »

4. Villa Sofia

Villa Sofia - varaa Venuu.fi:stä

Sympaattinen ja tunnelmallinen vaaleanpunainen talokaunotar Villa Sofia järjestää juhlat kuin juhlat varmalla kokemuksella. Tila huokuu lämmintä ja eleganttia tunnelmaa, joten juhlien onnistuminen on taattua yhteisten, pitkien pöytien äärellä. Villa Sofia on tunnetusti hääpaikkojen aatelia!

Lue lisää Villa Sofiasta »

5. Ravintola Periscope / Lounge Bar

Ravintola Periscope / Lounge Bar - Varaa Venuu.fi:stä

Periscope on pettämätön yhdistelmä trendikästä tunnelmaa, upeita maisemia ja herkullisia tarjoiluja. Ravintola Periscopen yläkerrassa sijaitsevassa Lounge Barissa vietetään rennon tyylikkäästi niin pikkujoulut, cocktailtilaisuudet, syntymäpäivät kuin illalliset. Iltatilaisuuksiin mahdollista saada myös DJ!

Lue lisää Periscope Lounge Barista »

6. Tila Lounge & Showroom

Tila Lounge & Showroom - varaa Venuu.fi:stä

Tyyliä, tyyliä. Sitä löytyy Tila Lounge & Showroomista, jonka linjakas arkkitehtuuri ja trendikäs kalustus vievät ajatukset heti New Yorkin sykkiviin taidepiireihin. Erillinen takkahuone, lounge, sauna ja oma uima-allas varmistavat, ettei täällä juhliessa tule tylsää. Synttäreiden, polttareiden ja pikkujoulujen lisäksi upea tila taipuu erinomaisesti myös tuotelanseerauksiin, vaikuttajatapahtumiin ja edustustilaisuuksiin.

Lue lisää Tila Lounge & Shorwoomista »

7. Näsilinna / Herrainhuone

Näsilinna / Herrainhuone - Varaa Venuu.fi:stä

Mikäli kaipaat juhliisi aristokraattista tunnelmaa, Näsilinna on oikea valinta. Historiallinen Näsilinna kätkee sisäänsä upean uniikkeja saleja. Herrainhjuone on linnan toiseksi suurin sali, jonne mahtuu istuen noin 40 vierasta ja seisten jopa 80. Tilan täysin uniikki tunnelma hurmaa sekä kokousvieraat että juhlaväen.

Lue lisää Näsilinnasta »

8. Dining 26

Dining 26 - varaa Venuu.fi:stä

Välimerellistä tunnelmaa keskellä Tampereen keskustaa! Dining 26:ssa järjestyy niin yksityis- kuin yritystilaisuudet sekä illalliset ammattitaitoisen henkilökunnan hoteissa. Hurmaa vieraasi keittiön loihtimilla makuelämyksillä!

Lue lisää Dining 26:sta »

9. Työväenmuseo Werstas / Galleria Bertel

9. Työväenmuseo Werstas / Galleria Bertel - varaa Venuu.fi:stä

Työväenmuseo Werstaan juhlatila Galleria Bertel on uniikki ympäristö juhlien viettämiseen. Korkeat ikkunat antavat tilaan upeasti valoa ja maisema avautuu Finlaysonin historialliselle tehdasalueelle. Edullinen tila niin yritystilaisuuksiin kuin merkkipäivien, karonkan, perhejuhlien tai häiden juhlimiseen.

Lue lisää Työväenmuseo Werstaasta »

10. Klubi 57

Klubi 57 - varaa Venuu.fi.stä

Toimiva juhlatila Tampereella, joka muuntautuu helposti tyylistä ja tunnelmasta toiseen. Soveltuu sekä istuvaan illalliseen että menevämpiin juhliin kuten pikkujouluihin. Tilaan on mahdollista tuoda omat tarjoilut.

Lue lisää Klubi 57:stä »


Kyytiä vailla? Hoida siirtymät helposti Tampereella minibussilla tai linja-autolla ja kilpailuta tilausajot ilmaiseksi Suomen suurimmalla tilausajosivustolla Tilausajot.netissä!

Eikö näistä vielä löytynyt mieleistä tilaa juhliin? Katso kaikki Venuu.fi:n juhlatilat Tampereella:

Katso kaikki Tampereen juhlatilat »


Lue seuraavaksi:

5 x Tampereen parhaat saunat

Parhaat kokoustilat Tampereella

Venuun parhaat: 5 x pitopalvelut Tampereella


Juhlatilat Tampere | Kokoustilat Tampere | Saunatilat Tampere

Synttärijuhlatilat | Synttärijuhlatilat Helsinki | Synttärijuhlatilat Espoo | Synttärijuhlatilat Vantaa | Synttärijuhlatilat pääkaupunkiseutu | Synttärijuhlatilat Turku | Synttärijuhlatilat Tampere

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required