10 kiinnostavinta juhlatilaa Tampereella

Aikeissa järjestää juhlat Tampereella? Kaupungista löytyy monia uniikkeja ja näyttäviä juhlatiloja, joissa juhlitaan hyvällä tunnelmalla häitä, syntymäpäiviä, karonkkaa, pikkujouluja tai yritysjuhlia. Tutustu näihin Tampereen kiinnostavimpiin juhlatiloihin ja varaa unelmien juhlatila helposti!

1. Pyynikin Panimo

Pyynikin Panimo - varaa Venuu.fi:stä

Pyynikin Panimo on upea trendikäs ja näyttävä juhlatila Pyynikillä, lähellä Tampereen keskustaa. Kuparipannujen keskellä järjestyy juhlat häistä pikkujouluihin ja karonkasta illalliseen. Lisäksi tilassa järjestyvät näyttävät yritysjuhlat tai isommat kokoukset.

Lue lisää Pyynikin Panimosta »

2. TEHDAS 108

Tehdas 108 - varaa Venuu.fi:stä

Uniikki, rouhea, urbaani. Tätä on Nokian Tehdassaarella sijaitseva TEHDAS 108, joka on entiseen tehdasrakennukseen rakennettu juhlatila. Täällä industrial-tyylisessä tilassa järjestyy tilaisuus kuin tilaisuus häistä pikkujouluihin ja seminaarista teatteriin.

Lue lisää Tehdas 108:sta »

3. Ravintola Frankly

Ravintola Frankly - varaa Venuu.fi:stä

Arvostatko hyvää tunnelmaa ja suussasulavaa ruokaa? Silloin Ravintola Frankly on varmasti makuusi. Täällä järjestyy vaivattomasti häät, illallinen, pikkujoulut, perhejuhlat ja muutkin tärkeät tilaisuudet.

Lue lisää Ravintola Franklystä »

4. Dining 26

Dining 26 - varaa Venuu.fi:stä

Välimerellistä tunnelmaa keskellä Tampereen keskustaa! Dining 26:ssa järjestyy niin yksityis- kuin yritystilaisuudet sekä illalliset ammattitaitoisen henkilökunnan hoteissa. Hurmaa vieraasi keittiön loihtimilla makuelämyksillä!

Lue lisää Dining 26:sta »

5. Työväenmuseo Werstas / Galleria Bertel

Työväenmuseo Werstas / Galleria Bertel - varaa Venuu.fi.stä

Työväenmuseo Werstaan juhlatila Galleria Bertel on uniikki ympäristö juhlien viettämiseen. Korkeat ikkunat antavat tilaan upeasti valoa ja maisema avautuu Finlaysonin historialliselle tehdasalueelle. Edullinen tila niin yritystilaisuuksiin kuin merkkipäivien, karonkan, perhejuhlien tai häiden juhlimiseen.

Lue lisää Työväenmuseo Werstaasta »

6. Villa Sofia

Villa Sofia - varaa Venuu.fi:stä

Sympaattinen ja tunnelmallinen Villa Sofia järjestää juhlat kuin juhlat varmalla kokemuksella. Tila huokuu lämmintä ja elegantta tunnelmaa, joten juhlien onnistuminen on taattua. Kysy myös kokkauskurssia hauskaksi ohjelmaksi!

Lue lisää Villa Sofiasta »

7. Pikkupalatsi

Pikkupalatsi Juhlakerros - varaa Venuu.fi:stä

Arvokkaasta ja kuninkaallisesta tunnelmasta pitäville suosittelemme Pikkupalatsia. Finlaysonin historiallisessa tehdasalueella sijaitseva Pikkupalatsi on varmasti yksi Tampereen näyttävimmistä juhlatiloista. Täydellinen paikka häihin, pikkujouluihin, yritysjuhliin, illallisiin sekä muihin isoihin tai pienempiin tilaisuuksiin.

Lue lisää Pikkupalatsista »

8. Elämyspalvelut Nostalgia

Elämyspalvelut Nostalgia - varaa Venuu.fi:stä

Teiskossa sijaitseva Elämyspalvelut Nostalgia tarjoaa monipuoliset juhla- ja kokoustilat luonnon helmassa. Täällä järjestyy rennompi kokous, kick-off, tiimipäivä tai kesäpäivät sekä myös yksityistilaisuudet polttareista illanistujaisiin tai kaveriporukan mökkireissuun. Kysy myös huimista elämyksistä!

Lue lisää Elämyspalvelut Nostalgiasta »

9. Klubi 57

Klubi 57 - varaa Venuu.fi.stä

Uusi ja näyttävä juhlatila Tampereella, joka muuntautuu helposti tyylistä ja tunnelmasta toiseen. Soveltuu sekä istuvaan illalliseen että menevämpiin juhliin kuten pikkujouluihin. Tilaan on mahdollista tuoda omat tarjoilut.

Lue lisää Klubi 57:stä »

10. Bar Bertel

Bar Bertel - varaa Venuu.fi:stä

Tampereen keskustassa Hämeenkadulla sijaitseva Bertel sopii meneviin ja säkenöiviin juhliin ja tilaisuuksiin. Bertelin tiloissa järjestyvät yritystilaisuudet kokouksista aamiaistilaisuuksiin ja pikkujouluhin sekä yksityistilaisuudet syntymäpäivistä luokkakokouksiin ja ystäväporukan juhliin.

Lue lisää Bar Bertelistä »


Eikö näistä vielä löytynyt mieleistä tilaa juhliin? Katso kaikki Venuu.fi:n juhlatilat Tampereella:

Katso kaikki Tampereen juhlatilat »

Lue seuraavaksi:

5 x Tampereen parhaat saunat

Parhaat kokoustilat Tampereella

10 x uniikit hääpaikat

Juhlatilat Tampere | Kokoustilat Tampere | Saunatilat Tampere
Festlokaler Stockholm | Konferensrum Stockholm | Bröllopslokal Stockholm
Meeting Rooms Copenhagen | Wedding Venue Copenhagen