Vuosi 2023 lähenee nopeasti, oletko valmistautunut tärkeisiin hetkiisi myös ruoan osalta? Pitopalvelun avulla et pelkästään helpota omaa taakkaasi keittiössä, vaan saat enemmän aikaa vieraiden kanssa keskusteluun ja hauskanpidolle. Ja mikäs sen parempaa kuin olla murehtimatta ostoslistan tekemisestä ja ruokaostosten shoppailusta!

Tsekkaa alta suussa sulavat pitopalvelut ja buukkaa omasi jo tänään! 😋

Food Camp Finland

Food Camp Finland catering tarjoaa huippulaatuisen ja käsityönä valmistetun ruoan joko yrityksesi tai perheesi tapahtumaan.
Food Camp Finland

UUSIMAA Enemmän kuin pelkkä pitopalvelu? Check!

Food Camp Finlandin huippulahjakas poppoo ymmärtää kuinka ruokailu yhdistää ihmisiä! Asiakkaidensa inspiroimana heidän käsistään syntyy kauniita ja houkuttelevia annoksia – aina huomioiden asiakkaiden tavoitteet ja intohimot. Food Camp Finland tarjoaa huippulaatuisen ja käsityönä valmistetun ruoan joko yrityksesi tai perheesi tapahtumaan.

Mikäli kaipaat tulevaan tapahtumaasi täydellisen ja yksilöllisen ruokailu kokemuksen sekä ikimuistoisen tunnelman ota yhteyttä jo tänään! ⭐️

Lue lisää Food Camp Finlandista »

Tårget

Tårgetin pitopalvelun ruokalistat ovat saaneet inspiraationsa sekä maailmalta että skandinaavisen keittiön suurenmoisista mauista.
Tårget

VARSINAIS-SUOMI Tårgetin keittiömestarin Sami Koiviston suunnittelemat annokset ovat saaneet inspiraationsa sekä maailmalta että skandinaavisen keittiön suurenmoisista mauista. Tårgetin annoksista heijastuu klassiset maut modernilla otteella buffet- tai lautas-menuna.

Jos pelkäät, että herkkuhammasta jää kolottamaan, älä huoli! Saat myös tilattua herkullisia kakkuja ja muita leivonnaisia ​​tilaisuuteesi heidän omalta leipuriltaan. Näillä saat räätälöityä koko pitopalvelun juuri visiosi mukaan.

Pyydä tarjousta ja aloittakaa yhdessä rakentamaan näkemyksesi mukaista kokonaisuutta 🎯

Lue lisää Tårgetista »

Arto Rastas Catering

Korkealuokkainen Arto Rastas Catering sävähdyttää ammattitaitoisella otteellaan.
Arto Rastas Catering

UUSIMAA & PIRKANMAA Korkealuokkaista "meiltä onnistuu" -henkeä tarjoava pitopalvelu sävähdyttää ammattitaitoisella otteellaan.

Mikäli haluat ottaa tauon suunnittelusta, pitopalvelun henkilökunta on valmis laatimaan menut yritys- ja yksityistilaisuuksien tarpeisiin. Tarjoilut ovat muokattavissa aina toiveiden ja tarpeiden mukaan – herkullisuutta sekä terveellisyyttä unohtamatta. Olisiko aika rentoutua sekä keskittyä olennaiseen, ja antaa taidokkaan henkilökunnan taikoa laadukkaat ja unohtumattomat menut?

Mikäli et tarvitse juuri tällä hetkellä pitopalvelua, pidä mielessä myös Arto Rastas Cateringin tarjoamat ruoanlaittokurssit, jotka voidaan muokata vastaamaan porukan toiveita ja vaatimuksia 👩🏼‍🍳

Lue lisää Arto Rastas Cateringista »

Pepper Catering

Pepper Catering tarjoaa perinteistä ruokaa trendikkäällä otteella!
Pepper Catering

PIRKANMAA Pepper Cateringilta saat koko paketin: perinteistä ruokaa trendikkäällä otteella, tarjoilijat tilaisuuden ajaksi sekä ruokien kuljetuksen tapahtumapaikalle.

Onko valintasi ihanan täyteläinen kolmen ruokalajin menu vai kenties kevyempi, pienistä napostelupaloista syntyvä kokonaisuus? Either way, Pepper Cateringilta se onnistuu! Ammattitaitoinen henkilökunta hoitaa lisäksi kaiken ruoan tarjoilusta astioiden keräämiseen sekä täyttämiseen. Voit myös näppärästi vuokrata astioita tai ruokailuvälineitä samasta osoitteesta.

Pepper Cateringin herkulliset juhlamenut auttavat tarjoilujen valinnassa, ja voit itse soveltaa kokonaisuutta toiveidesi mukaan 🍽

Lue lisää Pepper Cateringista »

Scandinavian Chefs Gourmet Catering

Scandinavian Chefs Gourmet Catering tarjoaa pitopalvelua 20 vuoden kokemuksella Uudenmaan alueella.
Scandinavian Chefs Gourmet Catering

PIRKANMAA Scandinavian Chefs Gourmet Cateringilta onnistuu niin "avaimet käteen" -ratkaisut kuin kevyemmät, osittaiset toteutukset - juuri tarpeidesi mukaan!

Olipa kyseessä yritystapahtuma, häät tai muu juhla, onnistuu tältä poppoolta pöytiin- ja buffet-tarjoilut yli 20 vuoden kokemuksella. Tilaamalla juuri omiin tarpeisiin luodun juhlamenun, teet itsellesi juhlista helpomman, hauskemman ja varmasti oman näköiset.

Nappaa Scandinavian Chefs Gourmet Catering mukaan juhlaasi ja anna päivän soljua kuin tanssi! 🥂

Lue lisää Scandinavian Chefs Gourmet Cateringista »


Onko etsinnässä lisäksi monipuolinen esiintyjä, tarvikkeet tapahtumaasi tai kuvaaja ikuistamaan päiväsi? Muista katsoa nämä, sekä loput Suomen parhaat cateringit Venuu.fi:stä!

Tutustu valikoimaan täältä »


Lue seuraavaksi:

2023 kuumimmat tilat ja palvelut

Bisnesillallinen tulossa? Ota etiketti haltuun

Bileet tulossa? Hanki ainakin nämä juhlatarvikkeet?


Catering ja pitopalvelu Helsinki | Catering ja pitopalvelu Espoo | Catering ja pitopalvelu Vantaa | Catering ja pitopalvelu Tampere | Catering ja pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Lahti | Catering ja pitopalvelu Kouvola | Catering ja pitopalvelu häihin | Tarjoilut juhliin | Tarjoilut pikkujouluihin


Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required