Onko sinulla tärkeää kerrottavaa ja näytettävää? Tuotelanseeraus, mediatilaisuus, pressipäivät tai pop-up showroom vaativat tapahtumapaikoikseen jotain näyttävää, ja samalla toimivaa.

Jätä täydellisen tilan skouttaus suosiolla muille, täältä löydät upeimmat tilat, jotka sopivat täydellisesti PR-tapahtumaasi! Vaikuttajat ja media paikalle, nyt näytetään niille!

House of Inspiration / Brand Experience Pop-Up Store

House of Inspiration / Brand Experience Pop-Up Store – löydä ja varaa tila mediatapahtumaan, vaikuttajatapahtumaan tai tuotelanseeraukseen Venuu.fi:stä
House of Inspiration / Brand Experience Pop-Up Store

Helsinki
Seisten: 50 Istuen: 20
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Uniikkia pop-upkauppakonseptia tarjoileva muuntatutumiskykyinen, trendikäs tila Iso Roballa on nappivalinta tehokkaan media- tai vaikuttajatapahtuman plänäykseen. Magnum pop-up storen tapahtumapaikkanakin toiminut tilahelmi sijaitsee keskeisellä paikalla Kaartinkaupungissa, ja tilaan on mahdollista luoda ketterä konseptin mukainen tilaisuus vaikka viikonlopun ajaksi.

Briiffaa tilalle kalustustarpeet, cateringtoiveet, rekkien, henkareiden ja hyllyjen tarve ja presto – tilasi on valmis käden käänteessä! Avaraan tilaan mahtuu jopa 50 henkeä.

Lue lisää Brand Experience Pop-Up Storesta »

BUD / Tapahtumatila

BUD / Tapahtumatila

Helsinki
Seisten: 40 Istuen: 32
Omat juomat: EiOmat ruoat: Kyllä

Valloittava, leikkisä ja hillittömän trendikäs BUD / Tapahtumatila on jokaisen tyylikkään lanseerauksen tai pressipäivän täydellinen näyttämö. Täysin rempatussa 97 neliöisessä kukkakaupassa löytyy rouheita pintoja, vaaleat seinät, ihanaa vintage-sisustusta ja tiukkaa urbaania tyyliä, joka huokuu läpi tilan. Tilan oma minibaari tarjoilee tarkoin valittuja viinejä, omat safkat voit tuoda tullessasi. Lasiseinillä erotettava erillinen valoisa kokoustila voi toimia tapahtumasi komentokeskuksena tai workshopin tai aktiviteetin pitopaikkana. Tämä tila on niin hip ja VIP.

Lue lisää BUD / Tapahtumatilasta »

Allas Sea Pool / Talviterassi

Allas Sea Pool / Talviterassi - tila tuotelanseeraukseen, vaikuttajatapahtumaan tai PR-tapahtumaan - Venuu.fi
Allas Sea Pool / Talviterassi

Helsinki
Seisten: 60 Istuen: 50
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Ei

Kauppatorin laidan elämyksellinen Allas Sea Pool ei esittelyjä kaipaa. Upean ulkoilmameriuimalan maisemissa kelpaa järjestää toimiva tapahtuma medialle tai vaikuttajille. Viherseinä, jättimäiset ikkunat, toimiva varustelu presentaatioille ja tilan kautta helposti saatavat tarjoilut takaavan sen, että täällä asiasi pääsee esille. Tila on mukautuva ja avara, voit siis järjestää tilan mieleiseksesi tai kalustaa vaikka itse uusiksi.

Tsekkaa lisätiedot Talviterassista »

Art Studio Vallila

Art Studio Vallila - tila mediatilaisuuteen, tuotelanseeraukseen, vaikuttajatapahtumaan tai PR-tilaisuuteen / Venuu.fi
Art Studio Vallila

Helsinki
Seisten: 100 Istuen: 50
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Nimensä mukaan Vallilan sydämessä sijaitseva tila on ihanan omintakeinen ja nuorekas. Entisen tehdasrakennuksen toisessa kerroksessa oleva tila on trendikkään vaikuttajatilaisuuden tai tuotelanseerauksen parhaita pelipaikkoja. Voit tuoda omat safkat tullessasi tai hankkia ne tilan kautta, sillä tilasta löytyy toimiva ja hyvinvarusteltu keittiö. Retrofiiliksen etsijät, tämä tila on teille!

Tsekkaa lisä tiedot Art Studio Vallilasta »

Arkadia International Bookshop

Arkadia International Bookshop - tila PR-tapahtumaan, tuotelanseeraukseen, mediatilaisuuteen tai vaikuttajatapahtumaan / Venuu.fi
Arkadia International Bookshop

Helsinki
Seisten: 100 Istuen: 50
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Inspiroiva antikvaarinen kirjakauppa Helsingin keskustan tuntumassa ei ole tunkkaista nähnytkään! Korkeassa kaupan tilassa löytyy inspiroivia kirjahyllyjä, istuskelutilaa ja alakerran erillisissä tiloissa voit toteuttaa tapahtumasi juuri omalla tyylillä. Tilasta löytyy uniikkeja yksityiskohtia, piano, liitutaulu ja projektori – vain sinun visiosi puuttuu.

Tsekkaa lisätiedot Arkadia International Bookshopista »

UniSport / Toiminnallinen sali Tyyni, Otahalli

UniSport / Toiminnallinen Sali Tyyni, Otahalli - tila PR-tapahtumaan, tuotelanseeraukseen, vaikuttajatapahtumaan tau mediatilaisuuteen / Venuu.fi
UniSport / Toiminnallinen Sali Tyyni, Otahalli

Espoo
Seisten: 12 Istuen: 12
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Ei

Espoossa sijaitseva Toiminnallinen Sali Tyyni on nappivalinta niille, joiden tapahtumassa on jokin sporttinen aktiviteetti. Vedä tuotelanseerauksen yhteydessä barre-tunti, esittele uutuustuotteita liikkuvien mallien päällä tai vakuuta pressi avaraan tilaan järjestetyllä mediatilaisuudella. Kookkaista ikkunoista tilaan siivilöityy ihana kuvausvalo, ja tila onkin valokuvaajien suosiossa studiokäytössä.

Tsekkaa lisätiedot Tyynistä »

Villa Stenberg

Villa Stenberg - tila PR-tapahtumaan, tuotelanseeraukseen, mediatilaisuuteen tai vaikuttajatapahtumaan / Venuu.fi
Villa Stenberg

Lohja
Seisten: 50 Istuen: 40
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Haluatko tehdä vaikutuksen maaseudun rauhassa? Hurmaava hirsihuvila Villa Stenberg sijaitsee Lohjalla järven rannalla, ja tarjoilee toinen toistaan kuvauksellisempia paikkoja joissa tehdä vaikutus. Täysin varusteltu keittiö, toinen toistaan hurmaavammat huoneet ja pihalla sijaitseva tunnelmallinen viherhuone ovat omiaan uutuustuotteiden esittelyyn.

Tsekkaa lisätiedot Villa Stenbergistä »


Vielä tilaa vailla? Tsekkaa yli 4000 vuokrattavaa tilaa Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

Venuun parhaat: 10 x kuvauksellisimmat tilat tapahtumiin

Venuun parhaat: Suomen uniikeimmat tapahtumatilat


Lanseeraustilaisuus | Lanseeraustilaisuus Helsinki | Lanseeraustilaisuus Pääkaupunkiseutu | Lanseeraustilaisuus Tampere | Lanseeraustilaisuus Turku | Yritysjuhlat | Kesäjuhlat ja kesäpäivät | Edustustilat

Juhlatilat Helsinki |Kokoustilat Helsinki | Saunatilat Helsinki

Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin