Onko sinulla tärkeää kerrottavaa ja näytettävää? Tuotelanseeraus, mediatilaisuus, pressipäivät tai pop-up showroom vaativat tapahtumapaikoikseen jotain näyttävää ja samalla toimivaa, jotta oikeat henkilöt saadaan saapumaan paikalle.

Jätä täydellisen tilan skouttaus suosiolla muille, täältä löydät upeimmat tilat, jotka sopivat täydellisesti PR-tapahtumaasi! Vaikuttajat ja media paikalle, nyt näytetään niille!

BUD / Tapahtumatila

BUD / Tapahtumatila

Helsinki
Seisten: 40 Istuen: 32
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Kyllä

Valloittava, leikkisä ja hillittömän trendikäs BUD / Tapahtumatila on jokaisen tyylikkään lanseerauksen tai pressipäivän täydellinen näyttämö. Täysin rempatussa 97 neliöisessä kukkakaupassa löytyy rouheita pintoja, vaaleat seinät, ihanaa vintage-sisustusta ja tiukkaa urbaania tyyliä, joka huokuu läpi tilan. Tilan oma minibaari tarjoilee tarkoin valittuja viinejä, omat safkat voit tuoda tullessasi. Lasiseinillä erotettava erillinen valoisa kokoustila voi toimia tapahtumasi komentokeskuksena tai workshopin tai aktiviteetin pitopaikkana. Tämä tila on niin hip ja VIP.

Lue lisää BUD / Tapahtumatilasta »

Tila Lounge

Tila Lounge – varaa tila media- tai vaikuttajatapahtumaan Venuu.fi:stä
Tila Lounge

Tampere
Seisten: 60 Istuen: 36
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Designkalusteilla sisustettu yltiötyylikäs tila Tampereen ytimessä muuntautuu pienellä stailauksella hulppeaksi tuotelanseeraus- tai vaikuttajatapahtumapaikaksi. Pitkän pöydän ääreen mahtuu brekulle tai kuuntelemaan esitystä, takkahuonemaisessa loungessa otetaan tyylikkäimmät tapahtumakuvat ja tilasta löytyy upea uima-allaskin. Sytytä takkaan kynttilät, säädä valaistus mieleiseksesi ja anna tilan tehdä vierasiisi vaikutus.

Tsekkaa lisätiedot Tila Loungesta »

Allas Sea Pool / Talviterassi

Allas Sea Pool / Talviterassi - tila tuotelanseeraukseen, vaikuttajatapahtumaan tai PR-tapahtumaan - Venuu.fi
Allas Sea Pool / Talviterassi

Helsinki
Seisten: 60 Istuen: 50
Omat juomat: Ei Omat ruoat: Ei

Kauppatorin laidan elämyksellinen Allas Sea Pool ei esittelyjä kaipaa. Upean ulkoilmameriuimalan maisemissa kelpaa järjestää toimiva tapahtuma medialle tai vaikuttajille. Viherseinä, jättimäiset ikkunat, toimiva varustelu presentaatioille ja tilan kautta helposti saatavat tarjoilut takaavan sen, että täällä asiasi pääsee esille. Tila on mukautuva ja avara, voit siis järjestää tilan mieleiseksesi tai kalustaa vaikka itse uusiksi.

Tsekkaa lisätiedot Talviterassista »

Art Studio Vallila

Art Studio Vallila - tila mediatilaisuuteen, tuotelanseeraukseen, vaikuttajatapahtumaan tai PR-tilaisuuteen / Venuu.fi
Art Studio Vallila

Helsinki
Seisten: 100 Istuen: 50
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Nimensä mukaan Vallilan sydämessä sijaitseva tila on ihanan omintakeinen ja nuorekas. Entisen tehdasrakennuksen toisessa kerroksessa oleva tila on trendikkään vaikuttajatilaisuuden tai tuotelanseerauksen parhaita pelipaikkoja. Voit tuoda omat safkat tullessasi tai hankkia ne tilan kautta, sillä tilasta löytyy toimiva ja hyvinvarusteltu keittiö. Retrofiiliksen etsijät, tämä tila on teille!

Tsekkaa lisä tiedot Art Studio Vallilasta »

Arkadia International Bookshop

Arkadia International Bookshop - tila PR-tapahtumaan, tuotelanseeraukseen, mediatilaisuuteen tai vaikuttajatapahtumaan / Venuu.fi
Arkadia International Bookshop

Helsinki
Seisten: 100 Istuen: 50
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Inspiroiva antikvaarinen kirjakauppa Helsingin keskustan tuntumassa ei ole tunkkaista nähnytkään! Korkeassa kaupan tilassa löytyy inspiroivia kirjahyllyjä, istuskelutilaa ja alakerran erillisissä tiloissa voit toteuttaa tapahtumasi juuri omalla tyylillä. Tilasta löytyy uniikkeja yksityiskohtia, piano, liitutaulu ja projektori – vain sinun visiosi puuttuu.

Tsekkaa lisätiedot Arkadia International Bookshopista »

Villa Stenberg

Villa Stenberg - tila PR-tapahtumaan, tuotelanseeraukseen, mediatilaisuuteen tai vaikuttajatapahtumaan / Venuu.fi
Villa Stenberg

Lohja
Seisten: 50 Istuen: 40
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Haluatko tehdä vaikutuksen maaseudun rauhassa? Hurmaava hirsihuvila Villa Stenberg sijaitsee Lohjalla järven rannalla, ja tarjoilee toinen toistaan kuvauksellisempia paikkoja joissa tehdä vaikutus. Täysin varusteltu keittiö, toinen toistaan hurmaavammat huoneet ja pihalla sijaitseva tunnelmallinen viherhuone ovat omiaan uutuustuotteiden esittelyyn.

Tsekkaa lisätiedot Villa Stenbergistä »

Alvar Aallon ateljee

Alvar Aallon ateljee – varaa tila media- tai PR-tapahtumaan Venuu.fi:stä
Alvar Aallon ateljee

Helsinki
Seisten: 50 Istuen: 20
Omat juomat: Kyllä Omat ruoat: Kyllä

Tätä inspiroivempaa tapahtumatilaa saat hakea! Upea Alvar Aallon arkkitehtitoimiston tilana toiminut ateljee on ollut monen upean designinnovaation syntypaikka. Kompaktiin tilaan mahtuu mukavasti median edustajia ihastelemaan päivän asiaa. Käytössä on myös upea amfiteatterimainen piha tilan yhteydessä.

Tsekkaa lisätiedot ateljeesta »


Automatisoi tapahtumanhallinta – ja keskity itse olennaiseen. Eventillalla hallitset live- ja online-tapahtumia verkossa: ilmoittautumiset, lipunmyynti ja muu tapahtumanhallinta hoituu helposti ja nopeasti. Tutustu Eventillaan »


Vielä tilaa vailla? Tsekkaa yli 5000 vuokrattavaa tilaa Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:


Lanseeraustilaisuus | Lanseeraustilaisuus Helsinki | Lanseeraustilaisuus Pääkaupunkiseutu | Lanseeraustilaisuus Tampere | Lanseeraustilaisuus Turku | Yritysjuhlat | Kesäjuhlat ja kesäpäivät | Edustustilat


Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen