Juhlat tulossa? Aloita budjetista. Ei ehkä hauskinta mitä kuvitella saattaa, mutta käytössä oleva rahasumma sanelee paljon. Kuinka isot juhlat ovat? Missä ne pidetään? Mitä siellä tarjotaan ja mitä kaikkea ohjelmaan kuuluu? Muista oli budjetti suuri tai pieni, hyvällä suunnittelulla juhlista tulee juuri niin hauskat kuin haluat.

Juhlatilat

Kaikki alkaa juhlatilasta. Pieni budjetti ei kuitenkaan tarkoita ankeaa tilaa ja ankeita juhlia. Joka kukkarolle löytyy juuri omiin juhliin sopiva tila.

Pihistä

Magito

HELSINKI Suvilahden Kaasutehdasalueella sijaitsevan Magiton industrial-tyyli hurmaa! Tuo omat tarjoilut ja viimeistele ne minikeittiössä. Plussana kiinteästi asennetut kajarit ja discopallo!

Magito

Juhlava

TURKU Kun haluat edullisen juhlapaikan isommalle porukalle, Juhlava on mainio valinta. Omat tarjoilut sallittu ja loppusiivous sisältyy aina hintaan. Katso 3D esittely Juhlavan profiilista!

Juhlava

Pietari Underground

HELSINKI Vähän erilainen juhlatila Hermannissa. Pietari Underground on venäläisen yltäkylläinen ja täynnä hauskoja ja hulluja yksityiskohtia. Rouhea ja karismaattinen!

Pietari Underground

Panosta

Valkoinen Sali

HELSINKI Valkoinen Sali on yksi Helsingin näyttävimmistä juhlatiloista. Kokonaan restauroitu, lähes 100-vuotias juhlasali kattokruunuineen huokuu tyylikkyyttä ja charmia. Näiden holvikaarien alla on järjestetty kaupungin seurapiirien kuumimpia tanssiaisia ja nähty lukuisien presidenttien puheita.

Valkoinen Sali

Villa Grande

VANTAA Villa Grandessa voi pitää todelliset luksusbileet. Tämä televisiosta, elokuvista ja mediasta tuttu juhlahuvila tarjoaa kaiken saman katon alta, alkuillasta pikkutunneille. Stagella on täysi bändisetti ja huvilassa riittää tekemistä: biljardia, pokeria, karaokea... you name it! Valot ja savukoneet löytyvät myös. Juhlatalon henkilökunta on tottunut vip-vieraisiin ja talon kautta saa esimerkiksi turvamiespalveluita.

Villa Grande

Top Lounges Kattohuoneisto

HELSINKI Huikean tyylikäs 400m2 edustustila Helsingin kattojen yllä! Top Lounges Kattohuoneistosta löytyy juhlasali, sohvalounge, kaksi kattosaunaa oheistiloineen sekä kaksi Esplanadin puistoon päin avautuvaa kattoterassia! Sijainti paraatipaikalla keskellä kaikkea!

Top Lounges Kattohuoneisto

Tarjoilut

Kaviaaria ja shampanjaa vai oma pullo ja pussi sipsejä mukaan? Valinta on sinun ja kukkarosi. Viimeisen päälle budjettitietoinen pitää nyyttärit tai valitsee omakustanteiset tarjoilut, paksumman lompakon omaava tilaa kaiken valmiina tarjoiluhenkilökuntaa myöten. Myös catering-puolella on monen hintaista valikoimaa!

Pihistä

Subway Catering

Subway Cateringin Subitarjottimet, Jättisubit ja Cookietarjottimet sopii hauskoihin ja rentoihin juhliin!

Subway Catering

Döner Harju Catering

Döner Harju tarjoaa Suomen parasta döneriä. Mikä parasta; nämä juhlaherkut eivät kevennä lompakkoa liikaa, sillä Herkkusetin saa 15 eurolla ja Partysetti lähtee parilla kympillä.

Döner Harju

Crunch Brunch

Crunch Brunchin herkkuplatterit vie kielen mennessään! Valikoimasta löytyy valmiina ihania, Instagram-ystävällisiä plattereita, mutta sisältöä on myös mahdollista räätälöidä ja toteuttaa vaikkapa eri teemojen mukaan. Purtavan kylkeen voi tilata Crunch Brunchin maahantuomia alkoholittomia viinejä.

Crunch Brunch

Panosta

Son of a Punch Cocktailbaari-catering

Tilaa cocktail-baari juhlapaikalle! Son of a Punch cocktailbaari-catering saa vieraat takuuvarmasti huokaisemaan ihastuksesta. Cocktailit ja mocktailit onnistuu kädenkäänteessä. Kysy myös cocktail-koulua, joka käy ohjelmanumerosta!

Son of a Punch Cocktailbaari-catering

Sushibar+Wine Catering

Superhyvää sushia Sushibar+Wine Cateringista! Kaikki tilaukset valmistetaan tuoreista raaka-aineista käsin alusta loppuun paikan päällä Sushibar+Wine -ravintoloissa. Susheissa käytetään vegaanista majoneesia, joten suurin osa vegesusheista on vegaanisia!

Sushibar+Wine Catering

Ohjelma

Juhlan kulku kannattaa funtsia etukäteen. Joskus ohjelmaksi riittää se, että kaikki saavat höpötellä yhdessä, mutta etenkin suuremmissa juhlissa tai firman bileissä tunnelmaa nostattava ohjelmanumero on usein paikallaan.

Pihistä

Kun rahaa ei ole käytössä paljon, kokeile näitä:

Kasaa bändi kavereista ja pidä keikka
Musavisa
Leffavisa
Koti- tai toimistokaraoke
Vitsibattle
Arvaa karkki/limu/bisse sokkona
Aarteenetsintä

Panosta

Studio Shangri-La/Burleski

Koreat ja kekseliäät asut, vanhanajan glamour ja mukaansatempaava tunnelma! The Ravishing Shangri-La Rubies - esiintyjäduo on viihdyttänyt yleisöjä aina Lapista Las Vegasiin asti. Mahdollisuus myös burleskiopetukseen!

Studio Shangri-La / Burleski

Mr Body Language Niko Visuri

Mr Body Language®️ Niko Visurin vauhdikas esitys tarjoilee asiaa pilke silmäkulmassa. Niko avaa osallistujien silmät tunnistamaan kehonkielen viestintää sekä hyödyntämään sitä parempien tulosten saavuttamiseksi, niin työssä kuin vapaa-aikanakin.
"Kuolen nauruun, nauroin kotona ääneen, tykkäsin kovasti, hyvä setti, erittäin hyvä esitys ja asiaa!"
"Kiitoksia sinulle, oli oikein hyvä show ja koettiin tosi hyväksi tähän hetkeen!!"
"Tässähän alkaa jo innolla odottamaan seuraavia lähipäiviä, että pääsee kokeilemaan näitä taitoja!"

Mr Body Language Niko Visuri

Tunnelma

Kun tunnelma on kohdallaan, vieraat rentoutuu ja nauttii olostaan. Hyvä musiikki ja hauskat yksityiskohdat luo juuri oikean fiiliksen!

Pihistä

Pienen budjetin juhlissa hyvin suunniteltu soittolista saattaa riittää tunnelman nostattajaksi. Katso täältä parhaat soittolistat juhliin >>

Kurkkaa parhaat soittolistat juhliin

Panosta

Saksofonisti & DJ

Saksofonisti & DJ combo vie bileet aivan uusiin sfääreihin! Musiikki toimii taustalla, mutta myös juhlakansan tanssittajana. Smoothimpaa valintaa saa hakea!

Saksofonisti & DJ

Pianisti Piia Kristiina

Pianisti Piia Kristiinan setti pitää sisällään jokaiselle jotakin! Puoliklassista, elokuvasävelmiä, poppia, jazzhittejä, metallimusiikkia, ysärihittejä, chansoneita... Piia Kristiina toteuttaa mielellään myös kappaletoiveita!

Pianisti Piia Kristiina

Photobooth ja Popcornkone tapahtumaasi

It's all in the details! Vuokraa juhliisi hauska photobooth eli kuvauskoppi ja luo tivolimaista tunnelmaa popcornkoneella. Popparit tunnetusti sopii täydellisesti drinkkien ja kuohuvan kanssa. Kujetuspalvelu saatavissa 24/7!

Photobooth ja popcornkone tapahtumaasi Helsinki

Lue seuraavaksi:

Kaikki mitä tarvitset onnistuneisiin juhliin - the ultimate guide

Nämä asiat parhailla synttäreillä on: 20 ideaa


Onko sopiva tila vielä hukassa? Venuu.fi:stä löydät 4000+ upeaa tilaa:

Katso kaikki tilat »

Cateringit | Elämykset ja aktiviteetit | Esiintyjät ja artistit | Video- ja valokuvaajat | Tapahtumatuottajat


Juhlatilat | Juhlatilat Helsinki | Juhlatilat Tampere | Juhlatilat Turku | Kesäjuhlat ja kesäpäivät |

Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku | Catering ja pitopalvelu Kuopio | Catering ja pitopalvelu Oulu | Catering ja pitopalvelu pääkaupunkiseutu | Catering ja pitopalvelu vegaaneille | Catering ja pitopalvelu häihin | Catering ja pitopalvelu juhliin

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required