Tulossa tilaisuus pääkaupunkiseudulla, johon etsit pitopalvelua? Tähän artikkeliin on koottu pääkaupunkiseudun parhaat catering-palvelut, joista löydät varmasti juuri tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Pääkaupunkiseudun maistuvimmat pitopalvelut tarjoilevat kansainvälisiä makuja, laadukkaita raaka-aineita sekä erinomaista palvelua!

1. BC Catering

BC Catering on luotettava pitopalvelu 25 vuoden kokemuksella. Tarjoilut järjestyvät asiakkaan toiveiden mukaan niin häihin, muihin perhejuhliin kuin erilaisiin yritystilaisuuksiin. Raaka-aineissa suositaan laadukkuutta ja lähiruokaa. Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökunta takaa onnistuneet juhlat!

Lue lisää BC Cateringista

2. Is It Cooking

Etsinnässä tarjoilut juhliin, häihin, valmistujaisiin, ulkoilmatapahtumiin tai vaikkapa yritysjuhliin? Is It Cookingilta onnistuvat nämä kaikki – ja paljon muuta! Suussa sulavien tarjoilujen ja avaimet käteen-ratkaisujen lisäksi heiltä löytyy myös astiat tapahtumaan. Buffet, pöytiintarjoilu ja cocktailtilaisuus onnistuvat, sesongin parhaita raaka-aineita hyödyntäen.

Lue lisää Is It Cookingista

3. Soupster Creative Catering

Soupster Creative Catering on urbaani ja moderni catering-palvelu, joka on mukana tilaisuuksissasi luomassa unohtumattomia hetkiä! Soupster Cateringiltä onnistuvat niin perhejuhlat kuin isot yritystapahtumat.

Lue lisää Soupster Creative Cateringista

4. Empanada Tropical

Tuulahdus tropiikkia tapahtumaasi! Kolumbialaiseen ruokaan erikoistunut keittiö tarjoaa autenttisia, Etelä-Amerikkalaisia makuja. Herkullinen catering tarjoaa myös vivahteikkaiden trooppisten makujen lisäksi myös perinteisempiä makuja. Ruokalista suunnitellaan tilaisuuden ja asiakkaan toiveiden pohjalta. Vegaaniset menut onnistuvat myös!

Lue lisää Empanada Tropicalista

5. Share Catering

Share Cateringin vahvuus ovat tuoreet kotimaiset raaka-aineet yhdistettyinä kansainvälisiin makuihin ja ruokatrendeihin. Share Catering toimii pääkaupunkiseudulla tarjoillen erinomaista ruokaa niin istuviin illallisiin kuin cocktailtilaisuuksiin.

Lue lisää Share Cateringista


Haluatko vielä lisää vaihtoehtoja?

Katso kaikki catering toimijat Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

20 x Helsingin uniikit juhlatilat

Tapahtuman järjestäjän muistilista

Pitopalvelu Helsinki | Pitopalvelu Espoo | Pitopalvelu Tampere

Liity Venuun sisäpiiriin

* pakollinen