Top 5 pitopalvelut pääkaupunkiseudulla

Tulossa tilaisuus pääkaupunkiseudulla, johon etsit pitopalvelua? Tähän artikkeliin on koottu pääkaupunkiseudun parhaat catering-palvelut, joista löydät varmasti juuri tarpeisiisi sopivan vaihtoehdon. Pääkaupunkiseudun maistuvimmat pitopalvelut tarjoilevat kansainvälisiä makuja, laadukkaita raaka-aineita sekä erinomaista palvelua!

1. Willitomaatti Catering

Laadukkaat raaka-aineet, kotimaisuus ja uudet makuelämykset ovat Willitomaatti Cateringin vahvuudet. Willitomaatti Catering loihtii menut elämäsi tilaisuuksiin!

Lue lisää Willitomaatti Cateringista

2. Soupster Creative Catering

Soupster Creative Catering on urbaani ja moderni catering-palvelu, joka on mukana tilaisuuksissasi luomassa unohtumattomia hetkiä! Soupster Cateringiltä onnistuvat niin perhejuhlat kuin isot yritystapahtumat.

Lue lisää Soupster Creative Cateringista

3. Catering Ceidas

Catering Ceitaan pitopalvelun voi tilata sekä yksityistiloihin että vuokrattuihin juhlatiloihin. Ceitaalle on erityisen tärkeää luoda ruokatuote, joka sopii tilaisuuden teemaan ja järjestäjän toiveisiin.

Lue lisää Catering Ceitaasta

4. Share Catering

Share Cateringin vahvuus ovat tuoreet kotimaiset raaka-aineet yhdistettyinä kansainvälisiin makuihin ja ruokatrendeihin. Share Catering toimii pääkaupunkiseudulla tarjoillen erinomaista ruokaa niin istuviin illallisiin kuin cocktailtilaisuuksiin.

Lue lisää Share Cateringista

5. Roots Helsinki

Roots tarjoilee vegaanisia herkkuja yritystilaisuuksiin ja elämäsi suuriin juhliin. Rootsin vahvuuksia ovat buffetit ja cocktail-tilaisuudet, joissa tarjoillaan energisoivia, terveellisiä ja herkullisia ruokia.

Lue lisää Roots Helsingistä


Haluatko vielä lisää vaihtoehtoja?

Katso kaikki catering toimijat Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

20 x Helsingin uniikit juhlatilat

Tapahtuman järjestäjän muistilista

Pitopalvelu Helsinki | Pitopalvelu Espoo | Pitopalvelu Tampere
Festlokal med Catering Stockholm | Festlokal Stockholm | Bröllopslokal Stockholm
Wedding Venues Copenhagen | Meeting Rooms Copenhagen | Event Venues Copenhagen