Onko sinulla kiikarissa juhlat, synttärit, häät, kokous, tuparit, polttarit tai muu ihana tapahtuma? Herkullinen pitopalvelu takaa unohtumattoman tilaisuuden.

Kokosimme yhteen Lahden parhaat pitopalvelut ja cateringit. Omaan tapahtumaan oikean cateringin löytäminen ei koskaan ole ollut näin näppärää!

Tässä vinkit Lahden parhaista pitopalveluista, olkaa hyvät:

1. Cafe Casablanca

Cafe Casablanca - pitopalvelu / Venuu.fi

Herkullinen, eksoottinen maku, näyttävä esillepano ja iloinen palvelu tekevät Cafe Casablancasta upean pitopalvelun! Erityisesti tarjoilujen maukkaus ja tuoreus nostavat Cafe Casablancan omalle tasolleen, ja takaavat onnistuneet juhlat, häät, synttärit, tuparit tai muun tapahtuman. Tuoreet, suomalaiset raaka-aineet ja maut yhdistettynä huumaaviin marokkolaisiin mausteisiin varmistavat uniikit ja herkulliset tarjoilut tapahtumaan kuin tapahtumaan.

Lue lisää Cafe Casablancasta »

2. Catering Henriksson

Catering Henriksson - pitopalvelu / Venuu.fi

Catering Henriksson on täyden palvelun pitopalvelu, joka varmistaa että tilaisuutesi tarjoilut ovat ensiluokkaiset. Maittavien, tapahtuman henkeen sopivien makujen lisäksi Catering Henriksson on tunnettu vuosien kokemuksen ammattitaidostaan, suunnittelutaidoista ja panostuksesta taidokkaaseen kattaukseen.

Lue lisää Catering Henrikssonista »

3. Harjulan Setlementti

Harjulan Setlementti - pitopalvelu / Venuu.fi

Perinteikkäät, klassiset tarjoilut juhliisi tai muuhun tapahtumaasi hoitaa taidolla Harjulan Setlementti, aina perhejuhlista häihin, muistotilaisuuksiin tai kokouksiin. Perinteitä kunnoittavat pitopalvelumenut ovat nappivalinta klassista ruokaa arvostaville. Vuosien kokemus näkyy ketteränä ja ystävällisenä palveluna.

Lue lisää Harjulan Setlementistä »


Kaipaatko vielä lisää catering-vaihtoehtoja?

Katso kaikki pitopalvelut Venuu.fi:stä »


Lue seuraavaksi:

5 vinkkiä pitopalvelun varaamiseen

Top 5 pitopalvelut Helsingissä

Top 5 pitopalvelut Tampereella


Catering ja Pitopalvelu Helsinki | Catering ja Pitopalvelu Espoo | Catering ja Pitopalvelu Vantaa | Catering ja Pitopalvelu Tampere | Catering ja Pitopalvelu Turku

Liity Venuun sisäpiiriin

* indicates required