Venuu ylpeänä esittelee, kenties stadilaisimman ja urbaaneimman pitopalvelun, vahvan ja rautaisen ammattitaidon omaavan, lukuisten juhlavieraiden vatsoja hellitellyn Soupster Cateringin!

  • Ai, kyseinen catering-yritys sinulle on jo entuudestaan tuttu? Mahtavaa! Voitkin jo siis aloittaa täydellisen tapahtuman suunnittelemisen selaamalla Venuu.fi:sta löytyviä tiloja. Siitä huolimatta on ehdottoman suositeltavaa lukea juttu loppuun asti, sillä tämä kirjoitus sisältää mielenkiintoisia yksityiskohtia kyseisestä yrityksestä, jotka kuitenkin haluat tietää. Jatka siis lukemista.
  • Mikä ihmeen Soupster? Älä hikeenny, kyllä me kerromme. Jatka sinäkin vain lukemista.

Soupster Catering on niittänyt mainetta jo useiden vuosien ajan kestitsemällä erilaisten yritys- ja yksityistilaisuuksien vieraita. Soupster on hip ja cool, urbaania elämäntapaa ja ruokakulttuuria edistävä, hauska, nokkela ja välittävä, joka takaa tapahtuman onnistuneisuuden loihtimalla tarjoilukokonaisuuden, joka vie kielen mennessään. Tarjoilut ovat tietysti suunniteltu juuri tapahtuman luonteen mukaan ja sopivat tilaisuuteen kuin nenä päähän konsanaan.

Dylan Milkin, Fannyn tai Linnanmäen Caruzello by Dylanin brunsseja testanneet saattavatkin jo ymmärtää, mistä Soupsterissa on kyse. Runsaus, raikkaus, ennakkoluulottomuus ja ennen kaikkea hyvä mieli toimivat keskeisinä ajatuksina yrityksen takana.

Vai oletko muka joskus kävellyt ulos Soupsterin ravintolasta ilman, että olet joutunut:

A) Puristamaan housujesi napin uudestaan kiinni, sillä se on kaikkien herkkujen ansiosta poksahtanut auki kesken ruokailun

B) Käärimään vaivihkaa serviettiisi ”matkaevääksi” palan jostain ravintolan suussa sulavista herkuista

C) Hillitsemään epätoivoisesti jo lähes irvokkaan näköiseksi muuttunutta hymyäsi, sillä ravintolaelämyksen aiheuttama valtava hyvänolontunne, todellinen euforia, on ottanut sinut valtaansa?

Voit häpeilemättä myöntää jo kaiken, sillä et taatusti ole ainoa, kuka näihin väitteisiin syyllistyy.

Soupsterin keittiö- ja catering-tiimi tekee huolellista työtä alusta loppuun, rennolla, mutta kuitenkin vakaalla otteella. Tavoitteena on tartuttaa tiimin innostuneisuus, hyvä fiilis ja positiivinen asenne myös asiakkaisiin. Eli toisin sanoen juuri se, mistä hyvä asiakaspalvelu on oikeasti tehty!

Millaiseen tilaisuuteen voit sitten pyytää Soupster Cateringin palveluita?

Vastaus kysymykseen on yksinkertainen – ei ole tilaisuutta, jota kyseinen catering-yritys ei pystyisi hoitamaan. Soupsterilla on kokemusta niin pienistä 10 hengen kokoustilaisuuksista kuin yli 1000 hengen yritysjuhlistakin. Kehuja catering-palveluista on tullut varsinaisilta jehuiltakin! Näistä mainittakoon yritykset kuten Tommy Hilfiger Helsinki, BMW AG / MINI Brand Management, Toyota, Jolla, Redbull, Flow-festival sekä Technology Academy Finland. Kyseisten yritysten juhlat ovat olleet todellisia jymymenestyksiä, eivätkä varmasti ole ainoita, joista Soupster on saanut runsaasti kiitosta.

17-vuotisen Soupster Cateringin myötäkäymiselle ei näy loppua ja yritys vain jatkaa kasvuaan. Hyvä niin, sillä Suomessa todellakin tarvitaan juuri tällaista catering-yritystä, jolta löytyy niin lapsenomaista innokkuutta ja mielikuvitusta kuin puhdasta ammattitaitoakin.

Lyhyesti ja ytimekkäästi tiivistettynä, Soupster Cateringin avulla tapahtumasi onnistuu aivan varmasti paremmin kuin uskalsit edes toivoakaan! Tilaisuuteen räätälöity menu koostuu ruoasta ja juomasta, jotka yhdessä muodostavat makuhermoja kutkuttelevan elämyksen sinun ja vieraidesi suissa. Kirsikkana kakun päällä toimii tietenkin Soupster Cateringin palvelualtis ja osaava catering-tiimi, joka pitää sinut ja vieraasi iloisina tapahtuman alusta loppuun saakka.

Soupster keitraa mm. näissä tiloissa:

Tapahtumakeskus Telakka

Tapahtumakeskus Telakka

Korjaamon eri tilat:

Vaunusali

Vaunusali

Vintti

Vintti

Kulmasali

Kulmasali

Vai eikö mikään näistä tunnu sopivalta? Nou hätä, muita tapahtumatiloja pääset selailemaan tietenkin Venuun tilahakukoneesta.