Hakusessa rantasauna? Helsinki panee parastaan!

Rantasauna kruunaa kesäpäivän! Tyypillisesti rantasaunat mielletään vain järvien rannoilla asuvien iloksi, mutta myös Helsingin seudulta löytyy viihtyisiä rantasaunoja kaveriporukan illanviettoon tai vaikka yrityksen kesäpäiviin.

1. Villa Vuosanta

Villa Vuosanta

Villa Vuosanta  tarjoaa upeat puitteet saunaillalle Vuosaaressa hyvien yhteyksien päässä. Viihtyisästä villasta löytyy rantasaunan ja mereen pulahtamisen lisäksi myös muuta luksusta, kuten höyryävä ulkoporeallas. Kulkuyhteydet Helsingin keskustaan ovat erinomaiset, mutta majoitusmahdollisuus on myös olemassa 30 hengen ryhmälle. Villa Vuosannassa ovat sekä omat ruoat että juomat sallittu.

Päivävuokra alkaen 300 €

Katso Villa Vuosannan lisätiedot

2. Summersauna Saunalautta

Saunamesta

Summersauna Saunalautta  eli liikkuva sauna on makea kesäelämys erilaisille saunojaryhmille. Lautan varausmaksu sisältää erilaisten varusteiden käytön mm. äänentoisto ja kaasugrilli. Ryhmä voi vapaasti tuoda lautalle omat ruoat ja juomat. Liikkuessa lautalla voi matkustaa 12 henkilöä, mutta rantaan telakoituessa kapasiteetti on jopa 60 henkilöä.

Päivävuokra alkaen 2000 €

Katso Summersauna Saunalautan lisätiedot

3. Villa Kataya

Villa Kataya

Villa Kataya  on erittäin tasokas ja tunnelmallinen merenrantatila, joka soveltuu kaveriporukan saunaillan lisäksi myös yrityksen edustussaunatilaksi. Helsingin keskustaan on villasta vain 10 kilometriä ja alueella on hyvin parkkitilaa omilla autoilla saapuville.

Päivävuokra alkaen 1400 €

Katso Villa Katayan lisätiedot

4. Kokoushotelli Sofia / Rantasauna

Kokoushotelli Sofia / Rantasauna

Kokoushotelli Sofia / Rantasauna  on luonnonkaunis rantasaunatila noin 12 hengen seurueelle. Ruokailevien saunavieraiden tarjoilut on mahdollista tilata suoraan saunalle.

Päivävuokra alkaen 370 €

Katso Kokoushotelli Sofian lisätiedot

5. Villa Achille

Villa Achille

Villa Achille  on upea tilaushuvila Helsingin Vuosaaressa. Varusteluihin kuuluu keittiö ja grilli, joten oman ruoan valmistus on mahdollista. Myös omien juomien tuominen saunalle on mahdollista. Ruoka- ja juomatarjoilut voi tilata myös tilan tarjoajan kautta, joka otetaan huomioon tilavuokrassa.

Päivävuokra alkaen 880 €

Katso Villa Achillen lisätiedot

Mikäli näistä vaihtoehdoista ei löytynyt sopivaa, löydät lisää saunoja tilahakukoneella tai sivulta saunatilat Helsinki!